Connect with us

Uncategorized

Overview of Cloud Computing:

Published

on

Ontwikkelingsmodellen:
Voordat we kunnen beoordelen of cloud computing geschikt is voor een bepaalde organisatie, moeten de algemene concepten van cloud computing worden begrepen. Er zijn een aantal verschillende implementatiemodellen en cloudtoepassingen die samen een cloudomgeving vormen. De modellen voor cloudimplementatie omvatten: public cloud, community cloud, private cloud en hybrid cloud. Elk implementatiemodel heeft sterke en zwakke punten met betrekking tot het specifieke geval waarvoor een cloud wordt overwogen. Het volgende geeft een beknopt begrip van elk implementatiemodel, zodat er een kan worden gekozen om verder te gaan met het overwegen van cloudimplementatie. bestanden delen

Publieke Cloud
“Beschikbaar gesteld aan het grote publiek of een grote branchegroep en is eigendom van een organisatie die clouddiensten verkoopt” 2

https://messagetothemoon.nl/thuis-werken

Een openbare cloud is eigendom van een externe leverancier die een cloud verkoopt of gratis aanbiedt die door het grote publiek kan worden gebruikt. Een public cloud is het snelst op te zetten binnen een organisatie, maar heeft ook een beperkte mate van transparantie en beperkt de hoeveelheid maatwerk.

Community Cloud
“Gedeeld door verschillende organisaties en ondersteunt een specifieke gemeenschap die gedeelde zorgen heeft” 2

Een communitycloud is een architectuur die tot stand komt wanneer een groep organisaties samenkomt om bronnen te delen. Een communitycloud is een mini public cloud, maar slechts een selecte groep organisaties krijgt toestemming om de cloud te gebruiken. In tegenstelling tot de public cloud zal deze over het algemeen duurder zijn omdat deze alleen binnen een kleinere groep organisaties wordt gebruikt en alle infrastructuur moet worden aangelegd. Een communitycloud is een uitstekende keuze voor een groep organisaties, zoals een groep federale agentschappen die middelen willen delen, maar meer controle willen hebben over beveiliging en inzicht in de cloud zelf.

Privécloud
“Uitsluitend geëxploiteerd voor een organisatie” 2

Een private cloud is een cloud die is opgezet om een ​​kleine, unieke organisatie te ondersteunen. Er is veel discussie of een private cloud überhaupt als een cloud moet worden beschouwd, aangezien de infrastructuur en het beheer van de cloud binnen de organisatie blijft.

Hybride cloud
“Samenstelling van twee of meer clouds (privé, gemeenschap of openbaar) die unieke entiteiten blijven, maar met elkaar zijn verbonden door gestandaardiseerde of eigen technologie die technologie mogelijk maakt die gegevens- en toepassingsportabiliteit mogelijk maakt.” 2

Met een hybride cloud kunnen sommige bronnen worden beheerd door een openbare cloudomgeving, terwijl andere intern worden beheerd door een privécloud. Dit wordt normaal gesproken gebruikt door een organisatie die zichzelf wil toestaan ​​om te beschikken over de schaalbaarheidsfuncties die een openbare cloud biedt, maar die bedrijfskritische of privégegevens intern voor de organisatie wil houden.

Cloud implementatie:
De eerste stap die genomen moet worden voordat besloten wordt om een ​​cloud binnen een organisatie te implementeren, is beslissen of cloud de juiste match is. De juiste analyse moet worden uitgevoerd om het volgende te omvatten: kosten, tijd, risico’s, voordelen en interoperabiliteit. De cloudomgeving zou een grote revolutie kunnen zijn voor een bepaalde organisatie, maar het is geen standaardoplossing. Als flexibiliteit en schaalbaarheid de belangrijkste behoeften van een organisatie zijn, is de cloud waarschijnlijk een optimale oplossing. In organisaties die grote zorgen hebben over beveiliging en privacy, kan de cloud een haalbare IT-oplossing zijn, maar er moet een diepgaande analyse van de afwegingen worden gemaakt. De tijdsduur dat een applicatie of infrastructuur in gebruik wordt genomen, moet een factor zijn bij de beslissing of cloud een geschikt model is. Voor een project van korte duur is de cloud waarschijnlijk een uitstekende kandidaat omdat de infrastructuur niet hoeft te worden aangeschaft. In het geval van een implementatie op lange termijn, kan de cloud nog steeds een zeer haalbare optie zijn vanwege het feit dat de vraag vaak fluctueert. Dit is het geval en als de vraag stabiel is, zou een aanschaf van de hardware een betere optie kunnen zijn, aangezien de cloud normaal gesproken hogere kosten per transactie heeft.

Nadat is besloten dat een cloudomgeving de juiste fit is, dient de cloudlaag die wordt geïmplementeerd te worden geselecteerd: SaaS, PaaS of IaaS. Elk van de verschillende lagen brengt heel andere vragen met zich mee. Na de selectie van de laag moet het type platform worden gekozen waarop de cloud zal worden geïmplementeerd: openbaar, community, privé of hybride.

Het is belangrijk om rekening te houden met de volledige levenscycluskosten van het implementeren van de cloud. Zonder veel twijfel zullen de initiële kosten voor het implementeren van een cloud lager zijn, maar aangezien de kosten per gebruik worden betaald, kunnen de kosten over de gehele levensduur van de cloud mogelijk hoger zijn. Bij het ontwikkelen van de kostenraming om een ​​IT-infrastructuur zonder cloud op te zetten, is het essentieel dat rekening wordt gehouden met de kosten die verder gaan dan de initiële aanschaf van de hardware en software. Met de cloud, vooral in de openbare cloud, is er een grote verlaging van de kosten voor updates / patches, onderhoud en personeelsreductie, allemaal factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van een eerlijke vergelijking. Simpel gezegd, alternatieve kosten moeten worden bepaald om naar een cloud te verhuizen en er moet een beslissing worden genomen op basis van de behoeften van de organisatie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending