Connect with us

Uncategorized

Redenen Waarom u een 3D-printer zou moeten kopen

Published

on

 1. Het is een geweldige hobby die onder de knie moet worden
  Er zijn veel mensen die vrije tijd in handen hebben, maar geen hobby hebben om die tijd door te brengen.

Dit is waar 3D-printen zeker kan helpen. Er is een echte gemeenschap van 3D-printliefhebbers die een deel van hun tijd gebruiken om coole dingen te maken en projecten te starten voor zeer nuttige dingen, of gewoon om plezier te hebben.
Ongeacht de reden, na het gebruik van een 3D-printer, leert u veel over uw creativiteit en technologie.

Als u wilt dat uw 3D-printervaring de langetermijninvestering waard is, raad ik u aan de ontwerp- en programmeerkant ervan te kennen.

In het begin lijkt dit misschien ontmoedigend, maar de software die er tegenwoordig is, is beginnersvriendelijk en het kan een erg leuke ervaring zijn als je er eenmaal goed bekend mee bent.

U moet een 3D-printer kopen die de juiste balans heeft tussen prijs, prestaties en duurzaamheid. Veel 3D-printers tussen $ 200 en $ 300 werken op een voldoende niveau om mee te beginnen.

Aan de andere kant, als u wilt dat uw 3D-printer vanaf het begin uitstekend is en een lange levensduur heeft, dan is het misschien de moeite waard om een ​​meer betaalbare 3D-printer aan te schaffen met geweldige functies, prestaties en garantie voor de beoogde toepassing. .

Na een flinke ervaring te hebben opgedaan, leer je de belangrijkste verschillen kennen in wat je kunt 3D printen en in welke kwaliteit. Op dit punt raad ik je aan om wat meer uit te geven om iets unieks te krijgen voor je 3D-printwensen.

 1. Verbeter uw creativiteit
  Als u overweegt om met 3D-printen te beginnen, kan er veel creativiteit bij kijken als u dat wilt. Ik raad zeker aan om te leren hoe u onze gratis CAD-software kunt gebruiken om uw eigen ontwerpen te maken.

De mogelijkheid om ideeën om te zetten in ontwerpen en vervolgens in een 3D-geprint object, maakt de wereld anders in hoeveel u kunt bereiken met 3D-printen.

Zonder uw eigen ontwerpen te maken, kan 3D-printen in sommige opzichten vrij beperkt zijn, voor zover u alleen kunt afdrukken wat anderen ontwerpen. Eerlijk gezegd zijn er veel ontwerpen op internet op websites zoals Thingiverse die je veel meer ontwerpen zullen geven dan je zou kunnen vragen, maar na enige tijd kunnen ze volledig worden gedupliceerd.

Het leuke hiervan is dat als je eenmaal een goede CAD-fase hebt bereikt, je je ontwerpen kunt delen met andere mensen om ze te laten afdrukken, en feedback en complimenten kunt krijgen van andere gebruikers voor je creativiteit.

Er is een ietwat leercurve om vertrouwd te raken met het maken van uw ontwerpen met CAD-software, maar de langetermijneffecten zullen zeer gunstig zijn voor uw 3D-printtraject.

Niet alleen dat, maar er zijn veel andere CAD-toepassingen buiten 3D-printen, dus het is een soort overdraagbare vaardigheid.

 1. DIY-oplossingen voor huishoudelijke problemen
  Dit heeft betrekking op het laatste punt met creativiteit en bruikbaarheid in uw persoonlijke situaties. Een voorbeeld komt van een hobbyistische 3D-printer wanneer een vaatwasser kapot is gegaan en niet meer te repareren is.

Hij kon ook geen vitaal onderdeel van de fabrikant krijgen omdat het een stopgezet model was.

Met zijn eerdere ontwerpervaring zocht hij naar een oplossing. Dit was zo’n geweldige kans dat hij het onderdeel moest ontwerpen in een gratis CAD-programma en het vervolgens moest afdrukken.

Het is niet zo eenvoudig als het klinkt, hij moest het ontwerp verschillende keren verfijnen en verfijnen, maar het resulteerde in een nieuw onderdeel voor zijn vaatwasser dat eigenlijk beter was dan het origineel. Hij bewees niet alleen dat hij de klus met wat doorzettingsvermogen kon klaren, hij kreeg ook de opscheppen van zijn vrouw!

De andere positieve kant is dat als dit onderdeel opnieuw crasht, het originele ontwerp is bewaard, zodat het opnieuw kan worden afgedrukt zonder extra ontwerpwerk.

In dit geval waren de gebruikte 3D-printer en het filament goedkoper in plaats van een nieuwe vaatwasser aan te schaffen.

Als hij met 3D-printen was begonnen toen dit probleem zich voordeed, zou er een eerste leercurve zijn om de expertise te verwerven die nodig is om een ​​dergelijke taak uit te voeren. Omdat het al zijn hobby was, kon hij de taak op zich nemen.

 1. Maak dingen voor andere hobby’s
  De toepassing van 3D-printen strekt zich echt wijd en zijd uit, omdat het gemakkelijk kan profiteren van andere hobby’s en industrieën. Ingenieurs, houtbewerkers en ander technisch personeel hebben 3D-printen in hun vakgebied toegepast om een ​​hele reeks nuttige items te maken.

Deze video van Marius Hornberger toont enkele van de real-world toepassingen die 3D-printen hem en zijn ruimte heeft geboden. Merk op dat deze man een expert is, dus verwacht niet dat hij al vroeg kan doen wat hij doet, maar het is zeker iets om voor te werken!

Zodra u een vergevorderd stadium van 3D-printen bereikt, is dit het soort voordeel dat u in de toekomst kunt toepassen op de rest van uw activiteiten.

U kunt echt zien hoe 3D-printen de horizon kan verbreden in andere velden en industrieën.
Als u zich geen 3D-printer kunt veroorloven 3D laten printen

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Europees judokampioene Van Dijke: ‘Ik ben enige juiste keuze voor de Spelen’ | NU

Published

on

By


Sanne van Dijke vindt dat ze zaterdag met haar Europese titel in Lissabon heeft bewezen dat zij naar de Olympische Spelen moet worden gestuurd. Haar concurrente Kim Polling in de categorie tot 70 kilogram ging ten onder in de halve finale en was door een elleboogblessure niet in staat om te strijden om het brons.

“Ik ging er zelfverzekerd in en zo ben ik er ook uitgekomen. In mijn schreeuw na afloop zat alles. Wat ik toen dacht? Ik ga naar Tokio”, zei de 25-jarige Van Dijke, die in de finale op ippon van wereldtopper Margaux Pinot won. “Ik heb in ieder geval gedaan wat ik kon doen. Nu is het aan de bond om te doen wat zij moeten doen.”

De judobond mag per gewichtsklasse slechts één judoka naar de Spelen sturen en de EK was het laatste olympische meetmoment na een kwalificatiecyclus van drie jaar. Polling en Van Dijke doen weinig voor elkaar onder en dus moet de selectiecommissie deze maand de knoop doorhakken wie er naar Tokio mag.

“Het is een lang kwalificatietraject geweest. Dat ik zo eindig, laat denk ik zien dat ik de enige juiste keuze ben”, aldus Van Dijke. “Volgens mij is het vrij duidelijk en daarom ben ik nu heel relaxed. Het is ‘out of my hands’. Ik kan achterover gaan zitten.”

“Op alle EK’s en WK’s tijdens de kwalificatie heb ik het beter gedaan dan Kim. Volgens mij is het simpel. Ook als je mijn lijn ziet; die is enorm stijgende. Bij mij zit er geen ‘max’ op”, aldus tweevoudig Europees kampioene Van Dijke, die in 2017 ook goud veroverde.

Sanne van Dijke vindt dat zij naar de Olympische Spelen moet worden gestuurd.

Polling wilde geen risico nemen met elleboog

Haar concurrente Polling, die in de halve finales juist verloor van de mondiale nummer twee Pinot, liep in die wedstrijd een elleboogblessure op. De viervoudig Europees kampioene kon daardoor niet tegen de Russin Madina Taimazova opgaan voor brons.

“Ik wilde geen risico nemen het het oog op de WK”, zei Polling. “Ik kreeg tijdens mijn tweede partij van de dag last van mijn linkerelleboog en voorafgaand aan de strijd om brons werd het op de hotelkamer erger. Ik verwacht niet dat het heel ernstig is, maar wilde het niet verergeren. Al wil ik de blessure niet opvoeren voor mijn verlies.”

Polling zei voorafgaand aan het toernooi dat ze ervan overtuigd is dat zij de tweestrijd met Van Dijke wint, wat er ook zou gebeuren in Lissabon. Dat bleef haar standpunt na de opgave in Portugal. “Misschien is dat een soort van onzekerheid”, counterde Van Dijke. “Maar als je objectief bent, dan is het duidelijk.”

Niet alleen in de categorie tot 70 kilogram is het nog onduidelijk welke judoka naar de Spelen mag. Ook in de gewichtsklassen tot 78 kilogram (Marhinde Verkerk/Guusje Steenhuis) en +100 kilogram (Henk Grol/Roy Meyer) is er sprake van een felle concurrentiestrijd. Dat viertal komt zondag op de slotdag van de EK in actie.


Continue Reading

Uncategorized

In beeld: De ingetogen uitvaart van de Britse prins Philip | NU

Published

on

By


In een klein gezelschap van ongeveer dertig mensen werd op zaterdagmiddag de laatste eer bewezen aan prins Philip, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. NU.nl brengt de uitvaart in beeld.

De kist van prins Philip werd naar de St George’s Chapel gebracht in een door hemzelf ontworpen groene Land Rover.

Prins Harry en zijn broer prins William liepen vanwege hun gespannen relatie niet naast elkaar in de processie. Hun neef, Peter Philips, liep tussen hen in.


Prins Harry en zijn broer prins William liepen vanwege hun gespannen relatie niet naast elkaar in de processie. Hun neef, Peter Philips, liep tussen hen in.

Prins Harry en zijn broer prins William liepen vanwege hun gespannen relatie niet naast elkaar in de processie. Hun neef, Peter Philips, liep tussen hen in.

Foto: Brunopress

Prins Charles, de zoon van Philip, vooraan de rouwstoet.


Prins Charles, de zoon van Philip, vooraan de rouwstoet.

Prins Charles, de zoon van Philip, vooraan de rouwstoet.

Koningin Elizabeth liep niet mee in de rouwstoet, maar reed op eigen gelegenheid naar de kapel.


Koningin Elizabeth liep niet mee in de rouwstoet, maar reed op eigen gelegenheid naar de kapel.

Koningin Elizabeth liep niet mee in de rouwstoet, maar reed op eigen gelegenheid naar de kapel.

Foto: Brunopress

Aan de oproep van de Britse politie om niet te komen kijken, was duidelijk gehoor gegeven. Slechts enkele honderden toeschouwers verzamelden zich in de buurt van Windsor Castle, dat volledig was afgeschermd voor het publiek.


Aan de oproep van de Britse politie om niet te komen kijken, was duidelijk gehoor gegeven. Slechts enkele honderden toeschouwers verzamelden zich in de buurt van Windsor Castle, dat volledig was afgeschermd voor het publiek.

Aan de oproep van de Britse politie om niet te komen kijken, was duidelijk gehoor gegeven. Slechts enkele honderden toeschouwers verzamelden zich in de buurt van Windsor Castle, dat volledig was afgeschermd voor het publiek.

Foto: Brunopress

Op de kist lagen het zwaard van prins Philip, zijn militaire pet, en een persoonlijke vlag waarin thema’s uit zijn leven waren verwerkt.


Op de kist lagen het zwaard van prins Philip, zijn militaire pet, en een persoonlijke vlag waarin thema's uit zijn leven waren verwerkt.

Op de kist lagen het zwaard van prins Philip, zijn militaire pet, en een persoonlijke vlag waarin thema’s uit zijn leven waren verwerkt.

Foto: Brunopress

Kate Middleton, de vrouw van prins William, droeg oorbellen die koningin Elizabeth cadeau had gekregen bij haar huwelijk met prins Philip in 1947.


Kate Middleton, de vrouw van prins William, droeg oorbellen die koningin Elizabeth cadeau had gekregen bij haar huwelijk met prins Philip in 1947.

Kate Middleton, de vrouw van prins William, droeg oorbellen die koningin Elizabeth cadeau had gekregen bij haar huwelijk met prins Philip in 1947.

Foto: Brunopress

Alle leden van de koninklijke familie die bij de dienst aanwezig waren, droegen een mondmasker.


Alle leden van de koninklijke familie die bij de dienst aanwezig waren, droegen een mondmasker.

Alle leden van de koninklijke familie die bij de dienst aanwezig waren, droegen een mondmasker.

Foto: Brunopress


Continue Reading

Uncategorized

Luiten maakt kans op eindzege in Oostenrijk dankzij opmars | NU

Published

on

By

Joost Luiten maakt bij het Oostenrijks Open met nog één ronde te gaan kans op de eindzege. De golfer steeg op de derde dag van de negende naar de gedeelde vijfde plek.

De achterstand van Luiten op de twee leiders – Martin Kaymer uit Duitsland en de Spanjaard Alejandro Cañizares – bedraagt drie slagen.

De 35-jarige Luiten ging zaterdag rond in 69 slagen (-3). Daarmee verbeterde hij zichzelf op de baan van het nabij Wenen gelegen Atzenbrugg opnieuw. Hij begon donderdag met een rondgang van 71 slagen en was een dag later na 70 slagen klaar.

Luiten, die in Oostenrijk is herenigd met zijn vroegere caddie Martin Gray, produceerde in zijn derde omloop vijf birdies, maar liet ook twee bogeys noteren. Daardoor kwam hij uit op een score van 210 (-6).

De Bleiswijker bewaart goede herinneringen aan de Diamond Country Club, de baan waarop het toernooi wordt gespeeld. “Ik won hier in 2013 het Lyoness Open, twee keer eindigde ik op deze baan als derde en nog een paar keer ben ik in de top tien beland. Je kunt dus wel stellen dat deze baan mij goed ligt”, liet hij vooraf al optimistisch weten.

Wil Besseling steeg zes plaatsen in het klassement. Met een ronde van zeventig slagen belandde hij op de veertiende plek. Zijn totaal bedraagt 213 (-3). Darius van Driel (+1) bleef op de 47e plaats hangen. Lars van Meijel haalde de cut niet.


Continue Reading

Trending