Connect with us

Uncategorized

Martins autoverzekering kan ruim 700 euro goedkoper: ‘Ik schrik ervan’ | NU

Published

onEen voorjaarsschoonmaak is niet alleen voor je huis, maar ook voor je financiën best een goed idee. Want hoe zit het eigenlijk met die reisverzekering die je al jaren hebt, en waarvoor wordt dat ene bedrag maandelijks ook alweer afgeschreven? In deze rubriek nemen mensen hun administratie door met een expert van Independer om te kijken of er nog wat te besparen valt.

Deze week: Martin Landmeter (32) woont samen met zijn Litouwse vriendin, die hij ooit ontmoette bij een internetspel. Samen hebben ze een koophuis dat ze “precies op het goede moment” kochten; toen de rentes al laag waren, en de huizenprijzen nog niet zo hoog.

Martin is senior supply chain manager. “Vanuit mijn beroep ben ik altijd bezig met dingen efficiënter maken, minder geld kwijt zijn voor dezelfde of betere kwaliteit”, vertelt hij. Daarom lijkt het laten doorlichten van zijn administratie hem fijn: wie weet is het daar ook mogelijk om te besparen, terwijl de kwaliteit niet omlaag gaat.

Wat dat laatste betreft heeft hij nog wel wat eisen: “Ik wil bij een verzekering iemand hebben die mij ontzorgt.” Een slechte ervaring met zijn rechtsbijstandverzekering staat hem nog helder voor de geest. “Ik was van augustus tot februari bezig, moest van alles zelf doen, aanleveren en invullen. Uiteindelijk bleek: het viel toch niet onder de polis. Dat wil ik niet nog een keer.”

Independer-expert Sjoerd Wiegmans heeft er rekening mee gehouden: de verzekeraars moeten goede service verlenen, en Martin moet ze bijvoorbeeld kunnen bellen met vragen.

Ruim 700 euro besparen op de autoverzekering

Ondanks die eis heeft Wiegmans meteen goed nieuws: “Op je autoverzekering, waar de twee auto’s en de motor onder vallen, kun je ruim 62 euro per maand besparen.” Alles moet dan bij één aanbieder ondergebracht worden, Inshared in dit geval, wat door onder andere de tweedevoertuigregeling de nodige korting oplevert. Martin: “Ik schrik ervan! Dat is een behoorlijk bedrag per jaar. Als we straks weer mogen, steken we dat mooi in een vakantie.”

Naast deze klapper zijn er nog aardig wat euro’s hier en daar die door het stel bespaard kunnen worden. De rechtsbijstandverzekering bijvoorbeeld – waar Martin toch al niet tevreden over was – kan bijna 7 euro per maand goedkoper, wat neerkomt op ruim 80 euro per jaar.

Wat is er per maand te besparen?

  • Autoverzekering: 62,10 euro
  • Inboedel-/opstalverzekering: 1,56 euro
  • Aansprakelijkheidsverzekering: 1,64 euro
  • Rechtsbijstandverzekering: 6,82 euro
  • Hypotheek: rente is 1,7 procent, maar de huidige rente is 1,1 procent; uitrekenen of de mogelijke boete en de besparing tegen elkaar opwegen
  • Totale mogelijke besparing: 1.070,40 euro op jaarbasis

Door zijn mobiele abonnement over te zetten van Vodafone naar Ben, kan hij hetzelfde aantal belminuten en evenveel MB’s internet houden, maar dan 20 euro goedkoper. Martin twijfelt even, omdat het abonnement samenhangt met zijn televisiepakket. Wat blijkt: dat pakket wordt door de ingreep maar iets meer dan 3 euro duurder. Onder de streep dus alsnog 16,45 euro winst.

Martin is over het geheel tevreden, ook over de kleine plussen. Met de aansprakelijkheidsverzekering bijvoorbeeld, die 1,60 euro per maand goedkoper kan. “Dat zijn per jaar toch een paar euroknallers bij de McDonald’s”, grinnikt hij.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending