Connect with us

Uncategorized

Geef je meubels een tweede leven door ze te upcyclen | NU

Published

onUitgekeken op die ene kledingkast of dat ene tv-meubel? Dan kun je die meubels natuurlijk verkopen, aanbieden bij een kringloopwinkel of weggooien. Een andere optie is je meubels upcyclen, waarmee je ze een tweede leven geeft.

Upcyclen is eigenlijk best eenvoudig. Je neemt een oud meubelstuk en geeft die een nieuw uiterlijk en soms ook een nieuwe functie, zoals Miranda Jansen, eigenares van de Urban Craft Factory, doet. “Ik ben wel iemand die dingen met elkaar combineert. Zo heb ik ooit een wandmeubel gemaakt van 3 meter breed door zo’n zes of zeven oude kastjes met elkaar te combineren.”

De Urban Craft Factory is een atelier waar Jansen workshops geeft en oude meubels van een nieuw uiterlijk voorziet. “Ik vind het leuk om voorwerpen een nieuw leven te geven. Dat kan door het te schilderen, maar ook door het te beplakken met speciaal Decopatch-papier.”

Hoe maak je meubels upcycleklaar?

Die liefde voor het geven van een tweede leven aan meubels wordt gedeeld door Annelies Jansen, die ze met een paneel van allerhande gedetailleerde versieringen voorziet. Voordat het zover is, moeten de meubels eerst upcycleklaar gemaakt worden.

“Ik begin met het helemaal kaal maken, schuren en ontvetten van de meubels. Zo kan ik goed zien met wat voor soort hout ik werk. Tijdens dat proces krijg ik ideeën wat ik ermee ga doen”, vertelt ze. Voor het verven zweren beide vrouwen bij krijtverf. Miranda Jansen vindt dat prettig omdat het verf is die goed pakt, waardoor rigoureus schuren niet noodzakelijk is.

Annelies Jansen waardeert de matte uitstraling van de verf. Wil je je deze meubels toch wat glans meegeven, dan raadt zij een hoogglans laklaag aan, maar ook iets als goudfolie kan leuk zijn.

Belangrijke tip

Voor iedereen die zich geïnspireerd voelt om zijn meubels en voorwerpen een tweede leven te geven, heeft Miranda Jansen een belangrijke tip. “Je moet het gewoon doen.” Volgens haar zijn mensen bang om iets te proberen. “Wat kan er gebeuren? Als het tegenvalt doe je er toch een andere kleur overheen?” Wel geeft ze toe dat het voordelig is als je een creatieve geest hebt.

Niet alle meubels zijn geschikt om te upcyclen. “Je kunt niet alles mooi verven. De spaanplaten waar IKEA-kasten van gemaakt worden, kun je bijvoorbeeld wel verven, maar die worden er niet altijd mooier op”, zegt ze. Voor wie IKEA meubels wil upgraden, raadt ze behang of Decopatch-papier aan. “Van alles is iets leuks te maken, zelfs van steentjes.”


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending