Connect with us

Uncategorized

Oranjevrouwen herstellen zich met ruime oefenzege op Australië | NU

Published

on


De Oranjevrouwen hebben dinsdagavond de oefeninterland in Nijmegen met ruime cijfers gewonnen van Australië. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman zegevierde met liefst 5-0 en herstelde zich zo van de 1-0-nederlaag vrijdag tegen Spanje.

Australië startte op papier met een aardig elftal – met speelsters van clubs als Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en Sevilla – in een leeg Goffert Stadion, maar Oranje bleek veel te sterk. Mede door Australisch geschutter achterin scoorden Jill Roord (vijfde minuut), Lieke Martens (twintigste minuut) en Jackie Groenen (27e minuut) met een 3-0-ruststand tot gevolg.

In de tweede helft ging de bij vlagen uitstekend combinerende vicewereldkampioen vrolijk door met scoren. Invaller Lineth Beerensteyn tekende in de 67e minuut op fraaie wijze voor de 4-0 en drie minuten later bepaalde Daniëlle van de Donk de eindstand op 5-0.

Met de ruime overwinning op het verrassend zwak spelende Australië is de interlandperiode van de Oranjevrouwen voorbij. De selectie van Wiegman speelt in juni weer oefenwedstrijden in de aanloop naar de Spelen in Tokio, waar de Nederlandse vrouwen debuteren op het olympisch voetbaltoernooi. Het is nog niet bekend welke landen in die oefenduels de tegenstander zijn.

Er moet ook nog geloot worden voor de groepsfase van het olympisch voetbaltoernooi en dat gebeurt op woensdag 21 april. Nederland zit in pot 1 en in totaal zijn er drie groepen van vier.

Fotoserie: Oranjevrouwen veel te sterk voor Australië

Keeper Australië blundert bij tweede goal

Vooraf gaf Wiegman aan dat ze in De Goffert een gretig Oranje wilde zien tegen Australië na de pijnlijke nederlaag tegen Spanje en dat gebeurde ook. In de vijfde minuut werd het al 1-0 na geschutter achterin bij de Australische vrouwen. Martens was alert, pikte de bal op en vond Miedema. De inzet van de spits stuitte op keeper Mackenzie Arnold, maar daarmee was de kans nog niet voorbij. Miedema bediende Roord, die simpel binnentikte.

Oranje had het vervolgens even lastig met het ‘powervoetbal’ van Australië, maar door individuele fouten van de nummer 7 van de FIFA-ranking liep de ploeg van Wiegman snel verder uit. Een afstandsschot van Martens in de twintigste minuut was houdbaar, ware het niet dat keeper Arnold de bal liet glippen in de korte hoek (2-0).

Zeven minuten later was Australië slordig achterin, waardoor Sherida Spitse kon onderscheppen. Via Miedema kwam de bal bij Groenen, die koel afrondde (3-0). Zo was het een probleemloze eerste helft voor Oranje, terwijl captain Sari van Veenendaal vrijwel niets te doen had. Vijf minuten voor rust redde de keeper eenvoudig op een schot van Hayley Raso.

Van de Donk mist grote kans

Met invaller Beerensteyn voor Spitse had Oranje vlak na rust snel uit kunnen en misschien wel moeten lopen. Arnold redde op een hard schot van Miedema en even later was Miedema aangever bij een levensgrote kans voor Van de Donk, die de bal verkeerd raakte.

In de 67e minuut werd het alsnog 4-0. Na een lange pass was Beerensteyn net iets eerder bij de bal dan Arnold en lobte fraai raak. Drie minuten later was het zelfs 5-0. Niet voor het eerste werd de treffer ingeleid door geblunder achterin bij Australië, want een van de verdedigers passte de bal zomaar in de voeten van Van de Donk, die simpel binnenwerkte.

Het zwakke Australië kreeg vervolgens nog een enorme kans om de score iets draaglijker te maken, maar die bleek niet aan Dylan Holmes besteed. Zo bleef het 5-0 en dat is een klinkende overwinning, die Oranje weer vertrouwen zal geven na de misstap vrijdag tegen Spanje.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending