Connect with us

Uncategorized

Oranje doet goede zaken in WK-kwalificatie met klinkende zege op Gibraltar | NU

Published

on


Het Nederlands elftal heeft dinsdagavond goede zaken gedaan in de kwalificatie voor het WK van 2022. De ploeg van bondscoach Frank de Boer won dankzij een sterke tweede helft met 0-7 van dwergstaat Gibraltar en zag concurrent Turkije punten morsen tegen Letland.

Bij rust stond het slechts 0-1 in het iconische Victoria Stadium, door een doelpunt van Steven Berghuis, maar in de tweede helft ging het een stuk soepeler. Luuk de Jong, Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Donyell Malen kwamen tussen de 55e en 65e minuut tot scoren.

Invaller Donny van de Beek maakte er vijf minuten voor tijd 0-6 van en Memphis zorgde in de 88e minuut voor de zevende Nederlandse treffer. De recordoverwinning van Nederland – 11-0 tegen San Marino in 2011 – kwam echter niet meer in het vizier.

Het was zaak voor Oranje om veel te scoren tegen het onmachtige Gibraltar, want bij een eventuele gelijke stand in de WK-kwalificatiepoule geeft het doelsaldo de doorslag. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor het WK in Qatar. De nummer twee moet via de play-offs een ticket voor het toernooi afdwingen.

Oranje sloot de interlandperiode zelf goed af en zag het tot dusver sterke Turkije – vorige week in Istanboel nog met 4-2 te sterk voor Nederland – verrassend punten verliezen tegen Letland (3-3). Noorwegen won bij Montenegro (0-1) en staat net als Oranje en Montenegro op zes punten, één minder dan koploper Turkije.

Het Nederlands elftal incasseerde in de probleemloze tweede helft nog wel een domper: Daley Blind raakte in de 54e minuut ogenschijnlijk zwaar geblesseerd aan zijn knie en werd op een brancard van het veld gedragen.

Stand WK-kwalificatiepoule Oranje

  • 1. Turkije 3-7 (+5)
  • 2. Nederland 3-6 (+7)
  • 3. Montenegro 3-6 (+3)
  • 4. Noorwegen 3-6 (+1)
  • 5. Letland 3-1 (-3)
  • 6. Gibraltar 3-0 (-13)

Luuk de Jong droeg met een treffer bij aan de klinkende zege van Oranje.


Luuk de Jong droeg met een treffer bij aan de klinkende zege van Oranje.

Luuk de Jong droeg met een treffer bij aan de klinkende zege van Oranje.

Foto: ANP

Oranje komt moeizaam op stoom tegen Gibraltar

Met dezelfde elf spelers als tegen Letland kwam Oranje behoorlijk moeizaam uit de startblokken tegen het compact spelende Gibraltar, dat alle dertig voorgaande WK- en EK-kwalificatieduels verloor. Het eerste serieuze schot kwam na veertien minuten van uitgerekend linksback Owen Wijndal, maar zijn poging ging over en naast.

Niet veel later was de 0-1 toch bijna een feit. Een indraaiend schot van Berghuis werd gekeerd en in de rebound werkte Memphis de bal op het hoofd van doelman Dayle Coleing. In de minuten die volgden, werden een aantal schoten geblokt en kreeg een vrijstaande Denzel Dumfries het voor elkaar om van dichtbij naast te koppen.

Ook Wijnaldum wist de goede fase van Oranje niet te bekronen met een doelpunt, want zijn strakke schot in de linkerhoek werd ternauwernood weggetikt door uitblinker Coleing. Oranje bleef maar kansen missen en miste de finesse en verrassing voorin om Gibraltar pijn te doen.

Nadat ook Klaassen in de veertigste minuut met een laag schot op Coleing stuitte, voorkwam Berghuis dat Oranje met een pijnlijke 0-0-stand zou gaan rusten. De Feyenoord-aanvaller kreeg de bal met wat fortuin voor zijn voeten en krulde fraai raak in de linkerhoek. De eerste helft eindigde in stijl met een carambole waar geen treffer uit voortkwam.

De spelers van Oranje vierden de doelpunten niet uitgebreid.


De spelers van Oranje vierden de doelpunten niet uitgebreid.

De spelers van Oranje vierden de doelpunten niet uitgebreid.

Foto: Pro Shots

Oranje werkt na rust wel aan doelsaldo, maar ziet Blind uitvallen

De Boer greep halverwege in door Ryan Gravenberch te brengen voor Dumfries, waarna de bondscoach in de 54e minuut noodgedwongen nog een wissel doorvoerde. Bij een zeldzame aanval van de thuisploeg werd de doorgebroken Tjay De Barr afgestopt door Blind, maar de verdediger bleef haken in het kunstgras en raakte op het oog zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Met Malen als vervanger van Blind ging De Boer nog aanvallender spelen en dat resulteerde in vier treffers in een tijdsbestek van tien minuten. Luuk de Jong kwam met een geplaatst schot voor het derde WK-kwalificatieduel op rij tot scoren en in de 61e minuut belandde een van richting veranderde vrije trap van Memphis met fortuin in de verre hoek: 0-3.

Elke aanval was in die fase opeens raak bij Oranje. Wijnaldum schoot in de rebound onberispelijk raak nadat Coleing zijn kopbal nog had gekeerd en in de 64e minuut schoof Malen binnen op aangeven van Klaassen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, zag Gibraltar de ijzersterk keepende Coleing geblesseerd uitvallen.

Met Kyle Goldwin onder de lat bleef Gibraltar desondanks lange tijd een grotere nederlaag bespaard, mede door een fraaie redding op een schot van Malen en een bijna niet te missen kopbal van Wijnaldum die via de grond over ging.

In de absolute slotfase sloeg Oranje toch nog twee keer toe. Eerst werkte Van de Beek in de 85e minuut koeltjes binnen en drie minuten later tekende Memphis voor zijn tweede treffer van de avond, waardoor Nederland na een behoorlijk moeizame eerste helft toch nog aan het doelsaldo werkte.

Daley Blind werd aan het begin van de tweede helft op een brancard van het veld gedragen.


Daley Blind werd aan het begin van de tweede helft op een brancard van het veld gedragen.

Daley Blind werd aan het begin van de tweede helft op een brancard van het veld gedragen.

Foto: Pro Shots

Bekijk het programma, de uitslagen en de standen in de WK-kwalificatie


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Tips voor het zoeken naar een baan die zo eenvoudig zijn dat mensen ze vergeten

Published

on

By

Maar tegelijkertijd is er zoveel beschikbaar (waarvan sommige volledig in tegenspraak zijn met andere adviezen die u zult vinden) dat het u gemakkelijk kan overweldigen. Wat in feite waarschijnlijk precies het tegenovergestelde resultaat is waarnaar u op zoek bent als u in de eerste plaats op zoek gaat naar echt nuttige raad.

Dus laten we dit doen: laten we het samenvatten tot een korte lijst met degelijke, tijdloze tips voor het zoeken naar een baan die u zullen helpen uw strategie te verfijnen, zodat u door het proces kunt zeilen (of op zijn minst een deel van de onnodige tijd en frustratie).

1. Maak van jezelf een voor de hand liggende pasvorm

Wanneer u solliciteert via een online sollicitatieproces, is het zeer waarschijnlijk dat uw cv eerst wordt gescreend door een sollicitantenvolgsysteem en vervolgens (ervan uitgaande dat u deze eerste stap maakt) naar menselijke oogbollen gaat. De eerste menselijke oogbollen die uw cv beoordelen, zijn vaak die van een HR-medewerker of recruiter op een lager niveau, die al dan niet alle nuances van de baan waarop u solliciteert, begrijpt.

Het betaamt je dus om het voor zowel de computer als de mens heel eenvoudig te maken om hun “Hier is wat we zoeken” snel te verbinden met je “Hier is wat je door onze deuren kunt lopen en bezorgen.”

2. Beperk jezelf niet tot online sollicitaties tijdens je zoektocht naar een baan

Wil je dat die zoektocht naar een baan lang duurt? Welnu, blijf dan uitsluitend vertrouwen op het indienen van online sollicitaties. Wil je deze stoute jongen versnellen? Stop niet als je eenmaal online hebt gesolliciteerd voor die functie. Begin met het vinden en vertederen van mensen die bij dat bedrijf werken. Plan informatieve interviews met potentiële collega’s. Benader een interne recruiter en stel een paar vragen. Ga op de radar van de mensen die van invloed kunnen zijn op het krijgen van een interview.

3. Onthoud dat je cv (en LinkedIn-profiel) geen tatoeage is

Ja, je nieuwe cv is prachtig. Je LinkedIn-profiel, adembenemend. Als ze je echter niet positioneren als een directe match voor een bepaalde rol waar je naar op zoek bent, wees dan niet bang om de formulering aan te passen, belangrijke termen om te wisselen en opsommingstekens in en uit te wisselen. Je cv is geen tatoeage, evenmin als je LinkedIn-profiel. Behandel ze als levende, ademende documenten tijdens je zoektocht naar een baan (en carrière).

4. Accepteer dat je nooit iemand zult vervelen om jou in dienst te nemen

Begrijp me niet verkeerd – je moet absoluut gepolijst, welbespraakt en professioneel overkomen tijdens je zoektocht naar een baan. Veel mensen vertalen dit echter in: Moet. Zijn. Saai. Ik stel voor dat je de renego gebruikt, dit is het beste voor het vinden van een baan.

Fout, fout, fout. Realiseer je dat maar weinig mensen worden aangenomen omdat ze perfecte witruimte op hun sollicitatiebrieven hadden, alle “juiste” interviewvragen uit het hoofd leerden of ongelooflijk veilige, veelvoorkomende bewoordingen (d.w.z. clichés) in hun cv’s gebruikten. Al deze correctheid zal ervoor zorgen dat je er geënsceneerd en niet-echt uitziet. Geef jezelf in plaats daarvan toestemming om zowel gepolijst als vertederend te zijn. Memorabele, sympathieke kandidaten zijn bijna altijd degenen die ver gaan.

Continue Reading

Uncategorized

Flange Guards – A Shield To Create A Risk-Free Environment

Published

on

By

A Flange Guard is a device, which is specially designed Stainless steel flange guards to protect the manpower and material from uncontrolled spray outs from a failing valve or pipe joint. These can be used in any piping system for controlling the leak and protecting the manpower and machinery from coming into chemical contact, which in result saves you from a huge loss of life, time and money as well. These safety shields are available in eight different styles and in six different materials so, one can buy as per the need of their application. It helps to eliminate the problem at the source and reduce the chances of any big loss, which in result reduce your maintenance cost.

No doubt, spray out can occur in any connection and therefore, these flange guards available in diverse sizes, diameters, and material to match different industry requirement. These are UV, Water, and Air and Temperature resistance and have the capability to withstand even with critical condition. Therefore, you can install it in the indoor as well as outdoor settings. These are installed around piping where most of these hazardous chemicals are present. These may generally prevent spray outs by interposing a barrier between the chemical flowing and external environment.

These may generally get manufactured with a special kind of material, which can easily tolerate exposure to temperature and pressures up to -70°F to +500°F. It is a one-piece design that comes with translucent material, which allows leak detection. This material allowed visual inspection of a flange, which helps to take necessary action for its avoidance timely. It mainly protects the bolts inside the flange and can be used over and over again even after dismantling. Therefore, it has a long working life, which helps it to perform its function wisely.

Along with this, it also stops the rust from developing on the joints, which makes it corrosion free. It has a PH indication patch which helps to identify leak to reduce its effects immediately. It gives you enough time to make proper repairs. In a nutshell, Flange Guards work as a safety shield for your workplace. It helps to maintain a risk-free production process by preventing from the sudden spray outs in the flange joints. Every chemical, petrochemical, food, cosmetic, pharmaceutical industry, where more than 100 hundred of chemicals used on different applications must install this product to maintain a risk-free environment. So, what are you waiting for? Install it now before it’s too late.

Continue Reading

Uncategorized

Tips voor het kiezen van de juiste scooter

Published

on

By

Scooters zijn in de loop van de tijd geëvolueerd, voornamelijk als gevolg van technologische vooruitgang. Het is algemeen bekend dat scooters er in de eerste plaats zijn voor kinderen om plezier te hebben in hun vrije tijd. Nou, scooters zijn er in verschillende maten voor volwassenen en kinderen. Ze hebben misschien hetzelfde uiterlijk, maar de functionaliteit is niet hetzelfde. Veel volwassenen kunnen scooters kopen om lange afstanden af ​​te leggen. Er zijn verschillende scooters waarvoor ze elektrische ventilatoren zijn. Sportscooters hebben enkele medische voordelen laten zien omdat ze dienen als een vorm van lichaamsbeweging. Bij het kopen van een scooter moet u echter rekening houden met een aantal leefstijlfactoren. Hier zijn vier tips voor het kiezen van de juiste scooter voor volwassenen:

# 1 platformhoogte

Bij het kopen van een scooter kun je verschillende merken tegenkomen die een andere vorm op het dek hebben, maar ook verschillende hoogtes. Dit is waar u uw voeten plaatst tijdens het rijden of de afstand tussen het oppervlak en de scooter. Voor een scooter voor volwassenen is het belangrijk dat u de afstand tot het oppervlak controleert, aangezien dit bepaalt hoe comfortabel uw rit zal zijn.

In de meeste gevallen wordt het aanbevolen om een ​​lager platform te nemen, omdat het comfortabel is om de scooter te duwen zonder noodzakelijkerwijs de knie te buigen. Op deze manier kunt u tijdens het rijden de stabiliteit op uw scooter behouden. U kunt ook overwegen om het materiaal te controleren dat is gebruikt om het platform te maken. Dit bepaalt de sterkte en duurzaamheid.

#2 beveiliging

Dit is een fundamenteel essentieel onderdeel om te overwegen bij het kiezen van een scooter voor een volwassene. Onderzoek is de beste manier om de informatie te verzamelen die nodig is om te bepalen of uw scooter veilig is. Remmen en lichten bepalen voor een groot deel hoe veilig je bent. snelle scootmobiel zijn ontworpen om snelheid te winnen, afhankelijk van de ondergrond en de hoeveelheid kracht die je uitoefent. Daarom zijn remmen essentieel om u te helpen de volledige controle over uw scooter te behouden en ongevallen te voorkomen. Verlichting is vooral nodig bij het rijden op donkere plaatsen.

#3 Wielmaat

Bij het kiezen van een scooter moet je in alle aspecten geïnteresseerd zijn. In dit geval bepaalt het wiel hoe snel en comfortabel uw scootmobiel zal zijn. Hoe groter het wiel, hoe sneller de scooter zal zijn. Verschillende scooters voor volwassenen hebben verschillende wielmaten en het gebruikte materiaal. Dit is afhankelijk van uw voorkeur en het merk. Dus als u een sportscooter koopt, kunt u overwegen om deze met een groter wiel te nemen. Het zachte rubber op je wiel zorgt ervoor dat je scooter meer grip heeft.

# 4 lagers

In het licht hiervan moet een scooter voor volwassenen vloeiend zijn om gemakkelijk te besturen te zijn. Dit maakt het voor u comfortabel om lange afstanden te reizen. De maat van uw lager bepaalt de vloeibaarheid van de scooter. Dit is iets waar je op moet letten voordat je een scooter koopt. Hoe lager de lagerclassificatie, hoe langzamer de scooter zal zijn. Dus als je een snelle scooter wilt, is het sterk aan te raden om hogere cijfers te halen. De maat van het wiel is in dit geval erg belangrijk. Als u eenmaal een klein wiel heeft, betekent dit dat uw scootmobiel lagere lagerclassificaties zal hebben.

Continue Reading

Trending