Connect with us

Uncategorized

Louis Theroux maakt BBC-documentaire over Joe Exotic uit Tiger King | NU

Published

onProgrammamaker Louis Theroux gaat voor de BBC een special opnemen over Joe Exotic, het onderwerp van de populaire Netflix-serie Tiger King. Theroux bezocht Exotic tien jaar geleden al eens voor een aflevering van zijn docuserie, Louis Theroux: America’s Most Dangerous Pets.

In de special, die de werktitel The Cult Of Joe Exotic heeft, keert Theroux terug naar Exotics thuisstaat Oklahoma om met mensen uit diens leven te bespreken wat er in de tussentijd is gebeurd.

Exotic zit inmiddels een flinke gevangenisstraf uit voor het beramen van een huurmoord en meerdere gevallen van dierenmishandeling, maar werd door de Netflix-serie erg populair en heeft momenteel een team van advocaten die proberen hem vrij te krijgen.

“Dit is zo’n typisch Amerikaans verhaal, dat plaatsvindt in het hart van Oklahoma met een groep mensen die bijna te kleurrijk en over de top zijn om te geloven”, aldus Theroux. “Ik ben daar in 2011 drie keer geweest en heb er acht of negen dagen gefilmd. Ik was vergeten hoeveel we hadden opgenomen tot ik tijdens de lockdown die beelden nog eens bekeek. Het is ongelooflijk hoeveel we hebben, en het verhaal is sindsdien alleen nog maar gekker en groter geworden.”

Het is nog onduidelijk wanneer de documentaire verschijnt.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Jeffree Star samen met een vriend gewond geraakt bij auto-ongeluk | NU

Published

on

By


Make-upartiest en YouTuber Jeffree Star is vrijdag gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Star zat samen met een vriend in een auto die over de kop sloeg, wordt op zijn Twitter gemeld.

“Een paar uur geleden zijn Jeffree en Daniel (Lucas, red.) bij een ernstig auto-ongeluk drie keer over de kop gevlogen nadat ze over ijzel heen reden”, valt te lezen. “We zullen een update geven als de dokter meer informatie heeft. We zijn dankbaar dat ze allebei nog in leven zijn.”

Bij de post is een foto te zien waarop de twee in een ziekenhuis zijn. Star ligt op een bed met een brace om zijn hals. Het ongeluk vond plaats in Casper in de staat Wyoming, bevestigt de plaatselijke Highway Patrol.

De 35-jarige make-upartiest besloot vorig jaar van Californië naar Wyoming te verhuizen om daar aan zijn autobiografie te werken.
Continue Reading

Uncategorized

In beeld: Het coronaheropeningsplan van het kabinet | NU

Published

on

By


Het demissionaire kabinet presenteerde medio april een stappenplan voor de geleidelijke heropening van Nederland aan het (hopelijke) slot van de coronacrisis. Dit zijn de vijf stappen.

Belangrijk: bij elke stap staan streefdata vermeld. Die zijn bijzonder onzeker, zegt het kabinet. Het is bijvoorbeeld al zeer de vraag of het streven van 28 april voor het eerste versoepelingenpakket zal worden behaald.
Continue Reading

Uncategorized

Definitief einde Castro-tijdperk op Cuba: partijleider Raúl bevestigt aftreden | NU

Published

on

ByRaúl Castro stapt op als leider van de Communistische Partij van Cuba. De 89-jarige Castro bevestigde zijn alom verwachte aftreden vrijdag op de eerste dag van een belangrijk partijcongres in Havana. Wie hem als partijleider opvolgt, is nog niet bekend.

Het aftreden van Castro betekent dat er formeel een einde komt aan het Castro-tijdperk, dat begon met de Cubaanse revolutie in de jaren ’50. Castrol volgde in 2008 zijn broer Fidel op, die met zijn gezondheid kwakkelde. ‘El Lider’ stierf in november 2016 op negentigjarige leeftijd.

Volgens Castro is het tijd om de macht door te geven aan een jongere generatie. Op de door de staatstelevisie uitgezonden fragmenten van zijn speech zegt de voormalig president dat hij zijn leiderschap naar tevredenheid kan overdragen aan een groep partijloyalisten die tientallen jaren ervaring hebben. Ook zei hij tegen de honderden aanwezigen dat hij tot aan zijn dood klaarstaat “om het vaderland, de revolutie en het socialisme” te verdedigen.

Hoewel er nog geen opvolger van Raúl is aangewezen, gaat de zestigjarige Miguel Díaz-Canel die rol waarschijnlijk op zich nemen. Hij nam in 2018 ook al het stokje van Raúl over als president van Cuba.


Continue Reading

Trending