Connect with us

Uncategorized

Zelfverzekerde Grol na zege op Meyer: ‘Ik ga naar mijn vierde Spelen toe’ | NU

Published

on


Henk Grol is ervan overtuigd dat hij op de EK judo de tweestrijd met Roy Meyer om een olympisch ticket definitief in zijn voordeel heeft beslist. De 36-jarige Veendammer pakte in Lissabon het zilver in de klasse boven 100 kilogram en rekende op weg naar de finale af met Meyer.

Grol versloeg zijn concurrent in de kwartfinales binnen een minuut op ippon. Zijn zege op Meyer was van grote waarde, want de twee strijden om één ticket voor de Olympische Spelen van komende zomer in Tokio.

“Ik was rustig en cool en wist wat ik moest doen. En dat heb ik gedaan”, zei de zelfverzekerde Grol over zijn partij tegen Meyer. “Hij had geen schijn van kans. Ik ga naar mijn vierde Spelen toe en ga in Tokio mijn derde olympische medaille pakken.”

De drievoudig Europees kampioen nam eerder deel aan de Spelen van Peking (2008), Londen (2012) en Rio de Janeiro (2016). In de Chinese en de Britse hoofdstad veroverde hij het brons in de klasse tot 100 kilogram en in Brazilië strandde hij al in de derde ronde.

Opmerkelijk genoeg troffen Grol en Meyer elkaar in Portugal voor het eerst in wedstrijdverband. De afgelopen jaren maakte Meyer er geen geheim van dat hij het tegen zijn concurrent zou willen opnemen. In de eerste seconden van zijn partij tegen Grol ging Meyer vol in de aanval en blesseerde hij zijn tegenstander zelfs.

“Hij wilde een clash en die heeft hij gekregen. Dit is het resultaat”, aldus Grol, die vroeg in de partij een vinger van Meyer in zijn oog kreeg. “Het was niet oké, maar het is wat het is. Ik had maar één doel en dat is laten zien dat ik de beste ben. En dat heb ik gedaan.”

Henk Grol kreeg aan het begin van zijn partij tegen Roy Meyer een vinger van zijn tegenstander in zijn oog.


Henk Grol kreeg aan het begin van zijn partij tegen Roy Meyer een vinger van zijn tegenstander in zijn oog.

Henk Grol kreeg aan het begin van zijn partij tegen Roy Meyer een vinger van zijn tegenstander in zijn oog.

Foto: ANP

Meyer: ‘Het ziet er niet rooskleurig uit’

De 29-jarige Meyer gaf na afloop toe dat zijn actie niet handig was. “Het begin was lomp”, bekende hij. “Het was mijn plan om heel energiek te starten, maar totaal niet met de intentie om hem pijn te doen. Het was een stukje vechten en adrenaline dat vrijkwam. Naar dit moment heb ik drie jaar opgebouwd. Dan gebeurt dat.”

Meyer leek zich erbij neer te leggen dat Grol vermoedelijk naar de Spelen gaat, maar hij blijft toch nog hopen op een ticket. “Het ziet er niet rooskleurig uit, maar ik houd me vast aan een kleine kans. Al moet ik het nu uit handen geven. Dat brengt ook een soort van rust.”

“Ik heb hier niet mijn visitekaartje afgegeven en wist dat ik hier eigenlijk op het podium moest staan”, aldus Meyer, die strandde in de herkansingen. “Nu moet de commissie erover besluiten.”


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending