Connect with us

Uncategorized

Kinderen Marco Borsato zijn trots op hun vader | NU

Published

on


De kinderen van Marco Borsato laten via hun sociale media weten trots te zijn op hun vader. Die vertelde zaterdagavond tijdens een openhartig interview met Linda de Mol over zijn burn-out en de affaires die hem zijn huwelijk kostten.

Zoon Luca Borsato (22) schrijft op Instagram dat hij een geweldige vader heeft, en verwelkomt hem “terug in deze wereld van liefde en vreugde”.

“Je wilt half niet weten hoe trots ik op je ben, wat voor geweldige vader je altijd bent geweest en voor altijd zal zijn voor ons”, vertelt hij op Instagram. “Laten we een moment nemen om nooit te vergeten dat je voor altijd mijn grote voorbeeld bent, en daarnaast voor vele anderen.”


Ook dochter Jada Borsato (18) eert haar vader met een foto op Instagram. “Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben, papa”, schrijft ze. “Samen, voor eeuwig en altijd.”


Marco Borsato’s jongste zoon Senna (19) deelt een foto waarop hij als baby te zien is in de armen van zijn vader. Ook hij zegt “niet in woorden te kunnen omschrijven” hoe trots hij op zijn vader is.


Marco Borsato liet tijdens het interview in de speciale editie van Linda’s Wintermaand weten dat Luca erg boos op hem was na de onthulling van zijn affaires, maar dat ze altijd hecht zijn gebleven. Ook was er tijdens de uitzending een lied te horen dat Jada voor haar vader schreef om hem een hart onder de riem te steken.

Leontine Borsato heeft niet op het interview gereageerd, maar deelde wel de post van haar jongste zoon in haar Instagram Stories.

Begin vorig jaar kondigden Borsato en zijn vrouw na een huwelijk van 22 jaar aan uit elkaar te gaan. Het interview met Linda de Mol was voor het eerst sinds ruim een jaar mediastilte dat Borsato weer van zich liet horen. Ruim 1,3 miljoen mensen zagen het interview op SBS6.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Jeffree Star samen met een vriend gewond geraakt bij auto-ongeluk | NU

Published

on

By


Make-upartiest en YouTuber Jeffree Star is vrijdag gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Star zat samen met een vriend in een auto die over de kop sloeg, wordt op zijn Twitter gemeld.

“Een paar uur geleden zijn Jeffree en Daniel (Lucas, red.) bij een ernstig auto-ongeluk drie keer over de kop gevlogen nadat ze over ijzel heen reden”, valt te lezen. “We zullen een update geven als de dokter meer informatie heeft. We zijn dankbaar dat ze allebei nog in leven zijn.”

Bij de post is een foto te zien waarop de twee in een ziekenhuis zijn. Star ligt op een bed met een brace om zijn hals. Het ongeluk vond plaats in Casper in de staat Wyoming, bevestigt de plaatselijke Highway Patrol.

De 35-jarige make-upartiest besloot vorig jaar van Californië naar Wyoming te verhuizen om daar aan zijn autobiografie te werken.
Continue Reading

Uncategorized

In beeld: Het coronaheropeningsplan van het kabinet | NU

Published

on

By


Het demissionaire kabinet presenteerde medio april een stappenplan voor de geleidelijke heropening van Nederland aan het (hopelijke) slot van de coronacrisis. Dit zijn de vijf stappen.

Belangrijk: bij elke stap staan streefdata vermeld. Die zijn bijzonder onzeker, zegt het kabinet. Het is bijvoorbeeld al zeer de vraag of het streven van 28 april voor het eerste versoepelingenpakket zal worden behaald.
Continue Reading

Uncategorized

Definitief einde Castro-tijdperk op Cuba: partijleider Raúl bevestigt aftreden | NU

Published

on

ByRaúl Castro stapt op als leider van de Communistische Partij van Cuba. De 89-jarige Castro bevestigde zijn alom verwachte aftreden vrijdag op de eerste dag van een belangrijk partijcongres in Havana. Wie hem als partijleider opvolgt, is nog niet bekend.

Het aftreden van Castro betekent dat er formeel een einde komt aan het Castro-tijdperk, dat begon met de Cubaanse revolutie in de jaren ’50. Castrol volgde in 2008 zijn broer Fidel op, die met zijn gezondheid kwakkelde. ‘El Lider’ stierf in november 2016 op negentigjarige leeftijd.

Volgens Castro is het tijd om de macht door te geven aan een jongere generatie. Op de door de staatstelevisie uitgezonden fragmenten van zijn speech zegt de voormalig president dat hij zijn leiderschap naar tevredenheid kan overdragen aan een groep partijloyalisten die tientallen jaren ervaring hebben. Ook zei hij tegen de honderden aanwezigen dat hij tot aan zijn dood klaarstaat “om het vaderland, de revolutie en het socialisme” te verdedigen.

Hoewel er nog geen opvolger van Raúl is aangewezen, gaat de zestigjarige Miguel Díaz-Canel die rol waarschijnlijk op zich nemen. Hij nam in 2018 ook al het stokje van Raúl over als president van Cuba.


Continue Reading

Trending