Connect with us

Uncategorized

Terrassen gaan wel open maar de biertaps nog amper | NU

Published

onDe terrassen gaan op 28 april open, maar het grootste deel van de horeca nog helemaal niet. De cafés, restaurants en hotels die wel een terras hebben, zijn nog heel terughoudend in de bierbestellingen. Dat zeggen de grote brouwers AB InBev en Heineken. De tijden waarop de terrassen in eerste instantie opengaan, zijn ook niet echt de uren waarop we massaal aan het bier gaan.

“Het zijn goede tijden voor thee en koffie en misschien een 0.0 bij de lunch”, zegt horecadirecteur Marc Jitta van Heineken. “Om een uur of vijf begint het bier en een uur later zijn de terrassen weer dicht.” Zijn collega Michele van Spilbeeck van AB InBev ziet ook dat de kroegen en restaurants terughoudend zijn met bestellen. “We sturen niet veel tankwagens de weg op.”

Heel wat anders dan toen op 1 juni vorig jaar de horeca weer open mocht en er honderdduizenden liters bier hun weg naar de horeca vonden. Van de circa achtduizend horecagelegenheden die de brouwer met merken als Jupiler, Hertog Jan en Jupiler normaliter belevert, hebben ongeveer drieduizend een terras. “En zo’n duizend een terras van enige omvang.”

Doordat maar een deel van de horeca open kan en ook maar een paar uur per dag, wordt er niet alleen veel minder volume aan bier besteld bij de brouwers maar ook in andere verpakkingen. “Zoals fusten van 20 in plaats van 50 liter, blikjes die ook verkocht kunnen worden voor takeaway en flesjes”, somt Van Spilbeeck van AB InBev op.

Een vraag naar flesjes in plaats van fusten ziet ook Heineken, zegt Jitta. “Dan kiest de kroegbaas ervoor om bepaalde soorten bier per fles te verkopen en dan hoeven niet alle taps open.” Want de fusten en het tankbier waaruit getapt wordt, heeft een beperkte houdbaarheid als het eenmaal aangeslagen is.

“We vullen ook tanks van 1.000 liter maar voor de helft bijvoorbeeld, in plaats van helemaal. Dat kan ook.” Heineken heeft normaal gesproken zo’n twintigduizend zaken op de route staan, waarvan ruim achtduizend met een terras. “Dat in grootte varieert van twee paar tafeltjes tot heel groot”, zegt Jitta.

Biertje op het terras wordt zeker duurder dan voor lockdown

Beide brouwers gaan ervan uit dat het biertje op het terras wel duurder wordt dan het voor de lockdown was. “Wij hebben de prijzen per 1 april verhoogd”, meldt AB InBev. “Normaal doen we dat op 1 januari, maar we hebben nu gewacht.” Heineken doet het vanaf 1 mei. “We adviseren de horeca ook dat door te berekenen, zodat ze een goede marge kunnen behalen”, zegt Jitta.

Volgens Heineken zou het doorberekenen van hun verhoging neerkomen op een paar cent per biertje. “Horecagelegenheden zullen hun assortiment ook aanpassen op de huidige omstandigheden, dat biedt ze de kans ook de prijzen aan te passen”, aldus AB InBev.

Beide brouwers doen een kleine duit in het horecazakje voor de heropening van de terrassen. Zo geeft AB InBev bij bepaalde bestellingen ook het gelegenheidsbiertje Hertog Jan het Weerzien mee en neemt Heineken het eerste rondje voor zijn rekening.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending