Connect with us

Uncategorized

Leeuwarden en Cambuur ‘gezien omstandigheden’ tevreden over supportersfeest | NU

Published

onZowel de gemeente Leeuwarden als SC Cambuur zegt tevreden te zijn over het verloop van het spontane supportersfeest waar vrijdagavond zo’n tweeduizend fans op afkwamen. De gemeente koos ervoor om de coronamaatregelen die werden overtreden niet te handhaven, maar de illegale samenkomst “beheerst” te laten verlopen. Ook Cambuur greep niet in: de club feestte zelfs kort mee.

Op het Cambuurplein buiten het stadion verzamelde zich vrijdagavond tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Helmond Sport (4-1) een grote groep Cambuur-supporters, om de zo goed als zekere promotie naar de Eredivisie van hun club te vieren.

Daarbij werd onvoldoende afstand gehouden en overtraden de aanwezigen ook de avondklok. Die maatregelen werden ook niet gehandhaafd door de politie.

In een reactie tegen NU.nl zegt een woordvoerder van de gemeente “ook blij te zijn met de promotie van Cambuur, maar dat het niet de bedoeling was dat mensen zich verzamelden”. De gemeente zegt dat, onder meer in overleg met de supportersvereniging van de voetbalclub, ook actief via sociale media duidelijk te hebben gemaakt.

Gemeente: ‘Beheerst leeg laten lopen’

De oproep mocht echter niet baten, en toen tijdens de wedstrijden honderden supporters samenkwamen op het Cambuurplein, besloot de gemeente niet te handhaven. “Gezien de situatie hebben we ervoor gekozen het plein beheerst leeg te laten lopen”, zegt de woordvoerder, die ook benadrukt dat het rond 23.00 uur weer rustig was op het plein.

“Je kan wel proberen de maatregelen strak te handhaven, maar daarbij kan het mogelijk tot een confrontatie gekomen. Wij hebben de keuze gemaakt de openbare orde te bewaren.”

De gemeente laat weten achteraf en “gezien de omstandigheden” tevreden te zijn over het verloop van de avond. “Maar we zijn niet blij met het feit dat tweeduizend mensen zich daar verzamelden. Dat is natuurlijk niet goed te keuren.”

Cambuur: ‘Utopie om te denken dat supporters bij tv blijven’

Ook Ard de Graaf, algemeen directeur van Cambuur, vindt dat het supportersfeest “gezien de omstandigheden goed is opgelost”.

De wedstrijd tussen Cambuur en Helmond Sport was rond 21.50 uur afgelopen. De spelers en trainersstaf van Cambuur lieten zich vervolgens op het bordes van het stadion toejuichen door de supporters. Rond 22.25 uur verzocht Cambuur-trainer Henk de Jong iedereen naar huis te gaan.

“Mensen die niets met voetbal hebben, zullen het waarschijnlijk afkeuren wat er is gebeurd. Maar ik denk dat voetballiefhebbers wel begrijpen dat dit bijna niet te voorkomen is”, aldus De Graaf tegen NU.nl. “Het is een utopie om te verwachten dat de supporters na zo’n jaar geen blijk van hun vreugde willen geven en allemaal thuis bij de tv blijven.”

De vreugde bij Cambuur was extra groot omdat de club vorig jaar al naar de Eredivisie hoopte te promoveren. De Friese club stond ruim bovenaan toen de competitie wegens het coronavirus werd stilgelegd. De KNVB paste tot grote onvrede van Cambuur geen promotie en degradatie toe; een rechtszaak daarover mocht niet baten.

“Eerder heb je bijvoorbeeld in Liverpool en in Glasgow bij Rangers ook grote supportersfeesten gezien, ondanks de coronaregels. En ik denk dat het zondag in Amsterdam of Arnhem ook zal gebeuren, als Ajax of Vitesse de beker wint”, aldus De Graaf.

“Het is bijna niet te voorkomen dat mensen samenkomen als ze zoiets willen vieren”, vindt de directeur van Cambuur. “De vraag is: hoe los je het zo goed mogelijk op? Wij zijn met de spelersgroep kort naar de supporters toe gegaan en al vrij snel hebben we ervoor gezorgd dat het in goede orde is beëindigd. Mensen mogen daar zelf een mening over vormen, maar ik denk dat we het zo op de best mogelijke manier hebben opgelost.”


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending