Connect with us

Business::Marketing

Linkbuilding marketingexperts: hoe u meer geld kunt verdienen door sterke links te bouwen!

Published

on

Inleiding: linkbuilding Duitsland is een van de belangrijkste marketingstrategieën die een bedrijf kan gebruiken. Het stelt u niet alleen in staat om in contact te komen met potentiële klanten, maar het helpt u ook meer geld te verdienen. Er zijn echter een paar dingen die u in gedachten moet houden als u succesvol wilt zijn in het verbinden met klanten. Ten eerste moeten uw links van hoge kwaliteit zijn. Ten tweede moet u ervoor zorgen dat uw links relevant zijn voor uw onderwerp. Ten derde, en tot slot, moet u ervoor zorgen dat uw links blijvend en waardevol zijn – niet alleen voor de klant die op uw link heeft geklikt, maar ook voor de klant die uw blog of website sindsdien volgt.
Hoe sterke links te bouwen.
De eerste stap bij het bouwen van een sterke link is het bouwen van goede website-inhoud. U moet uw lezers waardevolle en interessante informatie geven die hen zal helpen meer te weten te komen over uw product of dienst. U kunt ook links gebruiken om uw site op andere online sites of zelfs in gedrukte publicaties te promoten.
Om een ​​sterke link op te bouwen, moet u er ook voor zorgen dat uw website goed is ontworpen, gemakkelijk te navigeren is en inhoud van hoge kwaliteit bevat. Zorg er ten slotte voor dat u uw site regelmatig promoot – via sociale media, e-mailmarketing en andere middelen – zodat uw bezoekers uw pagina’s blijven bezoeken en meer over u en uw producten te weten komen.
Links gebruiken om meer geld te krijgen.
Door links van andere websites te gebruiken, kunt u gratis geld krijgen. Een manier is door terug te linken naar de websites van andere bedrijven en een commissie te verdienen voor elke link waarop de lezer klikt. U kunt ook geld verdienen door vrienden en familieleden door te verwijzen die zich aanmelden voor nieuwsbrieven of andere services van u, en vervolgens betalingen te ontvangen op basis van hun betrokkenheid bij die services.
Hoe links te gebruiken om sterke links op te bouwen.
Een andere manier om links te gebruiken om geld te verdienen, is door uw site te promoten op andere websites die gerelateerd zijn aan de inhoud op uw eigen site. Dit kan via sociale media, e-mailmarketing of zelfs betaalde zoekmachines. Door uw site op deze manier te promoten, helpt u de zichtbaarheid van uw website te verbeteren en het aantal bezoekers te verhogen.
Sectie #1 Tips voor het bouwen van sterke links

 1. Onderzoek de soorten links die u wilt bouwen
  Voordat u aan een linkbuildingproject begint, is het belangrijk om te begrijpen welk type links u wilt maken. Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen, dus het is belangrijk om het juiste type link voor je doelen te kiezen. U kunt links maken die u helpen uw product of dienst te promoten, marketinglinks voor sociale media die u in contact brengen met potentiële klanten, of zelfs links voor contentmarketing die waardevolle informatie of inzichten over uw onderwerp bieden.
 2. Ga over het bouwen van links op de JUISTE manier
  Bij het bouwen van strongLinks draait alles om het creëren van kwaliteitsLinks waarmee u een groter publiek kunt bereiken en er inkomsten mee kunt verdienen. De volgende tips helpen je om dit te bereiken:
  a) Gebruik inhoud van hoge kwaliteit bij het schrijven van links
  Dit is een van de belangrijkste factoren bij het bouwen van succesvolle Links
  Zorg ervoor dat uw links vol waardevolle informatie staan ​​en nuttige afbeeldingen, video’s en ander relevant materiaal bevatten
  b) Gebruik goed opgemaakte links
  Gebruik bij het maken van Links goed gevormde HTML-tags en -elementen om ervoor te zorgen dat ze er professioneel uitzien en eruitzien als een stukje webinhoud
  c) Gebruik tags en koppen van goede kwaliteit
  Het gebruik van tags en koppen van goede kwaliteit zal het uiterlijk en de functionaliteit van uw links helpen verbeteren en tegelijkertijd hun SEO-impact vergroten
  d) Zorg ervoor dat uw links zijn teruggekoppeld naar andere pagina’s/websites die voor u van belang zijn
  Door ervoor te zorgen dat YourLinks wordt teruggelinkt naar andere pagina’s/websites die belangrijk voor u zijn, wordt de zichtbaarheid en rangschikking van hun zoekmachine vergroot
 3. Krijg verkeer van gelabelde links
  het taggen van yourLinks zal u helpen meer verkeer van hen te krijgen en hun SEO-potentieel te verbeteren
 4. Gebruik sociale media om waarde toe te voegen aan links
  Het gebruik van sociale-mediaplatforms (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, enz.) kan een uitstekende manier zijn om de zichtbaarheid van yourLinks te vergroten en ze te promoten bij een groter publiek
 5. Optimaliseer uw links voor e-mailmarketing
  Door uw links voor e-mailmarketing te optimaliseren, vergroot u de kans dat ze door potentiële klanten worden gevonden en verbetert u hun SEO-rangschikking
  Sectie #2 Links gebruiken om uw aanwezigheid op het web te verbeteren
  Om uw producten of diensten beter te promoten en te verkopen, moet u strategisch links naar relevante websites plaatsen. Wanneer u potentiële klanten via links naar uw website stuurt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de link van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk is. Bovendien moet u het gebruik van verlopen links of links van lage kwaliteit vermijden om de klanttevredenheid te verbeteren.
  Sectie #3 Hoe bouw je een sterke aanwezigheid op sociale media op.
  Het opbouwen van een sterke aanwezigheid op sociale media is een van de belangrijkste stappen die u kunt nemen om meer geld te verdienen door relaties op te bouwen met klanten en volgers. U kunt dit doen door te creërenng inhoud die boeiend, informatief en populair is. U kunt ook sociale media gebruiken om potentiële klanten te bereiken en uw producten of diensten te promoten. Door deze dingen te doen, kun je een aanhang opbouwen waarmee je meer producten of diensten kunt verkopen.
  Om een ​​sterke aanwezigheid op sociale media op te bouwen, moet je een blog opzetten, artikelen schrijven, YouTube-video’s maken en communiceren met je volgers op verschillende kanalen. Daarnaast is het belangrijk om je blog up-to-date te houden met nieuwe content, zodat je volgers kunnen zien met welke nieuwe dingen je bezig bent. Zorg er ten slotte voor dat u regelmatig op verschillende sociale-mediaplatforms post, zodat uw volgers weten wat er in uw leven gebeurt en hoe u van plan bent hen te helpen hun doelen te bereiken.
  Hoe u meer geld kunt verdienen door sterke links te bouwen.
  Een manier om meer geld te verdienen door links te bouwen, is door technieken voor linkbuilding te gebruiken. Door inhoud van hoge kwaliteit te maken en deze op relevante websites te plaatsen, kunt u sterke relaties opbouwen met potentiële klanten. Daarnaast is het gebruik van sociale-mediaplatforms om uw inhoud te delen en contact te leggen met potentiële klanten een andere geweldige manier om links te genereren.
  Hoe u links gebruikt om uw aanwezigheid op het web te verbeteren.
  Wanneer u een sterke aanwezigheid op het web heeft, kunt u links gebruiken om uw zichtbaarheid en positie in zoekmachines te verbeteren. Door uw website op interessante of boeiende manieren te delen, vergroot u ook de kans dat gebruikers door uw links klikken en uw website bezoeken.
  Hoe u een sterke aanwezigheid op sociale media opbouwt.
  Door een sterke aanwezigheid op sociale media te hebben en regelmatig waardevolle inhoud te delen, creëer je online volgers die nuttig zullen zijn als het tijd is om producten of diensten te verkopen. Door hashtags en andere online tools te gebruiken om met uw publiek in contact te komen, kunt u bovendien snel en gemakkelijk een indrukwekkende aanhang opbouwen. Door gebruik te maken van deze bronnen, kunt u ervoor zorgen dat uw blogposts goed gepositioneerd zijn voor klikken en dat uw Twitter-handvat vol waardevolle informatie staat voor potentiële klanten。
  Tips voor het succesvol opbouwen van sterke links.
  Bij het bouwen van links is het belangrijk om een ​​investeringsstrategie voor de lange termijn te hebben. Dit betekent plannen voor de lange termijn en uw investeringen diversifiëren, zodat u niet te gehecht raakt aan één mogelijkheid voor linkbuilding. Blijf bovendien op de hoogte van financieel nieuws, zodat u weet welke kansen er zijn en hoe u deze het beste kunt benutten. En tot slot, wees voorbereid op volatiliteit – weten wanneer je de stekker uit een linkbuilding-project moet trekken, kan het verschil zijn tussen geld verdienen en helemaal geen geld verdienen.
  Diversifieer uw beleggingen.
  Het diversifiëren van uw beleggingen is een andere geweldige manier om uzelf te beschermen tegen te veel geïnvesteerd worden in één mogelijkheid voor linkbuilding. Door te investeren in verschillende soorten bedrijven, kunt u zien welke slagen en welke mislukken. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen over welke links u moet bouwen en wanneer.
  Blijf op de hoogte van financieel nieuws.
  Blijf op de hoogte van financieel nieuws door artikelen in de gaten te houden die specifiek gaan over geldkwesties of LINK-building. Door deze tips te volgen, bent u de concurrentie ver vooruit en bent u klaar om te profiteren van nieuwe kansen die zich voordoen!
  Wees voorbereid op volatiliteit.
  Volatiliteit is iets waar iedereen mee moet leren leven als een welvarende ondernemer/linkbuilder/etc., maar het is ook iets dat je kan helpen meer geld te verdienen dan ooit tevoren! Weten wanneer je geen links moet bouwen en hoe je het beste kunt reageren in geval van volatiliteit is essentieel voor succes op dit gebied!
  Conclusie
  Door sterke links op te bouwen, kunt u meer geld verdienen en uw aanwezigheid op het web verbeteren. Het is echter belangrijk om een ​​langetermijnbeleggingsstrategie te hebben en voorbereid te zijn op volatiliteit. Door uw beleggingen te diversifiëren, op de hoogte te blijven van financieel nieuws en voorbereid te zijn op mogelijke problemen, kunt u een sterk linkimperium opbouwen dat jarenlang meegaat.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Business::Marketing

Thinvest broker Review

Published

on

By

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Thinvest is a forex and CFD broker driven by technology, integrity and a passion for excellence. The brokerage was founded since 2010 by a team of forex market analysts and traders whose goal is to do things differently by providing traders with modern, affordable, safe and efficient brokerage services. Operating from the UK and Germany, Thinvest has been operating consecutively for over 10 years and has won several industry awards for excellent services.

Today, Thinvest boasts of over 10, 000 trades per day placed by more than 25,000 clients from every part of the globe.

Pros

 • Regulated by the FCA in UK and FSC in BVI.
 • Experienced broker that has been operating for over a decade.
 • Clients can trade on the sophisticated and popular MetaTrader platforms.
 • Tight spreads and ultrafast executions powered by ECN technology.
 • Account management by experts with guaranteed profits and minimal costs.
 • Updated market news and analysis is available 24/7
 • Dedicated client support desk that is readily available.

Cons

 • No trading academy for newbies.
 • Limited assets; no CFDs in bond, ETFs, etc.

Security and Regulation

The parent company that owns the brand name ‘Thinvest’ is a German company known as ‘Prixus Global GmbH’. It is authorized and regulated by Financial Services Commission of the British Virgin Islands (BVI FSC) and also by the Financial Conduct Authority (FCA) in the UK.

Standard security measures have been put in place by the brokerage to ensure a safe trading environment. All its platforms are secured by Secured Socket Layer (SSL) which encrypts all client data before transmission over the public internet. All new clients are verified through KYC procedures; they have to upload a government issued identity card as well as a current utility bill. This is done to fully identify all traders and to prevent money laundering under the pretext of forex trading.

When you make a deposit to Thinvest, your funds are kept is a segregated account which is being maintained in one of the top European banks. This ensures that the broker does not use clients’ funds for any other purpose. Even if the Thinvest suffers financial losses, segregated funds cannot be used to bail out the brokerage, instead depositors’ funds will be returned to them. If in the future the broker goes bankrupt, the Financial Services Compensation Scheme (FSCS) will pay each UK client a maximum of £85,000.

Trading instruments

When you login to any of Thinvest platforms, you will have access to trade more than 50 currency pairs, hundreds of stock CFDs drawn from several countries, index CFDs, commodities like crude oil, agricultural products and precious metals like Gold and Silver. Also, you can trade CFDs of the most popular cryptocurrencies.

Account opening

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png

Thinvest has simplified the account creation process by making it easy and stress free. Just visit the broker’s website; www.thinvest.com and click ‘Register’. This action displays the ‘New account registration form’. Complete the form by inputting your personal details such as name, email, phone, address, etc. Enter the details of your international passport, driving licence or government ID card. Once the form is submitted, you will have to wait for your new account to be approved after which you can deposit your trading capital and commence trading.

Payment options

Thinvest accepts a number of payment methods from its clients. Below are the most popular deposit and withdrawal methods:

Bank transfer

You can fund your trading account by initiating a bank wire transfer from your country to Thinvest accounts in USD, EUR or GBP. There are no limits to bank transfers but the major drawback here is that it takes 3-5 bank working days before a bank transfer process is completed. Your bank may charge a processing fee but Thinvest charges no commissions on deposits.

Credit cards

Thinvest accepts payments from debit and credit cards issued by global financial processors like MasterCard and Visa. When you make payments from cards, it is normally processed instantly and the money becomes available for trading. However, withdrawals to cards take much longer time.

Cryptos

You can fund your Thinvest account using Bitcoin; the first and most popular cryptocurrency. Typically, Bitcoin payments are processed within a few minutes and charges depend on the blockchain.

Account types and fees

Generally, there are two account types for active traders. However, there are other special account types to cater for the need of other traders based on some criteria. All accounts can be denominated in USD, EUR or GPD.

Below are the major account types:

Standard account

This is the major account type for all experienced traders who wish to pay from spread charges. You need at least $100 to open this account type. EU clients are limited to a leverage of 1:30 due to ESMA restrictions while international clients can trade up to a leverage of 1:400. Spreads are very competitive and there are no commissions.

ECN account

This is the premium account designed for professional and institutional traders who use complex trading systems, trade large volumes or require raw spreads starting from 0.0 pips. About $1,000 is needed to open the ECN account while pro traders can trade with a maximum leverage of 1:500. The spreads on major currencies start from 0.0 pips with a commission of $3 per lot.

Below are the special accounts:

Islamic account

This account is available on request. It is specially designed for Muslim traders who are not permitted by their faith to receive or pay interest fees. So, Islamic accounts are swap free. When an open position is maintained overnight, no swap fees are incurred.

Demo account

This is a free practice account available to all prospective and registered traders. It is already credited with $10,000 which can be used for virtual trading. It is not real money but demo accounts can help traders to test out their strategies and help beginners to learn how the trading platform works.

Trading platforms

Trading platforms are softwares that interface forex traders with brokers. There are numerous trading platforms but Thinvest has chosen the MetaTrader platforms; MT4 and MT5. These platforms were developed by ‘MetaQuotes Software Corp’ which is a software company that operates from Cyprus. They developed the MT4 in 2005 and the MT5 in 2010. However, both platforms are incompatible and MT4 apps cannot be installed on the MT5.

In terms of physical appearance, the MT4 and MT5 look very much alike. The interface is user friendly and suitable for all traders irrespective of experience. They are fast, robust and packed with professional tools for analysis, order management and execution. But the MT5, being a latter platform is more powerful and has more features. It comes with the economic calendar, more charting timeframes, drawing tools and technical indicators.

However, both platforms support automated trading via Expert Advisors (EAs). The features of each platform can be extended via plug-in apps. Both platforms are available on windows desktop, WebTrader and mobile apps; iOS and android.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-2.png

Trading tools

Managed accounts

Thinvest has a team of certified forex analysts and traders who also act as fund managers. Investors are encouraged to take advantage of this opportunity to increase their wealth  without even knowing how to trade. There are no management fees, no transaction fees and no hidden costs. Only 15% of the net profits will be deducted from the client’s accounts.

Market analysis

The major task confronting forex traders is to predict the exchange rate direction of a given currency pair at any time. To do this, they rely on some tools for market analysis. Apart from the analytical tools that come with the trading platforms, Thinvest also provides its clients with updated market news and comprehensive analysis. This is to further assist its traders with trading ideas and analysis from industry experts.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-3.png

Customer Support

Thinvest boasts of a dedicated customer service desk that is multilingual and willing to assist at all times. You may reach them by calling the phone number: +44 2070 9735 78. While browsing the broker’s website, you may reach the support team by filling the ‘contact us’ form. A support staff will respond to your enquiry or complains by email or phone within 24 hours.

Promotions and rewards

Refer a friend

If a Thinvest client refers a new client to the brokerage, he gets a financial reward once the new client makes a deposit. The reward is credited to his trading account. He gets $100 reward if the deposit is in the range of $2000 – $4999 and $150 if it is from $5000 to $9999. For deposits of

$10,000 and above; the reward is $200.

iPhone, Samsung and iPad reward

Thinvest is currently handing out brand new devices such as iPhone 13, iPad mini or Samsung Galaxy S21 to its new clients. This is to enable them use it to open positions and monitor their trades anywhere, anytime.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-4.png

Conclusion

This image has an empty alt attribute; its file name is image-5.png

The forex market is the world’s largest financial market by volume. Numerous traders flood the market daily in order to make profits from the fluctuating exchange rates. Thinvest is a forex broker that has been tested and trusted for over ten years. The broker provides a digitally secure and conducive trading environment for both new and advanced traders.

The broker has partnered with premium liquidity providers to ensure that they get best speed and charges. Spreads are tight, executions are swift and multiple trading tools are provided. No matter your trading strategy, style or tools; you are welcome to trade with Thinvest. The support team is always ready and willing to assist in case you need anything. Even if you know nothing about trading, Thinvest has expert traders to manage and grow your funds without any technical input from you.

It’s no surprise that the brand has been repeatedly recognized and honoured with awards. Why not join over 25,000 traders from all over the world to have a taste of the top notch services offered by Thinvest?

Continue Reading

Trending