Connect with us

Uncategorized

KNVB-voorzitter Spee neemt plek Van Praag in UEFA-bestuur over | NU

Published

on


Het Nederlandse voetbal blijft vertegenwoordigd in het hoofdbestuur van de UEFA. KNVB-voorzitter Just Spee kreeg dinsdag op het congres van de Europese voetbalbond in het Zwitserse Montreux genoeg stemmen om toe te treden tot het uitvoerend comité.

Spee neemt de plek over van Michael van Praag, zijn voorganger bij de KNVB die na drie termijnen van vier jaar uit het UEFA-bestuur verdwijnt.

De 56-jarige Spee volgde Van Praag eind 2019 op als voorzitter van de KNVB. Van Praag (73) bleef wel actief in het uitvoerend comité van de UEFA.

Op het 45e congres van de Europese federatie waren negen kandidaten voor de acht beschikbare plaatsen in het bestuur. Alleen de Belg Mehdi Bayat haalde het niet. De voorzitter van de Belgische bond, die zich tot verbazing van Spee op het laatste moment ook kandidaat had gesteld, kreeg slechts 14 stemmen van de 55 landen die bij de UEFA zijn aangesloten.

Spee kreeg er 31 en werd samen met Alexander Dyukov (Rusland), Gabriele Gravina (Italië), Zbigniew Boniek (Polen), David Gill (Engeland), Rainer Koch (Duitsland), Karl-Erik Nilsson (Zweden) en Servet Yardimci (Turkije) voor een periode van vier jaar gekozen. De laatste vijf waren herkiesbaar en beginnen aan hun volgende termijn.

Uitvoerend comité heeft veel macht

Het uitvoerend comité van de UEFA is formeel gezien een controlerend orgaan, maar heeft in de praktijk veel macht. “Je zit aan tafel”, aldus Spee. “Je praat mee en kan zo invloed uitoefenen. Wij van de KNVB steken graag onze nek uit. Dat hebben we de afgelopen jaren gedaan met de invoering van de VAR en met discussies over vernieuwing van de spelregels met Marco van Basten.”

Spee, die eerder bij Philips en als directeur bij Endemol werkte, voerde de afgelopen anderhalf jaar uitgebreid campagne. “Ik heb 51 van de 54 lidstaten gesproken, vooral via beeldbellen vanwege corona”, vertelt de Haarlemmer. “Veel landen wilden weten hoe wij ieder weekeinde 30.000 amateurwedstrijden organiseren.”

Als nieuw gekozen lid van het hoofdbestuur van de UEFA kan Spee direct aan de slag moet met een lastig dossier. De aangekondigde oprichting van de Super League zorgt voor paniek en chaos in het Europese voetbal. “Het is een moeilijk dossier, een revolutionair idee waarop een zeer groot deel van het Europese voetbal nu niet zit te wachten”, zei de voorzitter van de KNVB.

Het uitvoerend comité bestaat uit voorzitter Aleksander Ceferin, zestien andere door het UEFA-congres gekozen leden, twee vertegenwoordigers van de clubs en één vertegenwoordiger van de nationale competities. Elk land mag maximaal één lid hebben.

De Française Florence Hardouin is de enige vrouw in het hoogste orgaan van de Europese bond.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

BESTE GEBRUIKEN VOOR VPN

Published

on

By

het virtuele privénetwerk. Het is software die je beschermend maakt in de internetwereld. Waar u ook bent, u kunt uw gegevens beveiligen door VPN te gebruiken. Het schrijft privacy op vele manieren in. Voor ISP’s is het als een spelletje bet777. Het kan je identiteit verbergen. Hiermee kunt u veilig openbare wifi gebruiken. Het vergroot je bandbreedte. Het maakt het gemakkelijk om veel ISP-beperkte websites te gebruiken. Het geeft je bescherming tegen hackers en trackers. Het streamt de blokinhoud. Het versnelt ook de apps die worden uitgevoerd en gamen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om te profiteren van VPN. Hier worden er enkele beschreven.

Verberg uw identiteit::

 VPN  maakt uw identiteit privé. Tussen uw bestemming en apparaat versleutelt VPN uw gegevens en routeert uw verbinding door zijn eigen server die niet wereldwijd kan worden getraceerd.

App draaien en gamen:

VPN wordt goed gebruikt voor zware apps en games. Het heeft geen directe invloed op de snelheid, maar perst de netwerksignalen naar de apps die door VPN worden uitgevoerd. Soms beperkt ISP de signalen van internet voor verschillende zware apps. Deze apps zijn het waard om te draaien met behulp van een VPN.

Verbetert de bandbreedte

Het maakt niet uit waarvoor u de internetverbinding gebruikt. Als u een VPN gebruikt, kan uw server niet detecteren wat u met uw internet doet. Uw internetprovider kan uw verbinding dus niet afremmen.

Bescherming tegen trackers:

Uw gegevens zijn uw privacy, maar het feit is dat ISP’s deze gegevens voor hun eigen gewin kunnen gebruiken. Het is een algemeen feit dat wat u op uw systeem beveelt, overal op de server wordt opgenomen. Dit record kan tegen u worden gebruikt of om u te traceren door uw IP-adres te controleren. Maar als u een VPN gebruikt, kunt u veilig en veilig door uw gegevens bladeren.

Streaming van geblokkeerde inhoud:

Sommige apps en sites mogen niet worden uitgevoerd in specifieke landen zoals Pakistan en India. We kunnen ze soepel bedienen door een VPN te gebruiken. Dit komt omdat de server het IP-adres van waaruit de opdracht is gegenereerd, niet kan detecteren. Daarom kan het beperkingen opleggen en werken de apps en sites soepel.

Veilig gebruik van openbare WIFI:

Als u openbare wifi gebruikt, zoals in bars, cafés en restaurants, enz., lopen uw gegevens gevaar. Er zijn datarovers die uw gegevens stelen om uw persoonlijke gegevens te bemachtigen. Dit kunnen uw e-mails zijn, aanmeldingen op sociale media, uw online inloggegevens, enz. Maar als u een VPN gebruikt, bent u veilig voor al deze onzekerheden.

Prijstargeting op locatiegebaseerd:

Of je nu een auto gaat huren of een vliegticket boekt. Je kunt het krijgen door een VPN te gebruiken. De reden is dat de prijzen in sommige gebieden hoog zijn, maar wanneer u een VPN gebruikt, maskeert het uw locatie. De agentschappen kunnen u niet vinden en de prijzen worden berekend op het algemene niveau van de referenties.

Daarom is VPN de moeite waard om in veel factoren te gebruiken. Zelfs het is veilig aan zijn eigen kant. Om een VPN te gebruiken, worden uw gegevens nergens anders gevonden dan uzelf.

Continue Reading

Uncategorized

Hoe uw website promoten?

Published

on

By

De tips laten je zien hoe je een goede start maakt op het gebied van internetmarketing.

Als je op forums post, zet die link dan bij je handtekening bij elk bericht dat je plaatst. Dit is een manier om uw website passief te promoten wanneer u met iemand op internet praat.

U kunt dan beslissen welke het beste werkt op basis van abonnementstarieven.

Internetmarketing kost veel werk en het onderzoeken van up-to-date technieken zal nuttig zijn. Veel van diezelfde mensen hebben adviesrubrieken of zullen u ook tegen betaling adviseren. Je moet ook een marketingstrategie kiezen die je aanspreekt; een waar je op de lange termijn aan zult vasthouden. Het begint misschien langzaam, maar het zal de tijd die je erin steekt waard zijn.

Zorg voor één ding dat niche of zeer uniek is op uw website. Dit zal geweldig zijn om veel verkeer naar uw site te leiden wanneer mensen op zoek gaan naar dat specifieke ding.

Regelmatig bloggen is een aanwinst voor elke internetmarketing met succes. Regelmatig bloggen geeft je een forum waarin je klanten. Bovendien voegt een blog inhoud toe aan uw website, waardoor het bereik van uw website wordt vergroot en uw zoekmachinebeoordeling wordt verhoogd.

Regelmatig bloggen is een aanwinst voor elke internetmarketing met succes. Regelmatig bloggen geeft je een forum waarin je klanten. Bovendien voegt een blog inhoud toe aan uw website, waardoor het bereik van uw website wordt vergroot en uw zoekmachinebeoordeling wordt verhoogd.

Hierdoor weten mensen precies wie je bent. Dit is een geweldige strategie als u uw diensten en de redenen voor uw toewijding aan uw producten en klanten onder de aandacht brengt.

Probeer uw website als een duidelijke en inhoudsgerichte site te houden. U moet zich richten op het in korte tijd verstrekken van nieuwe informatie aan uw klanten. Zo blijven sport- en goksites hun bezoekers live updaten, net als casino777.  Niet opvullen of pluizen; blijf bij het vermelden van de essentiële gegevens waar uw klant niet om geeft.

Niet opvullen of pluizen; blijf bij het vermelden van de essentiële gegevens waar uw klant niet om geeft.

Videomarketing is een steeds belangrijker hulpmiddel dat u in uw producten kunt stoppen. Een unieke titel en foto is een goede aandachtstrekker voor nieuwe klanten.

Vermeld worden in Google om uw website te vermelden, is essentieel voor uw internetmarketingsucces. Elke dag zoeken duizenden mensen op Google en u wilt gevonden worden door de mensen die op zoek zijn naar de producten en diensten van uw bedrijf. Uw bedrijf kan meer succes vinden door Google.

Door andere marketeers te kopiëren, bereik je niets in je eigen marketingpogingen. Zoekmachines zijn erg goed in het identificeren van dubbele inhoud, dus u zult geen hoge ranking kunnen bereiken.

Bloggen is geweldig om meer verkeer naar uw website te trekken. Het is van vitaal belang dat u nieuwe inhoud plaatst door regelmatig te posten. Deze informatie moet duidelijk op uw website worden vermeld. U hoeft geen groot deel van uw winst te geven om indruk te maken op klanten met dit gebaar.

Gebruik koppen op uw websites en artikelen. Deze moeten pakkend zijn en producten laten zien die op uw site worden verkocht. U kunt zelfs de kop overslaan en een afbeelding toevoegen van wat u probeert te verkopen. Afbeeldingen kunnen soms professioneler zijn dan welke standaardkop dan ook.

Het is geen geheim dat mensen vaak respect hebben voor degenen die een autoriteitspositie in een bedrijf hebben. Laat anderen weten dat u de beste hond bent. Misschien wilt u uzelf zelfs de president of CEO van uw bedrijf noemen.

Probeer woorden als ‘snel’ te gebruiken die de snelheid van de winkelervaring op uw website benadrukken.

Uw website moet zo effectief mogelijk zijn om uw internetmarketinginspanningen succesvol te maken. Dit wordt gedaan door simpelweg een paar kleurenschema’s te gebruiken om te beseffen welke combinatie zou helpen om uw product beter te verkopen.

Houd de online discussies over uw merk goed in de gaten en gebruik die woorden vervolgens in uw marketingtekst om te laten zien dat u weet waar u het over hebt. Hierdoor kunt u meer contact maken met uw klanten door woorden en woordgroepen te gebruiken die ze kennen.

Je moet leads genereren om goede verkopen te krijgen. Realtime leads prevaleren omdat ze u onmiddellijk toegang geven tot een waarschijnlijke klant die informatie over uw koopwaar heeft gezocht. U moet niet verslappen om contact met hen op te nemen; op deze manier bent u meer geneigd om toegang te krijgen tot die klant de verkoop.

Zoals vermeld in de inleiding, is het hoofddoel van een bedrijf om in bedrijf te blijven. Van de grootste zakelijke gigant tot de kleinste mom-and-pop-outfit, duurzaamheid is de ware maatstaf voor zakelijk succes. Elk bedrijf moet klein beginnen en u kunt wat u hier zojuist hebt geleerd gebruiken om uw kleine bedrijf te laten groeien.

Continue Reading

Uncategorized

Het concept en de kansen van internetzaken

Published

on

By

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u uw website gaat ontwikkelen en bij het selecteren van het type internetbedrijf dat u wilt starten.

Het eerste waar u aan moet denken, is het soort bedrijf dat u wilt starten. Er zijn twee soorten internetbedrijven: volwaardige online winkels die producten of diensten verkopen, en informatieve websites die geld verdienen via gelieerde commissies en advertenties.

Als u een product heeft dat u al offline verkoopt en u wilt internet gebruiken om uw markt te vergroten.

U levert een dienst (zoals consulting of webdesign) en wilt internet gebruiken om uw diensten te verkopen en uw klantenkring te vergroten.

U heeft geen product of dienst maar wilt een internetwinkel openen door samen te werken met een fabrikant of distributeur.

Aan de andere kant kun je een educatieve website maken en er geld mee verdienen via gelieerde commissies en advertenties.

Je kunt een online casino want het grootste en meest voor de hand liggende voordeel van online gokken is zonder enige twijfel gemak en comfort.

Een andere zeer belangrijke factor is uw interesse in het onderwerp of de branche waarin u uw internetzaken wilt doen. Het is niet aan te raden om een internetbedrijf te starten met betrekking tot een lucratieve industrie zoals online casino’s, maar je hebt helemaal geen interesse in casino’s, en erger nog als je morele problemen hebt met het runnen van casino’s.

Ik wil dat je je bewust bent van enkele van de frequente gevaren waarmee je te maken kunt krijgen als je betrokken raakt bij iets waar je niet erg enthousiast over bent: als je niet veel interesse hebt in een onderwerp of branche, zal dit blijken uit de inhoud en kwaliteit van uw website. Er is iemand met veel interesse nodig om goed onderzoek te doen naar het onderwerp en een website te maken vol relevante en persoonlijke informatie en inhoud.

Zonder aanhoudende interesse zul je langzaam excuses gaan zoeken om niet aan je website te werken. En internetzaken is een voortdurende liefdesaffaire. Het vereist constante updates en internetmarketinginspanningen om succesvol te zijn. Als u uw interesse heeft verloren en het bedrijf begint te negeren, zullen uw winsten ook gaan dalen.

Belangstelling is echter niet alles. Ook het inkomenspotentieel is belangrijk. Het heeft tenslotte geen zin om te werken aan iets waar je van houdt zonder winst te maken. Maar het mooie is dat internetbedrijven zo goedkoop zijn om te beginnen dat er niet veel voor nodig is om winst te maken!

De laatste factor waar ik het over wil hebben, is betrokkenheid bij uw internetbedrijf. Er zijn twee soorten verplichtingen waarvan u op de hoogte moet zijn: geld en tijd.

Van nature hebben internetbedrijven heel weinig geld nodig om te beginnen. De winst komt echter niet onmiddellijk. Websites hebben tijd nodig, soms wel 6 maanden, om te beginnen met rangschikken in de zoekmachines en het krijgen van verkeer. Je moet dus rekening houden met zoveel tijd aan operationele verliezen (inclusief je hostingkosten). Als u zich in een zeer concurrerende branche bevindt, moet u ook rekening houden met uw maandelijkse advertentiebudget. De belangrijkste verplichting die u moet aangaan, is echter uw tijd. Zoals ze zeggen: “Als je het als een bedrijf behandelt, zal het je betalen als een bedrijf; als je het als een hobby behandelt, zal het je betalen als een hobby.”

Continue Reading

Trending