Connect with us

Uncategorized

Gakpo hoopt dat sterk spel bij Jong Oranje leidt tot plek op het ‘grote’ EK | NU

Published

on


Cody Gakpo hoopt dat zijn goede spel bij Jong Oranje op het EK onder 21 leidt tot een plek in de selectie van het Nederlands elftal voor het EK. De PSV-aanvaller had een belangrijke rol in het bereiken van de kwartfinales met de beloftenploeg.

Gakpo was dinsdag de grote uitblinker in de laatste groepswedstrijd tegen Hongarije. Hij was goed voor twee doelpunten en een assist en versierde een strafschop. Mede daardoor won Jong Oranje met 6-1 en plaatste het zich als groepswinnaar voor de laatste acht.

“Het was een lekkere wedstrijd, ook van mijn kant. We hebben als team heel goed gespeeld, dat maakt het voor mij ook makkelijker om goed te spelen. Ik ben vooral blij dat we doorgaan naar de kwartfinales. Dat was het doel van deze week”, zei Gakpo op een digitale persconferentie.

Na zijn sterke optreden is het de vraag of Gakpo er eind mei, als de kwartfinales op het programma staan, weer bij is. Bondscoach Frank de Boer van het Nederlands elftal heeft aangegeven groot fan te zijn van hem en zou hem dus zomaar kunnen oproepen voor het grote EK, dat begin juni van start gaat.

“Dat is niet aan mij om te beslissen, maar natuurlijk is dat een doel dat iedere speler heeft”, bleef Gakpo diplomatiek. Bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje hoorde de woorden van zijn pupil even verderop aan. “De trainer zit al te hoesten, dus ik denk dat ik hier niet op mag antwoorden”, vervolgde Gakpo grappend.

“Je doet het uiteindelijk allemaal voor het grote Oranje. Maar op dit moment speel ik bij Jong Oranje en moet ik me hier laten zien. Als ik terug ben bij PSV moet ik me daar ook laten zien. Dan is het aan de bondscoach hoe en wat. We zien wel wat er gaat gebeuren. Ik wacht het allemaal rustig af.”

Erwin van de Looi en Cody Gakpo geven elkaar een knuffel nadat laatstgenoemde is gewisseld tijdens de wedstrijd tegen Hongarije.


Erwin van de Looi en Cody Gakpo geven elkaar een knuffel nadat laatstgenoemde is gewisseld tijdens de wedstrijd tegen Hongarije.

Erwin van de Looi en Cody Gakpo geven elkaar een knuffel nadat laatstgenoemde is gewisseld tijdens de wedstrijd tegen Hongarije.

Foto: Pro Shots

‘Cody heeft geweldige ontwikkeling doorgemaakt’

Van de Looi was vol lof over Gakpo, die pas net is hersteld van een zware enkelblessure. Hij deed dit kalenderjaar bij PSV slechts twee helften mee en maakte tegen Hongarije voor het eerst de negentig minuten vol.

“Cody speelde heel erg goed. Hij heeft de afgelopen jaren een geweldige ontwikkelingen doorgemaakt. Hij heeft speciale kwaliteiten. Een schijnbeweging met het bovenlichaam en dan glijdt-ie er weer langs met zijn grote voeten. Dat is geweldig om te zien”, aldus Van de Looi.

“Ik was blij dat hij er na zijn blessure net op tijd bij was. Ik heb ook uitgebreid met de trainer van PSV besproken hoe we het zouden doen. Schmidt legde nul beperkingen op. We lieten hem in de eerste wedstrijd bewust buiten de basis om hem het tweede en derde duel sowieso te kunnen gebruiken.”

Het zou Van de Looi niet verbazen als De Boer Gakpo meeneemt naar het EK. “Wat betreft Cody zou dat zeker kunnen, maar er zijn meer gegadigden. Het is niet alleen dat je als tegenstander hem in de gaten moet houden, er zijn er nog wel een paar. Daar profiteert hij maximaal van.”

Het EK onder 21 is opgesplitst in twee delen en wordt afgemaakt van 31 mei tot en met 6 juni. Het is nog niet bekend welk land Jong Oranje treft in de kwartfinales. Het ‘grote’ EK duurt van 11 juni tot en met 11 juli.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending