Connect with us

Uncategorized

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week | NU

Published

onElke week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe series en films. Deze week zien we onder andere een nieuwe Sherlock Holmes-serie en enkele actiefilms.

Series

The Irregulars (seizoen 1)
The Irregulars is een nieuwe serie die gebaseerd is op de verhalen van Sherlock Holmes-schrijver Sir Arthur Conan Doyle. We volgen de Baker Street Irregulars, een bende straatjongeren die in opdracht van Sherlock Holmes en zijn mysterieuze assistent Dr. Watson helpen met het oplossen van gruwelijke misdaden.

Shtisel (seizoen 3)
Dramaserie Shtisel volgt een charedifamilie die in een ultraorthodoxe wijk van Jeruzalem woont en moet zien om te gaan met verlies, liefde en de dagelijkse sleur. Het derde seizoen staat sinds deze week online.

DOTA: Dragon’s Blood (seizoen 1)
Deze animatieserie, gebaseerd op de gamefranchise DOTA, draait om de held Davion, een ‘dragon knight’, die vastbesloten is om de duistere magie uit zijn land te verbannen. Hij komt in aanraking met de mysterieuze prinses Mirana, die op een geheime missie is gestuurd.

Magic for Humans Spain (seizoen 1)
Realityserie Magic for Humans, een soort Netflix-versie van Mindf*ck, krijgt er een spin-off bij. In Magic for Humans Spain volgen we illusionist Mago Pop. Hij gaat de straat op in Barcelona en verbaast mensen met onnavolgbare illusies en verrassende trucs.

Nailed It! (seizoen 5)
Host Nicole Byer ontvangt weer allerlei veel te amateuristische thuisbakkers die de grootste flaters uit de oven halen. En dat allemaal om 10.000 dollar te winnen. Het nieuwe aan dit seizoen is dat de kandidaten, onder wie actrice Joey King, het met zijn tweeën mogen doen.

Films

A Week Away (2021)
In A Week Away staat de onrustige tiener Will Hawkins (Kevin Quinn) na een aanvaring voor een kruispunt: óf hij gaat naar een jeugdgevangenis, óf hij gaat vrijwillig naar een christelijk zomerkamp. Hij kiest voor het tweede en voelt zich totaal niet op zijn gemak tot hij een van de vaste kampeerders ontmoet (gespeeld door Bailee Maison). Zij laat hem dingen voelen die compleet nieuw voor hem zijn.

Doris (2018)
Doris (Tjitske Reidinga) is een gescheiden moeder van twee kinderen en bevindt zich aan de vooravond van haar 45e verjaardag op een dood punt in haar leven. Ze weet niet wat ze wil, wat ze kan en waar ze naartoe moet. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen. De vraag is: kan ze het tij nog keren?

Honest Thief (2020)
Liam Neeson speelt een beruchte bankovervaller die voor een vrouw (Kate Walsh) valt en daardoor weer het rechte pad wil bewandelen. Hij besluit om zich aan te geven bij de FBI in ruil voor strafvermindering. Twee corrupte agenten hebben echter andere plannen: zij schuiven de voormalige crimineel een moord in de schoenen en willen zijn miljoenenbuit stelen.

Kin (2018)
Een jongetje stuit in deze Amerikaanse sciencefictionfilm op een krachtig buitenaards wapen waarmee hij zijn oudere broer, een ex-gedetineerde, redt uit handen van een groep misdadigers. Al snel raken ze betrokken bij een geheime oorlog tussen agenten en mysterieuze huurlingen die dat wapen terug willen.

The Secret: Dare to Dream (2020)
Deze film, gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek, volgt weduwe Miranda (Katie Holmes). Ze krijgt in de aanloop naar een naderende storm opeens hulp van Bray (Josh Lucas). De man geeft haar hele leven een enorme boost en ook bij de kids valt hij in de smaak, maar hij draagt een groot geheim met zich mee.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending