Connect with us

Uncategorized

Proefreizigers mogen op Gran Canaria vrij bewegen, maar binnen de perken | NU

Published

onDe proefreis naar Rhodos is nog niet afgelopen of de volgende testvakantie staat al voor de deur. Van maandag tot woensdag kunnen mensen zich inschrijven voor een trip naar een viersterrenhotel op Gran Canaria. Reizigers mogen gaan en staan waar ze willen, maar moeten zich wel aan de geldende coronamaatregelen houden.

De reisbureaus Corendon en TUI organiseren van 1 tot 8 mei een vakantie naar het Spaanse eiland Gran Canaria. Daarmee willen ze kijken hoe vakanties komende zomer, wanneer het coronavirus vermoedelijk nog onder ons zal zijn, vormgegeven moeten worden. Sunweb deed hen dat vorige week al voor in Rhodos, maar er is één groot verschil.

“Het grootste verschil is dat de reizigers bij Sunweb het resort niet mochten verlaten. Bij ons mag dat wel”, zegt Corendon-woordvoerder Audrey Denkelaar tegen NU.nl. Iedereen is vrij om het eiland te verkennen en te doen wat hij wil, maar dat betekent niet dat er helemaal geen regels meer zijn.

Gran Canaria heeft avondklok om 22.00 uur

“De mensen die meegaan, zullen zich aan de coronamaatregelen in Gran Canaria moeten houden”, zegt Denkelaar. Die kunnen er over twee weken al helemaal anders uitzien, maar voorlopig betekent dat onder andere 1,5 meter afstand houden en mondkapjes dragen in alle openbare ruimtes. Ook in het hotel en bijvoorbeeld het openbaar vervoer dus.

Gran Canaria heeft op dit moment een avondklok tussen 22.00 en 6.00 uur, maar een lichtpuntje is wel dat alle kroegen en restaurants tot die tijd open zijn. Reizigers hoeven dus niet elk avond in het hotel te eten. Al mogen er wel maar vier mensen per tafel zitten en mag de horeca maar 50 procent van zijn capaciteit gebruiken.

72 uur op voorhand laten testen

Iedereen moet ook 72 uur voor vertrek een coronatest laten uitvoeren en als die negatief is, mogen ze mee. Anders blijven ze thuis. Ook wie al gevaccineerd is, moet nog steeds een test doen. De testen worden betaald door Corendon en TUI.

Op de reis zelf moeten er drie vragenlijsten ingevuld worden over de ervaringen en of mensen zich genoeg aan de maatregelen houden. Bij terugkeer wordt er opnieuw een test gedaan. Wie toch nog besmet raakte tijdens de reis moet in quarantaine blijven tot hij negatief test en mag in die tijd niet terugvliegen naar Nederland.

Plaats voor 180 reizigers

Reizigers mogen dan wel het hotel verlaten, maar ze moeten wel op het eiland blijven. In het hotel zelf moeten ze mondkapjes dragen en afstand houden van de andere reizigers. Er is plaats voor 180 reizigers en je kan maximaal in groepen van acht inschrijven. Iedereen wordt in zijn eigen bubbel overgevlogen naar het hotel. De reis kost 800 euro.

Na thuiskomst moeten alle deelnemers tien dagen in thuisquarantaine.

Na de reis wordt onderzocht hoe alles verlopen is. “Het belangrijkste dat we willen doen is de normale thuissituatie nabootsen, maar dan op reis. En daarbij is onze vraag hoe een echte reis eruitziet als mensen op voorhand en achteraf getest worden.” De resultaten zullen gebruikt worden om in de nabije toekomst coronavriendelijke reizen te organiseren.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending