Connect with us

Uncategorized

Hazes noemt breuk met Westenberg definitief en hint op relatie met influencer | NU

Published

on


De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg is “deze keer echt definitief”, schrijft de volkszanger woensdagavond in een verklaring op Instagram. De 27-jarige zanger benadrukt dat hij op dit moment geen andere relatie heeft, maar dat hij wel veel steun vindt bij de 25-jarige influencer Sarah van Soelen. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.”

Het is de eerste keer dat Hazes op zijn relatiebreuk reageert. Hij legt uit dat hij is opgebroken omdat hij aan de verwachtingen van Westenberg wilde voldoen. De zanger vertelt niet wat die verwachtingen waren. “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt.”

Hazes schrijft op Instagram dat hij tijdens “alle ups en downs” regelmatig werd opgevangen door de familie van Soelen. “Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap.”

De zanger benadrukt dat hij geen relatie heeft met de 25-jarige influencer, die op Instagram meer dan 30.000 volgers heeft. “Op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Het management van de zanger bevestigde woensdag dat Hazes en Westenberg hun verloving hadden verbroken. In december vroeg de Leef-zanger Westenberg ten huwelijk. De twee hadden sinds 2014 een relatie en kregen in 2016 een zoon. Eind 2019 was het stel al even uit elkaar toen Hazes enkele maanden een relatie had met Bridget Maasland.

Hazes vond de laatste tijd veel steun bij Sarah van Soelen. Hij benadrukt dat ze nu nog vrienden zijn, maar dat hij niet uitsluit dat er in de toekomst meer ontstaat.


Hazes vond de laatste tijd veel steun bij Sarah van Soelen. Hij benadrukt dat ze nu nog vrienden zijn, maar dat hij niet uitsluit dat er in de toekomst meer ontstaat.

Hazes vond de laatste tijd veel steun bij Sarah van Soelen. Hij benadrukt dat ze nu nog vrienden zijn, maar dat hij niet uitsluit dat er in de toekomst meer ontstaat.

Foto: Instagram/Sarah van Soelen

‘Ik laat mijn zoontje niet in de steek’

Hazes schrijft verder in zijn verklaring dat hij met de breuk zijn zoontje niet in de steek zal laten. “Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden.”

De zanger en presentator betreurt het dat het nieuws van de relatiebreuk zo snel al in de media kwam. “Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen.”

Westenberg schreef woensdagavond op Instagram dat ze de relatiebreuk met Hazes niet zag aankomen. Volgens haar hadden zij het afgelopen jaar juist het gelukkigste jaar van hun hele relatie. “De keuze van André om bij ons weg te gaan, is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen.”

“Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek. (..) Ik wens voor André rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken”, besluit Westenberg.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Jeffree Star samen met een vriend gewond geraakt bij auto-ongeluk | NU

Published

on

By


Make-upartiest en YouTuber Jeffree Star is vrijdag gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Star zat samen met een vriend in een auto die over de kop sloeg, wordt op zijn Twitter gemeld.

“Een paar uur geleden zijn Jeffree en Daniel (Lucas, red.) bij een ernstig auto-ongeluk drie keer over de kop gevlogen nadat ze over ijzel heen reden”, valt te lezen. “We zullen een update geven als de dokter meer informatie heeft. We zijn dankbaar dat ze allebei nog in leven zijn.”

Bij de post is een foto te zien waarop de twee in een ziekenhuis zijn. Star ligt op een bed met een brace om zijn hals. Het ongeluk vond plaats in Casper in de staat Wyoming, bevestigt de plaatselijke Highway Patrol.

De 35-jarige make-upartiest besloot vorig jaar van Californië naar Wyoming te verhuizen om daar aan zijn autobiografie te werken.
Continue Reading

Uncategorized

In beeld: Het coronaheropeningsplan van het kabinet | NU

Published

on

By


Het demissionaire kabinet presenteerde medio april een stappenplan voor de geleidelijke heropening van Nederland aan het (hopelijke) slot van de coronacrisis. Dit zijn de vijf stappen.

Belangrijk: bij elke stap staan streefdata vermeld. Die zijn bijzonder onzeker, zegt het kabinet. Het is bijvoorbeeld al zeer de vraag of het streven van 28 april voor het eerste versoepelingenpakket zal worden behaald.
Continue Reading

Uncategorized

Definitief einde Castro-tijdperk op Cuba: partijleider Raúl bevestigt aftreden | NU

Published

on

ByRaúl Castro stapt op als leider van de Communistische Partij van Cuba. De 89-jarige Castro bevestigde zijn alom verwachte aftreden vrijdag op de eerste dag van een belangrijk partijcongres in Havana. Wie hem als partijleider opvolgt, is nog niet bekend.

Het aftreden van Castro betekent dat er formeel een einde komt aan het Castro-tijdperk, dat begon met de Cubaanse revolutie in de jaren ’50. Castrol volgde in 2008 zijn broer Fidel op, die met zijn gezondheid kwakkelde. ‘El Lider’ stierf in november 2016 op negentigjarige leeftijd.

Volgens Castro is het tijd om de macht door te geven aan een jongere generatie. Op de door de staatstelevisie uitgezonden fragmenten van zijn speech zegt de voormalig president dat hij zijn leiderschap naar tevredenheid kan overdragen aan een groep partijloyalisten die tientallen jaren ervaring hebben. Ook zei hij tegen de honderden aanwezigen dat hij tot aan zijn dood klaarstaat “om het vaderland, de revolutie en het socialisme” te verdedigen.

Hoewel er nog geen opvolger van Raúl is aangewezen, gaat de zestigjarige Miguel Díaz-Canel die rol waarschijnlijk op zich nemen. Hij nam in 2018 ook al het stokje van Raúl over als president van Cuba.


Continue Reading

Trending