Connect with us

Uncategorized

Ronaldo woest op Makkelie: ‘Lastig te verdragen als hele land wordt geschaad’ | NU

Published

on


Cristiano Ronaldo stormde zaterdag woest van het veld na het 2-2-gelijkspel tegen Servië. De aanvoerder van Portugal kon het niet verkroppen dat scheidsrechter Danny Makkelie zijn winnende treffer in blessuretijd niet toekende.

Ronaldo verscheen na de wedstrijd in de WK-kwalificatie niet voor de media, maar plaatste wel een bericht op Instagram. “Sommige dingen zijn lastig te verdragen, vooral als we het gevoel krijgen dat een hele natie wordt geschaad”, schreef hij daarin.

In de laatste minuut van de blessuretijd bij het duel in Belgrado leek Ronaldo de winnende treffer te maken. Zijn inzet werd ogenschijnlijk net achter de doellijn weggewerkt door de Servische verdediger Stefan Mitrovic.

Arbiter Makkelie en zijn assistenten wisten niet zeker of de bal in zijn geheel over de doellijn was en lieten doorspelen. In de WK-kwalificatie wordt de VAR niet gebruikt en het besluit over de inzet van doellijntechnologie wordt genomen door de thuisploeg.

De Servische verdediger Stefan Mitrovic haalt de bal van achter de doellijn weg na een inzet van Ronaldo.


De Servische verdediger Stefan Mitrovic haalt de bal van achter de doellijn weg na een inzet van Ronaldo.

De Servische verdediger Stefan Mitrovic haalt de bal van achter de doellijn weg na een inzet van Ronaldo.

Foto: screenshot

Ronaldo gooit aanvoerdersband woest op het veld

Ronaldo beklaagde zich furieus bij grensrechter Mario Diks en kreeg daarvoor een gele kaart van Makkelie. De Portugese aanvoerder bracht de laatste seconden van de wedstrijd vertwijfeld in een hoek van het veld door, waar hij zijn aanvoerdersband kwaad op de grond smeet. Toen er afgefloten werd, stampte hij woest de catacomben in.

In zijn Instagram-bericht benadrukte Ronaldo dat hij trots is op zijn aanvoerdersband. “Aanvoerder zijn van het Portugese team is een grote trots en een privilege in mijn leven. Ik zal altijd alles geven voor mijn land, dat zal nooit veranderen. We moeten ons hoofd omhoog houden en de volgende uitdaging aangaan. Kom op, Portugal!”

Voor de gebruikers van de app: tik op de tweet voor een video van het vermeende doelpunt van Ronaldo.

‘Makkelie bood excuus aan bij bondscoach’

De Portugese bondscoach Fernando Santos sprak op de persconferentie na de wedstrijd wel met de media. “De scheidsrechter heeft me direct na de wedstrijd zijn excuses aangeboden”, zei hij.

“We moeten verder. Het was een duidelijk doelpunt, maar we kunnen er niets aan veranderen”, aldus Santos, die de schuld voor het puntenverlies ook bij zijn eigen ploeg zocht. “In de eerste helft hadden we totale controle, maar na rust gaven we de 0-2-voorsprong te makkelijk weg.”

Servië en regerend Europees kampioen Portugal gaan met vier punten uit twee duels gedeeld aan kop in groep A van de WK-kwalificatie.

Scheidsrechter Makkelie na afloop in discussie met de Portugese bondscoach Fernando Santos.


Scheidsrechter Makkelie na afloop in discussie met de Portugese bondscoach Fernando Santos.

Scheidsrechter Makkelie na afloop in discussie met de Portugese bondscoach Fernando Santos.

Foto: ANP

Bekijk de uitslagen en de standen in de WK-kwalificatie
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending