Connect with us

Uncategorized

netherland vps

Published

on

Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf het zich netherland vps veroorloven om geen website op internet te hebben. Het online hebben van een website biedt ook een aantal voordelen: u bent bijvoorbeeld 24×7 online en 24 uur per dag open voor zaken. De meeste bedrijven zullen hiervan profiteren; sommigen misschien niet, maar zelfs voor hen is het hebben van een website een belangrijke taak.

Wat heb je nodig?

Webhosting is het eerste dat u nodig heeft. Een webhost biedt u wat ruimte op een server om uw bestanden te hosten. Het is belangrijk omdat u uw bestanden 24 x 7 online wilt hebben, anders zou uw website vaker wel dan niet offline zijn. Er is geen enkel webhostingplan; in feite zijn er meerdere plannen en dat maakt het een beetje moeilijk.

Als je net begint, is een shared hosting geen slechte keuze. Gedeelde hostingplannen zijn over het algemeen aan de goedkopere kant en aangezien ze volledig worden beheerd, zijn ze geweldig om u van de grond te helpen. Beginnen met shared hosting is eenvoudig, relatief en het kost u niet veel. Er zijn beslist enkele beperkingen.

Een andere bekende vorm van webhosting is VPS. Een VPS is een virtuele omgeving die is opgezet op een externe server. Op deze manier kun je een krachtige server delen met een aantal andere mensen. Een VPS kan geweldig zijn voor sites die behoorlijk wat verkeer ontvangen, maar niet erg uitgebreid zijn.

Dedicated hosting is een ander type hosting. Simpel gezegd: het is een hele server waar je elke maand voor betaalt. Het is perfect voor sites die veel verkeer krijgen of veel resources gebruiken. Vraagt ​​uw site af en toe de database af? Moet u websites runnen die snel middelen opeten? Het is in dergelijke gevallen dat een dedicated server goed kan worden gebruikt.

Een dedicated server hoeft niet bij u in de buurt of in een bepaald land te zijn; in feite kun je ze in zowat elk land vinden dat je maar kunt bedenken. Wilt u een server in Nederland? Dat is mogelijk. Dit kan erg handig zijn voor testen over de hele wereld, en voor een aantal andere doeleinden. Het nadeel van een dedicated server, als ik kieskeurig moet zijn, is dat ze heel erg duur kunnen zijn.

Als het op webhosting aankomt, moet u geen concessies doen: zorg voor de best mogelijke server. Zoals ik al zei, je kunt ze op een aantal locaties kopen en sommige zijn goedkoper, soms een stuk goedkoper, dan die welke zijn gebaseerd op
binnen de VS.

Het simpele antwoord op het draaien van Ruby on Rails-applicaties op verschillende hostingservices is dat als je toegang hebt tot het onderliggende besturingssysteem, je de apps kunt draaien.

De kernvereisten (nou ja, twee kernvereisten) die essentieel zijn voor Rails-toepassingen en die ontbreken in de meeste “traditionele” hostingservices zijn onder meer …

Implementatiemechanisme (meestal GIT)
Levensvatbare applicatieserver die Rails ondersteunt (Puma of Passenger)
Het eerste probleem kan over het algemeen worden opgelost met behulp van FTP (niet de meest effectieve oplossing, maar werkt nog steeds).
De tweede is veel problematischer, en waarom de meeste mensen uiteindelijk VPS-oplossingen gebruiken om Rails-apps te implementeren (VPS-servers geven je onbeperkte toegang tot de onderliggende infrastructuur).

VPS-servers zijn in feite datgene waar de “cloud” -providers mensen toegang toe geven. In tegenstelling tot “traditionele” hosts – die letterlijk ruimte toewijzen aan een enkele server, verdeelt de nieuwe “cloud” -infrastructuur in feite de belasting over een heel datacenter van servers.

Dit verlaagt niet alleen de kosten, maar zorgt ervoor dat de koper zijn rekenresource daadwerkelijk kan * schalen * zonder fysiek te hoeven betalen voor een nieuwe server. In ieder geval, als je absoluut een op “rails” gebaseerde applicatie wilt hosten op een “cloud” VPS. Het enige probleem hiermee is dat u verantwoordelijk bent voor het verkrijgen van de server (wat een ander verhaal op zich is).

Rails-compatibele hosts

Hiertoe is het belangrijkste om te beseffen dat als je naar deze lijst kijkt, ELKE VPS-server een Rails-app kan draaien. U moet er alleen voor zorgen dat u weet hoe u de verschillende applicaties moet installeren (die ik in een ander artikel zal behandelen). Laten we voorlopig eens kijken naar de meest effectieve en kosteneffectieve hosts:

Digitale oceaan
De onbetwiste KING van goedkope “cloud” VPS-providers. Opgericht in 2011, was het de eerste die een VPS-infrastructuur voor één prijs voor ontwikkelaars bood. Vanaf $ 5 / maand krijgt u toegang tot een groot aantal datacenters en veel verschillende serverconfiguraties. Het belangrijkste dat je moet beseffen over DO – zoals bij de meeste andere “cloud” VPS-hosts – is dat het opstarten van een VPS-server je letterlijk toegang geeft tot een Linux-box die in een datacenter draait. U bent verantwoordelijk voor het instellen van al het andere (tenzij u – natuurlijk – betaalt voor de voorgecompileerde afbeeldingen enz.). Hoe dan ook – dit is verreweg de meest effectieve “budget” VPS-provider voor Rails-apps.

Vultr
Een minder bekende, maar nog steeds zeer effectieve, cloud VPS-service – Vultr is in feite een “mini-me” voor DigitalOcean. Het heeft datacenters op een aantal verschillende locaties (variërend van de VS tot Japan en zelfs Duitsland en Nederland), waardoor een bredere dekking mogelijk is. Het belangrijkste om te waarderen met Vultr is dat het in feite is ontworpen om het equivalent van DigitalOcean te zijn – zonder de extra franje die de eerste kan hebben. Het heeft bijvoorbeeld geen ingebouwde bewakingssoftware (die DigitalOcean gratis bevat), en de grote claim-to-fame van Vultr kwam van zijn $ 2,50 / maand VPS-server (die momenteel “uitverkocht” is). Dit was zeer effectief voor ontwikkelaars die gewoon eenvoudige apps wilden pushen (om te testen in een testomgeving of om de kosten laag te houden). U moet nog steeds servers inrichten zoals u doet met DigitalOcean.

UpCloud
Aangeprezen als de “snelle” cloud VPS-provider, biedt de Finse UpCloud in wezen dezelfde diensten als de eerste twee providers (DigitalOcean + Vultr) – behalve met een veel diepere focus op ondersteuning. Door een API aan te bieden samen met een groot aantal andere services, biedt het systeem gebruikers de mogelijkheid om VPS-servers in een aantal datacenters over de hele wereld te implementeren. Nogmaals, het belangrijkste verschil hiermee is de proportionele snelheid van de servers die ze bedienen. Dit is blijkbaar te danken aan hun MaxIOPs-technologie, waardoor ze in feite veel gegevens in het geheugen kunnen opslaan (waardoor het sneller wordt). Prijzen beginnen vanaf $ 5 / maand en – ja – u moet de servers nog steeds zelf inrichten.

ExoScale
Europese “cloud” -hosting – gevestigd in Zwitserland, gespecialiseerd in het aanbieden van eurocentrische infrastructuur. Met 4 datacenters (2 in Zwitserland, 1 in Oostenrijk en 1 in Duitsland), heeft het bedrijf ervoor gekozen om uiterst specifiek te zijn in zijn benadering van het leveren van infrastructuur voor verschillende applicatieontwikkelaars. Hoewel hun prijzen zeer concurrerend zijn, is het belangrijkste dat u zich van dit bedrijf moet realiseren de efficiëntie die ze verlenen. Omdat ze Zwitsers zijn, profiteren ze van de diepgewortelde cultuur van efficiëntie die de meerderheid van de Zwitserse gemeenschap doordringt. Dit betekent dat u niet alleen snelle e-mailreacties krijgt, maar ook diepgaande en goed doordachte antwoorden. Ze hebben de neiging om diensten te verlenen aan veel banken en financiële instellingen in heel Europa. Hun targeting op niche-niveau stelt hen in staat zich te specialiseren in het verzekeren dat de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van hun service optimaal is voor de klanten waarmee ze uiteindelijk werken.

Hetzner (Cloud)
Hetzner is een Duits hostingbedrijf met twee datacenters in het land. Terwijl ze werden opgericht als een “traditionele” hosting, wat betekent dat ze in wezen hun datacenter verdeelden rond wie er betaalde voor servers. Sinds 2017 is het bedrijf begonnen met het aanbieden van een “cloud” -service – waarbij u VPS-servers op precies dezelfde manier kon leveren als DigitalOcean, Vultr en de rest van andere providers. Met vergelijkbare prijzen is het belangrijkste element van Hetzner’s bedrijf dat het bijna uitsluitend op de Duitse markt is gericht. Dit wil niet zeggen dat ze geen internationale klanten bedienen, maar wat betreft de beschikbaarheid van hun datacenters en de manier waarop ze omgaan met ondersteuning enz., Is het een volledig Duitse operatie. Het is duidelijk dat met prijzen vanaf ~ $ 5 / maand, ze alleen de mogelijkheid bieden om servers in te zetten – het is aan jou om ze te voorzien.

Linode
Niet zo bekend als DigitalOcean of Vultr, maar daarom niet minder effectief – Linode is een favoriet van veel kleinere ontwikkelaars, aangezien het een van de eersten was die goedkope “cloud” VPS-servers aanbood. Linode is effectief, met prijzen vanaf $ 5 / maand – het heeft een aantal datacentra over de hele wereld en is vrijwel gelijk aan de meer populaire “cloud” -services. Zoals altijd – u krijgt geen franje met de service. U moet de servers nog steeds zelf inrichten en onderhouden.

Rackspace
De “papa” van online hosting, RackSpace is een belangrijke speler in de hostingwereld sinds de start in 1998. Zoals je zou denken, waren ze ook al heel vroeg betrokken bij het “cloud” -spel. Het probleem met Rackspace – zoals Microsoft – is dat het duur is. Overwegend ontworpen voor grotere organisaties, beginnen hun “cloud” -servers vanaf $ 50 / maand – maar worden gecompenseerd door de “fanatieke” ondersteuning die het bedrijf zal bieden. Deze ondersteuning is eigenlijk heel goed en stelt gebruikers in staat er echt op te vertrouwen om de zaken zo effectief mogelijk te laten verlopen. Ik zou Rackspace niet aanbevelen voor kleinere projecten. Het is gewoon de prijs niet waard, vooral niet als je mensen als DigitalOcean hebt die hetzelfde doen, maar voor een fractie van de kosten.

Microsoft Azure
Het “cloud” VPS-aanbod van Microsoft is misschien wel het meest effectieve van de grote drie (Google, Amazon, Microsoft). Azure zit boordevol extra services die ontwikkelaars helpen bij het lanceren van applicaties in een groot aantal datacenters van Microsoft. Het bedrijf ondersteunt Linux en Windows VPS-systemen volledig en is een van de weinigen die dieper inzicht biedt in hoe de verschillende servers werken. Ze geven toegang tot een uitgebreid dashboard, waarmee u alles kunt volgen, van het gebruik van bronnen tot het aantal verzoeken dat verschillende servers hebben ontvangen. Hoewel dit leuk klinkt, is het duur. En het is echt ontworpen om grote organisaties te helpen bij het adopteren van “de cloud” – waardoor het buiten het bereik van de meeste kleinere ontwikkelaars valt. Als u geïnteresseerd bent om het te gebruiken, moet u er zeker eerst naar opzoeken.

AWS (EC2)
AWS is goed maar duur (vooral als u meer rekenbronnen nodig heeft). Geprezen als de “originele” cloudprovider, fungeert elke EC2-instantie die u opstart in feite als een onafhankelijke VPS. Het probleem met AWS is dat, aangezien het zo breed is, het moeilijk is om te weten wat je ermee nodig hebt. Verder is, net als Microsoft Azure en Google Cloud Platform, de enorme schaal van de infrastructuur die in het spel is enorm. Om dit te bereiken zou het geen verrassing moeten zijn om te horen dat de meerderheid van de populaire webgebaseerde applicaties (vooral degene die afhankelijk zijn van S3) afhankelijk zijn van EC2 & AWS om te werken. Om deze reden wordt de service doorgaans gezien als een ondersteuning van grotere implementaties, die meerdere serverclusters, DB-servers en CDN-beheer vereisen (Amazon bezit eigenlijk “CloudFlare”). Uiteindelijk, als u op zoek bent naar een grote en populaire applicatie, zou de AWS-infrastructuur u zeker helpen. De prijzen zijn niet geweldig, maar het wordt goed ondersteund en wordt ondersteund door de gigantische infrastructuur van Amazon (die het gebruikt voor zijn eigen activiteiten).

Google Cloud Platform
Google’s intrede in de “cloud” -ruimte, zijn “cloudplatform” wordt gebruikt door mensen als Apple en Twitter. Net als Azure en AWS wordt het door grotere organisaties gebruikt om hun infrastructuurvereisten te stroomlijnen. Omdat Google het platform gebruikt voor hun eigen infrastructuur, is het natuurlijk zo dat u het systeem moet kunnen vertrouwen – en hun gemeenschap is eigenlijk erg sterk en actief. Het grote verschil met het Google-platform zijn de prijzen. Ze bieden een zeer concurrerende prijsstelling, waardoor een aantal verschillende ontwikkelaars software kan inzetten zonder daarbij hoge kosten te maken.
De sleutel bij al deze – zoals vermeld – is dat u doorgaans de verschillende servers moet inrichten. Dit betekent het installeren van de web + applicatieserversoftware, bibliotheken en eventuele ondersteunende diensten (SSL-certificaten enz.).

Als u bereid bent om een ​​dienst zoals Nanobox, Hatchbox, RailsHosting of VPSDeploy te gebruiken, zou u de pijn van het opzetten van een geldige webwinkel moeten kunnen voorkomen.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Selectie van serviceproviders: 5 bewezen tips om succes te verzekeren

Published

on

By

Heeft u de middelen om alle bedrijfssystemen adequaat te ondersteunen? Waarschijnlijk niet. Het is gewoon te duur voor de meeste MKB’s. Maar uw bedrijfssystemen zijn de hoeksteen van uw bedrijf. Ze moeten betrouwbaar, veilig en kosteneffectief zijn. En ze moeten elke dag op het hoogst mogelijke niveau presteren. Dit maakt het kiezen van een serviceprovider van het grootste belang bij het uitbesteden van services, vooral als u technische ondersteuning uitbesteedt of van plan bent helpdeskactiviteiten uit te besteden.

Er is geen vervanging voor het hebben van de juiste provider.

Maar de juiste kiezen is lastig. U wilt een provider die het werk kan doen en uw belang voor ogen heeft.

Dat is een hele opgave.

Onderstaande tips kunnen helpen. Ze besparen u tijd en geld bij het evalueren van providers. En ze helpen u te garanderen dat u een provider kiest die bij uw bedrijf past:

 1. Kies een serviceprovider

Zoek naar een dienstverlener die bewezen en deskundig is. Idealiter zouden ze uw producten, diensten, technologie, industrie, enzovoort moeten kennen.

En hoewel u niet van hen kunt verwachten dat ze de fijnere details van uw bedrijf kennen, moeten ze uw werkgebied volledig begrijpen.

 1. Definieer duidelijk uw vereisten

  Als u niet weet wat uw vereisten zijn, hoe kunt u dit dan aan uw provider vertellen? Beter nog, hoe kunnen ze hen ontmoeten?

Definieer de vereisten, pijnpunten en specifieke problemen die u wilt aanpakken. Geef ze vervolgens prioriteit en laat het uw provider weten.

 1. Ontwikkel realistische verwachtingen

  Veel klant/leverancier-relaties overstijgen de verwachtingen. Vaak zijn de verwachtingen van de klant gewoon te hooggespannen. Alleen omdat een provider goed is in wat hij doet, wil dat nog niet zeggen dat hij de maan kan leveren.

Vergeet niet dat het een partnerschap is. Bedrijven die ervoor kiezen om outsourcingpartners als een integraal onderdeel van het corporate team te zien, vergroten hun kansen op succes enorm.

Stel realistische verwachtingen om er het maximale uit te halen. Bied vervolgens maximale ondersteuning om de provider te helpen hieraan te voldoen.

 1. Kies capaciteit boven kosten

  Vergis je niet. Prijzen en ROI zijn van cruciaal belang. Maar u moet geen aanbieder kiezen omdat deze de goedkoopste is. Selecteer een beproefde leverancier met de ervaring en mogelijkheden om de klus als eerste te klaren.

Stel hiervoor vragen als:

Biedt u aanpasbare ondersteuningsplannen met een 24x7x365-helpdesk?
Wordt er wereldwijd ondersteuning geboden in meerdere talen?
Bieden uw ondersteuningsdiensten aangepaste plannen voor productupgrades?
Heb jij ervaring met organisaties van onze omvang?
Wie zijn uw strategische partners en waar bevinden ze zich?
Houd er ook rekening mee dat dingen verwarrend kunnen zijn als je te maken hebt met wereldwijde leveranciers die sterk verschillende prijsstructuren, bedrijfsculturen, enz. kunnen hebben.

Doe eerst je onderzoek. Kies dan een provider op basis van capaciteit en niet op kosten. Dat is wat slimme managers doen.

 1. Motiveer uw outsourcingpartner/serviceprovider

  Het motiveren van je provider staat voorop. Begin met hen te zien als werknemers die toevallig ergens anders wonen/werken. Behandel ze dan als interne medewerkers.

Luister en let op wat ze te zeggen hebben, geef ze verantwoordelijkheid, promoot hun successen en zorg ervoor dat ze weten dat je feedback op prijs stelt.

Kortom, behandel ze als gelijken. En communiceren, communiceren, communiceren.

Het vinden van de juiste dienstverlener is een uitdaging. Stel dus veel vragen en bekijk het trackrecord zorgvuldig.

Zoek vooral naar een dienstverlener die niet alleen binnen uw budget past, maar ook deskundig, bewezen en ervaren is in uw branche. Als je tijd wilt besparen en een professionele dienstverlener nodig hebt, bekijk dan de Loodgieter die je kunt krijgen.

Technische ondersteuning en helpdeskactiviteiten zijn essentiële bedrijfssystemen – te belangrijk om uit te besteden aan zomaar iemand. Zorg ervoor dat ze worden uitbesteed aan een capabele, bewezen serviceprovider.

Continue Reading

Uncategorized

Waarom de lunchroom op kantoor belangrijker?

Published

on

By

is dan de directiekamer Is het je ooit opgevallen hoe de keuken het sociale middelpunt van een huis is?

De keuken is waar het gezin, en vaak Wapenveld Its a place in the Netherlands bezoekers, de neiging hebben om samen te komen, en waar alle interactie plaatsvindt. Voorbij zijn de dagen dat keukens waren weggestopt en puur functioneel. Nu staan ​​ze vooraan en in het midden. Het hart van het huis. En vandaag gaan kantoorkeukens en lunchrooms dezelfde kant op. Waarom? Omdat er een goed begrepen verband is tussen informele interacties en innovatie. Dus als de keuken thuis de plek is waar alle interactie plaatsvindt, waarom probeert u dan niet hetzelfde op het werk te laten gebeuren? Volgens een artikel in The Harvard Business Review suggereren prestatiegegevens die zijn verzameld van duizenden werkruimten dat persoonlijke interacties de belangrijkste activiteit zijn in elke kantoorruimte. Deze toevallige ontmoetingen en ongeplande interacties verbeteren in feite de prestaties. Dus misschien is de eenvoudige lunchroom, perfect voor ongeplande ongeplande interacties, belangrijker dan de directiekamer? In het artikel van vandaag kijken we naar de top 5 redenen waarom lunchrooms belangrijk zijn en 5 must-have features voor jouw lunchroom.

5 redenen waarom lunchrooms belangrijk zijn

1. Stimuleer samenwerking De lunchroom is niet alleen een plek om je boterham te eten of de restjes van gisteravond op te warmen. Het is een plek voor toevallige ontmoetingen en on-the-fly discussies terwijl je eet. Het gaat om het maken van persoonlijke connecties en het aangaan van gesprekken die tot creatieve ideeën kunnen leiden. En dat is, zoals we al hebben besproken, goud.

2. Laat zien dat je medewerkers waardeert U hoeft niet de meest geavanceerde lunchroom ter wereld te hebben om uw medewerkers tevreden te houden en te laten zien dat ze gewaardeerd worden. Als u echter de moeite neemt om een ​​plek te creëren waar uw werknemers zich echt kunnen ontspannen en opfrissen, zullen ze u belonen met beter werk en meer voldoening.

3. Verhoog het moreel Net als de keuken thuis kan de lunchroom het hart van de ruimte worden. Hier vier je mijlpalen van het personeel en schreeuw je ochtendthee voor een goed stuk werk. Het moet een plek zijn met een goede vibe.

4. Verleng de werkdag Onvriendelijke (of niet-bestaande) keukens hebben het effect dat werknemers tijdens de maaltijd de voordeur uit worden geduwd. Door een voorziening te bieden die mensen graag gebruiken, zullen ze deze gebruiken, en hun collega’s ook. En wat gebeurt er dan? Casual werkbesprekingen en ideeën delen tijdens lunch- en pauzetijden.

5. Zorg voor meer alternatieve ruimte-opties Als je de lunchroom goed inricht, wordt deze voor meer dan alleen lunch gebruikt. Het kan een informele ruimte worden om samen te werken en te brainstormen; informele bijeenkomsten te houden; een ruimte waar mensen alleen kunnen gaan werken, of gewoon even weg kunnen van hun bureau. Deze ‘uitbraak’ is belangrijk voor productiviteit en welzijn.​

Continue Reading

Uncategorized

Are you looking for a buyer in Limburg?

Published

on

By

Ben jij op zoek naar een opkoper in Limburg? RED TRADE is dé opkoper in Nederland. Wij zijn een actieve speler in de markt van het opkopen van overproductie, assortiment wissels en restpartijen. Ook de aankoop van voorraden die zijn ontstaan uit faillissementen en/of tijdelijke liquiditeit problemen horen bij dit profiel.

Door ons grote netwerk van bedrijven, zowel handelend als producerend in merk- en merkloze artikelen, is het snel wisselende aanbod geschikt voor groothandels, e-commerce aanbieders, grote en kleine winkelbedrijven, marktkooplui, intermediairs en exporteurs.

Bij RED TRADE kunnen wij jou helpen met het opkopen van producten/artikelen. Bij het invullen van een RED TRADE waarde-bepaling-formulier nemen wij binnen 24 uur contact met jou op om het formulier te bespreken. Tijdens het gesprek doen we een aanbieding of komen we persoonlijk bij je langs.

Indien we een overeenkomst hebben betalen we binnen 24 uur. Dit is zeker prettig wanneer je in een situatie zit waarin u snel liquide middelen nodig heeft. Na de betaling ontzorgen wij de klant door de restanten op te halen en waar nodig is te demonteren. Daarnaast zorgen wij voor het proces rondom het project.

Continue Reading

Trending