Connect with us

Uncategorized

Virtuele Maagband

Published

on

Het hypnotiserende virtuele afslanksysteem van de maagband is een opmerkelijk programma voor gewichtsverlies dat werd geïnitieerd door Sheila Granger. Het systeem is getest en bewezen om gewichtsverlies te bewerkstelligen zonder een dieet te volgen virtuele maagband.

Het systeem maakt met succes gebruik van de kracht van elk individu en helpt de individuen om hun leven volledig te veranderen. Het mooie van het systeem is dat bijna iedereen kan meedoen.

Hoe de virtuele hypnose van de maagband werkt

De virtuele maagband is in feite een niet-chirurgische techniek die de hypnosekracht gebruikt om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met slechts kleine porties voedsel. Wanneer u voor de ingreep naar het ziekenhuis gaat, wordt u behandeld door een ervaren chirurg die u vertelt dat uw maag kleiner is en dat u kleine porties voedsel moet gaan eten.

Tijdens de procedure wordt u ook verteld dat de buikband uw maag kleiner maakt en zich automatisch aanpast, zodat u veilig en geleidelijk kunt afvallen. Je krijgt ook hypnotische suggesties om ongezond voedsel te haten. Daarnaast wordt u ook verteld hoe u uw lichaam op een gezonde manier kunt bewegen om ervoor te zorgen dat u lichamelijk fit bent.

De procedure is er in wezen op gericht u ervan te overtuigen dat u vol zit, waardoor u het verlangen verliest om meer te eten; daarom eet u slechts minimale hoeveelheden voedsel.

Volgens Wendy Hoyle, een hypnotherapeut gevestigd in Redhill (gespecialiseerd in hypnotherapie voor gewichtsverlies zonder dieet), is een virtuele maagband synoniem aan het omzetten van een schakelaar in de hersenen. Dit komt doordat de band iemands houding ten opzichte van eten verandert en iemand helpt het hunkeren naar onder controle te houden.

Verschil tussen virtuele maagband en daadwerkelijke maagband

Veel mensen verwarren de virtuele band met de heupband (echte maagband). De waarheid is dat de twee totaal verschillend zijn. Dit komt omdat de virtuele band zich bezighoudt met iemands psychologie en hun relatie met voedsel, terwijl de feitelijke band niet met iemands geest te maken heeft – de band wordt gewoon in je maag gestoken om de hoeveelheid voedsel die je eet te verminderen.

Het andere verschil is dat wanneer de heupband in uw lichaam wordt ingebracht, u een aantal weken een gepureerd dieet moet volgen voordat u normaal gaat eten. Als u te veel eet, kunt u de band laten barsten en u dwingen terug te gaan naar de operatiekamer.

Met de virtuele band hoeft u zich geen zorgen te maken dat de band barst als gevolg van te veel eten. Dit komt omdat als je eenmaal ontdekt dat je te veel eet, je alleen maar voor hypnotherapie hoeft te gaan, waarbij je de band via hypnose strakker zult krijgen.

Voordelen van virtuele maagband

• Het is gemakkelijk: om de procedure te ondergaan, hoeft u alleen maar naar een chirurg te gaan die u er voortdurend aan herinnert dat de maag klein is en dat u uw eetgewoonten moet veranderen.

• Het is betaalbaar: aangezien er geen chirurgische instrumenten nodig zijn, is de techniek betaalbaar in vergelijking met bariatrische chirurgie en andere operaties.

• Er zijn geen bijwerkingen: dit komt doordat de procedure niet-invasief is.

Het virtuele maagbandsysteem is beproefd en heeft bewezen effectief te zijn bij het bewerkstelligen van gewichtsverlies. Als u geïnteresseerd bent in afvallen zonder bijwerkingen, is dit een procedure die u zou moeten overwegen.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending