Connect with us

Uncategorized

Duitse ziekenhuisbaas ziet het rustiger worden op ic's

Published

on
De baas van de federatie van Duitse ziekenhuizen Gerald Gass zegt dat het de afgelopen dagen iets rustiger is geworden op de intensive care (ic) en dat de situatie beter onder controle is. Er liggen nu 5.019 mensen met het coronavirus op de ic’s, de piek lag afgelopen maandag op 5.106.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Waarom is Outlook zo belangrijk voor veel werk in Nederland?

Published

on

By

Het is een feit dat het vandaag de dag van groot belang is dat je over de nodige technische kennis beschikt als je bij wilt blijven op de rest. Dit brengt met zich mee dat je bekend moet zijn met diverse programma’s op de computer. Een van de dingen die je echt onder de knie moet hebben is Outlook. Ben je benieuwd waarom ook jij een Online Outlook cursus zou moeten volgen? Lees dan snel verder, we hebben in dit artikel dé belangrijkste redenen voor het kennen van Microsoft Outlook Nederlands voor jou op een rijtje gezet!

  • Microsoft werkt altijd samen met Outlook

Een van de belangrijkste redenen om ook een Online Outlook cursus te volgen is het feit dat het vaak van belang is voor de mensen die een server hebben die op Microsoft Exchange draait. Ze gaan samen en werken dan ook echt optimaal samen. Gebruikers hoeven absoluut niets te weten om verbinding te maken. Je hoeft alleen Outlook op te starten en je e-mailadres in te voeren. Vervolgens worden Outlook en Exchange gekoppeld om samen te werken. Dit brengt met zich mee dat een Microsoft Outlook Nederlands zo gek nog niet is als jouw bedrijf met Microsoft werkt. 

  • Outlook kan gebruikt worden met SharePoint

SharePoint is een samenwerkingsplatform dat tools biedt voor het bouwen en beheren van websites, intranetten en werkruimten. Maar Microsoft beseft dat veel gebruikers niet de tijd of de energie hebben om in te loggen op weer een andere server om forumdiscussies te controleren of gedeelde documenten te onderzoeken. Outlook gebruikers kunnen er daarom voor kiezen om meldingen van nieuwe of gewijzigde inhoud per e-mail te ontvangen, en vervolgens door te klikken naar SharePoint.

Het mag duidelijk zijn dat het van groot belang is dat je over de nodige kennis omtrent Outlook beschikt. Mocht je dit nog niet hebben dan stelt een Online Outlook cursus je in staat om hier zelf verandering in te brengen. Door middel van een Microsoft Outlook Nederlands cursus zal ook jij in staat zijn om altijd weer bij te blijven op het gebied van de laatste technologie. 

Continue Reading

Uncategorized

soulkey therapie

Published

on

By

Iemand vestigde mijn aandacht op een artikel dat soulkey therapie vorig jaar in een vooraanstaande landelijke krant werd gepubliceerd. Het ging allemaal over een vrouw met overgewicht die 8 stenen verloor door een virtuele maagband onder hypnose te laten aanbrengen. Wat een succesverhaal voor hypnotherapie! Of is het?

Mensen worden zich steeds meer bewust van de virtuele maagband. Cliënten vragen steeds vaker naar virtuele maagbandbehandeling in plaats van hypnotherapie om af te vallen. Ze doen dit in de overtuiging dat hun probleem kan worden opgelost door één sessie hypnotherapie en dat er geen verdere inspanning van hun kant vereist is. Ze geloven, of hopen, dat de virtuele maagband een toverstaf is die hun gewichtsprobleem gewoon zal doen verdwijnen. Was het maar zo simpel.

Ze zeggen, nietwaar, dat er niet zoiets bestaat als slechte publiciteit. Ik heb nooit geloofd dat dat waar is. Verhalen die het succes van hypnotherapie verkondigen, zijn altijd welkom, maar alleen als ze geloofwaardig zijn.

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik best bereid ben te geloven dat de vrouw in het artikel inderdaad veel is afgevallen. Maar het artikel maakt vrij duidelijk dat dit niet werd bereikt door alleen virtuele maagband-suggesties, maar door het soort radicale vloeistof-door-naar-vaste stof dieet aan te nemen dat zou worden aangenomen door iemand die een echte maagband had. Het artikel zegt ook dat ze tien sessies hypnotherapie heeft gehad en dat de behandelingskosten £ 270 waren. Ik heb echter de website van de behandelaar in kwestie bekeken. Hij vraagt ​​£ 270 voor drie sessies, niet voor tien. Met andere woorden, zijn vergoedingen zijn £ 90 per sessie. Als de vrouw tien sessies had, zou dat haar £ 900 kosten. Als je naar enkele commentaren van lezers op het artikel kijkt, zul je zien dat de meest recente opmerking de spijker op zijn kop slaat. De vrouw viel af omdat ze een radicaal dieet volgde, niet vanwege een virtuele “toverstaf”. En als ze terugkeert naar een “normaal” dieet, hoe lang blijft het gewicht dan weg? Waarschijnlijk niet erg lang.

Hoe zouden deze behandelingen moeten werken? Hypnose kan het lichaam verbazingwekkende dingen laten doen. Operaties kunnen worden uitgevoerd met alleen hypnose als verdovingsmiddel. Het is goed denkbaar dat iemand onder hypnose het gevoel krijgt dat er een operatie is uitgevoerd en dat er een maagband is aangebracht. Maar als de hypnose wordt beëindigd, blijft de cliënt niet achter met een maag die op de een of andere manier door hypnose is gekrompen. Ze kunnen te horen krijgen dat ze het gevoel zullen hebben dat er een maagband is aangebracht. Maar hoe weten ze hoe dat voelt als ze de operatie nooit hebben ondergaan?

In wezen wordt de cliënt dus verteld dat zijn maag niet meer zo groot is als vroeger. Het is mogelijk dat een zeer suggestieve cliënt die suggestie accepteert en afvallen. Maar hoe? Door je plotseling ziek te voelen als er “te veel” voedsel is gegeten? Door voor de keuze te staan ​​tussen ziekte en ongemak aan de ene kant en honger aan de andere kant? Maar mensen die voldoende suggestief zijn om zo’n suggestie te accepteren, zijn ook ideale onderwerpen van conventionele hypnotherapie-behandelingen voor gewichtsverlies. Voor zulke mensen is de uitgebreide hoax van een niet-bestaande chirurgische ingreep eenvoudigweg niet vereist.

Toen ik voor het eerst hoorde over virtuele maagbandbehandelingen, wist ik dat ik dergelijke behandelingen nooit zou aanbieden, omdat niets dat is gebaseerd op een totale leugen ooit effectief kan zijn op de lange termijn. De werkelijkheid zal altijd winnen.

Voor zover ik weet, zijn virtuele maagbandbehandelingen niet wetenschappelijk onderzocht of getest. Ik heb geen melding gemaakt van virtuele maagbandbehandelingen in wetenschappelijke publicaties zoals Contemporary Hypnosis of het European Journal of Clinical Hypnosis. Er kunnen daarom gevaren in de behandeling zitten die nog niet aan het licht zijn gekomen. Toch vermoed ik dat het grootste probleem louter ondoeltreffendheid is. Verschillende van mijn eigen cliënten hebben virtuele maagbandbehandelingen ondergaan en vonden dat deze zowel erg duur als totaal ineffectief waren.

Aan het eind van de dag zijn er geen toverstokjes. Er is één manier, en slechts één manier, om permanent en blijvend gewichtsverlies te bereiken – door blijvende veranderingen aan te brengen in het dieet en / of het trainingsregime.

Snelkoppelingen en magische oplossingen zoals de virtuele maagband zijn slechts trucs. Het enige dat de virtuele maagband gegarandeerd lichter maakt, is je tas of je portemonnee!

Onlangs leidde de BBC met de kop “Tienvoudige stijging van de maagbanden”. De ongekende stijging van het aantal mensen dat een afslankoperatie zocht, vond plaats tussen 2000 en 2007. En het aantal mensen dat voor een maagband kiest, stijgt nog steeds snel in 2010. Veel topberoemdheden, zoals Fern Britton, hebben het profiel van deze aanpak versterkt door de behandeling. Hypnose biedt veel voordelen in vergelijking met maagbandchirurgie: een van de meest geavanceerde benaderingen die ik in mijn klinische praktijk heb gebruikt, is virtuele maagband-hypnotherapie.

Voordat we kijken naar de voordelen van het hebben van een denkbeeldige “virtuele” hypnoband, is het belangrijk om te kijken naar de gevaren van een maagbandoperatie.

“Maagbanding” is bedoeld om de omvang van de maag te verkleinen. Om het bovenste gedeelte wordt een siliconenband geknoopt om de buik te “krimpen”. Als gevolg hiervan is de maag verdeeld in twee delen. Het kleinere deel bovenaan vormt een aparte “zak”. Wanneer voedsel wordt gegeten, verzamelt het zich in deze bovenkamer. Omdat het ongeveer een kwart is van de grootte van de maag, voelt iemand zich veel sneller vol.

Er is een kleine opening zodat het voedsel langzaam “door” kan vallen naar het grootste deel van de maag naar de onderste “zak” of kamer.

Het aanbrengen van een maagband klinkt misschien als een goed idee en kan effectief zijn bij het verminderen van de eetlust. Deze operatie heeft echter goed gedocumenteerde bijwerkingen:

Braken en misselijkheid komen vaak voor bij de meeste patiënten die een operatie ondergaan
Patiënten kunnen geen grote maaltijd meer eten en sommige mensen zijn daardoor depressief geworden of voelden zich sociaal meer geïsoleerd
Infecties vormen een risico op elke operatie
Diarree komt vaak voor
Flauwvallen door niet genoeg voeding binnen te krijgen, komt vaak voor omdat patiënten moeite hebben om zoveel te eten als voorheen
Constipatie
Een studie bij postoperatieve maagbandpatiënten zag een toename van zelfmoorden. De auteur, Samantha Scholtz, zegt dat patiënten de juiste postoperatieve zorg nodig hebben. Veel patiënten waren teleurgesteld dat ze zich na de operatie niet beter voelden of een beter ‘lichaamsbeeld’ hadden.

Een andere uitdaging bij een maagbandoperatie betreft de redenen waarom iemand te veel eet. Vaak is het niet omdat ze buitengewoon veel honger hebben, maar omdat ze wanhopig ongelukkig zijn. Het doorlopen van de mechanische bewegingen van het laten aanbrengen van een maagband is eenvoudigweg geen oplossing voor diepere psychologische of emotionele problemen. Het zal niet per se gewoontes of denkwijzen veranderen.

Dus hoe vergelijkt het hebben van virtuele maagband hypnotherapie?

Een van de echte voordelen van hypnose is dat het cliënten in staat stelt om met negatieve emoties om te gaan. In mijn klinische hypnotherapiepraktijk in Cardiff heb ik met honderden cliënten gewerkt om af te vallen. De grootste uitdaging waarmee ze bijna allemaal worden geconfronteerd, is een of andere vorm van “comfort eten”.

Het andere probleem is dat ze, door zichzelf te troosten met voedsel, de signalen die hen vertellen wanneer ze vol zijn, hebben overschreden. Hypnotherapie is een krachtige manier om iemand te helpen zichzelf te troosten zonder dat hij voedsel nodig heeft.

Hypnose is het fixeren van aandacht. Elke keer dat je opgeslorpt bent in zoiets als het kijken naar een favoriete tv-show, ben je in trance geweest. Je weet hoe het is als je in een “tv-trance” bent en niemand je kan storen. Of misschien herinner je je het rijden van de ene plaats naar de andere en kun je je de reis niet eens herinneren: je ervoer “Highway Hypnosis”.

We gaan allemaal de hele dag in een tranceachtige toestand. Elke keer zijn we in trance gefixeerd op één ding met uitsluiting van al het andere: je bent in trance. Hypnose is een natuurlijke en zeer krachtige manier om een ​​persoon te ontspannen. In een trancetoestand is het mogelijk om de sensaties te simuleren van een beklemde maag, alsof u een operatie ondergaat.

Als gevolg hiervan begin je je voller en tevredener te voelen. Een ander voordeel van de Hypno Gastric Band is dat je de eetsnelheid begint te vertragen. Dat betekent dat je meer kans hebt om te stoppen als je een vol gevoel hebt.

Trance is een perfecte manier om iemand te helpen zich beter over zichzelf te voelen. Een van de grootste tegenslagen voor iemand die slanker wordt, is te geloven: “Ik zal me gelukkig en goed voelen over mezelf als ik 5 stenen verlies en ik op mijn ideale gewicht ben.” Het probleem hiermee is dat het betekent dat ze zich bij elke stap van de reis daar ellendig voelen. En het is zeer onwaarschijnlijk dat een ongelukkig persoon een regime lang genoeg volhoudt om resultaten te zien.

Dus als u Hypnoband Hypnotherapie gebruikt om een ​​denkbeeldige maagband aan te brengen, betekent dit dat uw lichaam zijn “verzadigingssignalen” weer normaal gaat maken. Dit is een bewezen en veilige manier om af te vallen. Zolang je gemotiveerd bent om door te gaan met je sessies, je eetritme te vertragen en naar een Advanced Hypnotic Weight Loss-opname te luisteren, zul je de voordelen zeer snel merken.

Er is ook het grote voordeel dat er geen anesthesie of een daadwerkelijke operatie nodig is. U hoeft geen invasieve operatie te ondergaan om van te herstellen. Hypnose is natuurlijk en er is geen gevaar voor infectie of duizeligheid.

Voor iemand die de emotionele kant van het eten niet heeft aangepakt, kan het aanbrengen van een fysieke maagband stressvol zijn. Hypnose daarentegen behandelt specifiek emoties als onderdeel van het installeren van een virtuele maagband. Er is volop gelegenheid om veel positieve suggesties van eigenwaarde, zelfacceptatie te geven en om dat gevoel achter je te laten dat zoveel mensen ertoe aanzet om te veel te eten: verveling.

Maagbandchirurgie kost momenteel ongeveer £ 7.000 (meer dan $ 11.000) om te hebben. Het brengt ook het risico met zich mee dat het niet werkt of een groot aantal fysieke bijwerkingen en mogelijke infecties. Erger nog, de psychologische oorzaak van te veel eten wordt niet aangepakt.

Veel mensen met maagbanden worden moedeloos en teleurgesteld door het resultaat. In het ergste geval is er ook een kans op overlijden. De Britse krant ‘The Daily Mail’ had in augustus 2009 een waarschuwing in de kop: “Maagband doodde de 18e moeder die wanhopig dunner wilde worden voor haar dochter”.

Hypnotherapie met virtuele maagband is veilig, bewezen en heeft geen bijwerkingen. Het werkt en kan een geweldig alternatief zijn voor iemand die wil veranderen en zich klaar voelt om therapie te proberen. Het betekent dat een persoon tot de kern kan doordringen van wat echt het gewicht op peil houdt. Zolang de cliënt bereid is om los te laten wat hem tegenhoudt en gemotiveerd is om andere resultaten te hebben, kan hypnose dit proces versnellen.

Continue Reading

Uncategorized

netherland vps

Published

on

By

Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf het zich netherland vps veroorloven om geen website op internet te hebben. Het online hebben van een website biedt ook een aantal voordelen: u bent bijvoorbeeld 24×7 online en 24 uur per dag open voor zaken. De meeste bedrijven zullen hiervan profiteren; sommigen misschien niet, maar zelfs voor hen is het hebben van een website een belangrijke taak.

Wat heb je nodig?

Webhosting is het eerste dat u nodig heeft. Een webhost biedt u wat ruimte op een server om uw bestanden te hosten. Het is belangrijk omdat u uw bestanden 24 x 7 online wilt hebben, anders zou uw website vaker wel dan niet offline zijn. Er is geen enkel webhostingplan; in feite zijn er meerdere plannen en dat maakt het een beetje moeilijk.

Als je net begint, is een shared hosting geen slechte keuze. Gedeelde hostingplannen zijn over het algemeen aan de goedkopere kant en aangezien ze volledig worden beheerd, zijn ze geweldig om u van de grond te helpen. Beginnen met shared hosting is eenvoudig, relatief en het kost u niet veel. Er zijn beslist enkele beperkingen.

Een andere bekende vorm van webhosting is VPS. Een VPS is een virtuele omgeving die is opgezet op een externe server. Op deze manier kun je een krachtige server delen met een aantal andere mensen. Een VPS kan geweldig zijn voor sites die behoorlijk wat verkeer ontvangen, maar niet erg uitgebreid zijn.

Dedicated hosting is een ander type hosting. Simpel gezegd: het is een hele server waar je elke maand voor betaalt. Het is perfect voor sites die veel verkeer krijgen of veel resources gebruiken. Vraagt ​​uw site af en toe de database af? Moet u websites runnen die snel middelen opeten? Het is in dergelijke gevallen dat een dedicated server goed kan worden gebruikt.

Een dedicated server hoeft niet bij u in de buurt of in een bepaald land te zijn; in feite kun je ze in zowat elk land vinden dat je maar kunt bedenken. Wilt u een server in Nederland? Dat is mogelijk. Dit kan erg handig zijn voor testen over de hele wereld, en voor een aantal andere doeleinden. Het nadeel van een dedicated server, als ik kieskeurig moet zijn, is dat ze heel erg duur kunnen zijn.

Als het op webhosting aankomt, moet u geen concessies doen: zorg voor de best mogelijke server. Zoals ik al zei, je kunt ze op een aantal locaties kopen en sommige zijn goedkoper, soms een stuk goedkoper, dan die welke zijn gebaseerd op
binnen de VS.

Het simpele antwoord op het draaien van Ruby on Rails-applicaties op verschillende hostingservices is dat als je toegang hebt tot het onderliggende besturingssysteem, je de apps kunt draaien.

De kernvereisten (nou ja, twee kernvereisten) die essentieel zijn voor Rails-toepassingen en die ontbreken in de meeste “traditionele” hostingservices zijn onder meer …

Implementatiemechanisme (meestal GIT)
Levensvatbare applicatieserver die Rails ondersteunt (Puma of Passenger)
Het eerste probleem kan over het algemeen worden opgelost met behulp van FTP (niet de meest effectieve oplossing, maar werkt nog steeds).
De tweede is veel problematischer, en waarom de meeste mensen uiteindelijk VPS-oplossingen gebruiken om Rails-apps te implementeren (VPS-servers geven je onbeperkte toegang tot de onderliggende infrastructuur).

VPS-servers zijn in feite datgene waar de “cloud” -providers mensen toegang toe geven. In tegenstelling tot “traditionele” hosts – die letterlijk ruimte toewijzen aan een enkele server, verdeelt de nieuwe “cloud” -infrastructuur in feite de belasting over een heel datacenter van servers.

Dit verlaagt niet alleen de kosten, maar zorgt ervoor dat de koper zijn rekenresource daadwerkelijk kan * schalen * zonder fysiek te hoeven betalen voor een nieuwe server. In ieder geval, als je absoluut een op “rails” gebaseerde applicatie wilt hosten op een “cloud” VPS. Het enige probleem hiermee is dat u verantwoordelijk bent voor het verkrijgen van de server (wat een ander verhaal op zich is).

Rails-compatibele hosts

Hiertoe is het belangrijkste om te beseffen dat als je naar deze lijst kijkt, ELKE VPS-server een Rails-app kan draaien. U moet er alleen voor zorgen dat u weet hoe u de verschillende applicaties moet installeren (die ik in een ander artikel zal behandelen). Laten we voorlopig eens kijken naar de meest effectieve en kosteneffectieve hosts:

Digitale oceaan
De onbetwiste KING van goedkope “cloud” VPS-providers. Opgericht in 2011, was het de eerste die een VPS-infrastructuur voor één prijs voor ontwikkelaars bood. Vanaf $ 5 / maand krijgt u toegang tot een groot aantal datacenters en veel verschillende serverconfiguraties. Het belangrijkste dat je moet beseffen over DO – zoals bij de meeste andere “cloud” VPS-hosts – is dat het opstarten van een VPS-server je letterlijk toegang geeft tot een Linux-box die in een datacenter draait. U bent verantwoordelijk voor het instellen van al het andere (tenzij u – natuurlijk – betaalt voor de voorgecompileerde afbeeldingen enz.). Hoe dan ook – dit is verreweg de meest effectieve “budget” VPS-provider voor Rails-apps.

Vultr
Een minder bekende, maar nog steeds zeer effectieve, cloud VPS-service – Vultr is in feite een “mini-me” voor DigitalOcean. Het heeft datacenters op een aantal verschillende locaties (variërend van de VS tot Japan en zelfs Duitsland en Nederland), waardoor een bredere dekking mogelijk is. Het belangrijkste om te waarderen met Vultr is dat het in feite is ontworpen om het equivalent van DigitalOcean te zijn – zonder de extra franje die de eerste kan hebben. Het heeft bijvoorbeeld geen ingebouwde bewakingssoftware (die DigitalOcean gratis bevat), en de grote claim-to-fame van Vultr kwam van zijn $ 2,50 / maand VPS-server (die momenteel “uitverkocht” is). Dit was zeer effectief voor ontwikkelaars die gewoon eenvoudige apps wilden pushen (om te testen in een testomgeving of om de kosten laag te houden). U moet nog steeds servers inrichten zoals u doet met DigitalOcean.

UpCloud
Aangeprezen als de “snelle” cloud VPS-provider, biedt de Finse UpCloud in wezen dezelfde diensten als de eerste twee providers (DigitalOcean + Vultr) – behalve met een veel diepere focus op ondersteuning. Door een API aan te bieden samen met een groot aantal andere services, biedt het systeem gebruikers de mogelijkheid om VPS-servers in een aantal datacenters over de hele wereld te implementeren. Nogmaals, het belangrijkste verschil hiermee is de proportionele snelheid van de servers die ze bedienen. Dit is blijkbaar te danken aan hun MaxIOPs-technologie, waardoor ze in feite veel gegevens in het geheugen kunnen opslaan (waardoor het sneller wordt). Prijzen beginnen vanaf $ 5 / maand en – ja – u moet de servers nog steeds zelf inrichten.

ExoScale
Europese “cloud” -hosting – gevestigd in Zwitserland, gespecialiseerd in het aanbieden van eurocentrische infrastructuur. Met 4 datacenters (2 in Zwitserland, 1 in Oostenrijk en 1 in Duitsland), heeft het bedrijf ervoor gekozen om uiterst specifiek te zijn in zijn benadering van het leveren van infrastructuur voor verschillende applicatieontwikkelaars. Hoewel hun prijzen zeer concurrerend zijn, is het belangrijkste dat u zich van dit bedrijf moet realiseren de efficiëntie die ze verlenen. Omdat ze Zwitsers zijn, profiteren ze van de diepgewortelde cultuur van efficiëntie die de meerderheid van de Zwitserse gemeenschap doordringt. Dit betekent dat u niet alleen snelle e-mailreacties krijgt, maar ook diepgaande en goed doordachte antwoorden. Ze hebben de neiging om diensten te verlenen aan veel banken en financiële instellingen in heel Europa. Hun targeting op niche-niveau stelt hen in staat zich te specialiseren in het verzekeren dat de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van hun service optimaal is voor de klanten waarmee ze uiteindelijk werken.

Hetzner (Cloud)
Hetzner is een Duits hostingbedrijf met twee datacenters in het land. Terwijl ze werden opgericht als een “traditionele” hosting, wat betekent dat ze in wezen hun datacenter verdeelden rond wie er betaalde voor servers. Sinds 2017 is het bedrijf begonnen met het aanbieden van een “cloud” -service – waarbij u VPS-servers op precies dezelfde manier kon leveren als DigitalOcean, Vultr en de rest van andere providers. Met vergelijkbare prijzen is het belangrijkste element van Hetzner’s bedrijf dat het bijna uitsluitend op de Duitse markt is gericht. Dit wil niet zeggen dat ze geen internationale klanten bedienen, maar wat betreft de beschikbaarheid van hun datacenters en de manier waarop ze omgaan met ondersteuning enz., Is het een volledig Duitse operatie. Het is duidelijk dat met prijzen vanaf ~ $ 5 / maand, ze alleen de mogelijkheid bieden om servers in te zetten – het is aan jou om ze te voorzien.

Linode
Niet zo bekend als DigitalOcean of Vultr, maar daarom niet minder effectief – Linode is een favoriet van veel kleinere ontwikkelaars, aangezien het een van de eersten was die goedkope “cloud” VPS-servers aanbood. Linode is effectief, met prijzen vanaf $ 5 / maand – het heeft een aantal datacentra over de hele wereld en is vrijwel gelijk aan de meer populaire “cloud” -services. Zoals altijd – u krijgt geen franje met de service. U moet de servers nog steeds zelf inrichten en onderhouden.

Rackspace
De “papa” van online hosting, RackSpace is een belangrijke speler in de hostingwereld sinds de start in 1998. Zoals je zou denken, waren ze ook al heel vroeg betrokken bij het “cloud” -spel. Het probleem met Rackspace – zoals Microsoft – is dat het duur is. Overwegend ontworpen voor grotere organisaties, beginnen hun “cloud” -servers vanaf $ 50 / maand – maar worden gecompenseerd door de “fanatieke” ondersteuning die het bedrijf zal bieden. Deze ondersteuning is eigenlijk heel goed en stelt gebruikers in staat er echt op te vertrouwen om de zaken zo effectief mogelijk te laten verlopen. Ik zou Rackspace niet aanbevelen voor kleinere projecten. Het is gewoon de prijs niet waard, vooral niet als je mensen als DigitalOcean hebt die hetzelfde doen, maar voor een fractie van de kosten.

Microsoft Azure
Het “cloud” VPS-aanbod van Microsoft is misschien wel het meest effectieve van de grote drie (Google, Amazon, Microsoft). Azure zit boordevol extra services die ontwikkelaars helpen bij het lanceren van applicaties in een groot aantal datacenters van Microsoft. Het bedrijf ondersteunt Linux en Windows VPS-systemen volledig en is een van de weinigen die dieper inzicht biedt in hoe de verschillende servers werken. Ze geven toegang tot een uitgebreid dashboard, waarmee u alles kunt volgen, van het gebruik van bronnen tot het aantal verzoeken dat verschillende servers hebben ontvangen. Hoewel dit leuk klinkt, is het duur. En het is echt ontworpen om grote organisaties te helpen bij het adopteren van “de cloud” – waardoor het buiten het bereik van de meeste kleinere ontwikkelaars valt. Als u geïnteresseerd bent om het te gebruiken, moet u er zeker eerst naar opzoeken.

AWS (EC2)
AWS is goed maar duur (vooral als u meer rekenbronnen nodig heeft). Geprezen als de “originele” cloudprovider, fungeert elke EC2-instantie die u opstart in feite als een onafhankelijke VPS. Het probleem met AWS is dat, aangezien het zo breed is, het moeilijk is om te weten wat je ermee nodig hebt. Verder is, net als Microsoft Azure en Google Cloud Platform, de enorme schaal van de infrastructuur die in het spel is enorm. Om dit te bereiken zou het geen verrassing moeten zijn om te horen dat de meerderheid van de populaire webgebaseerde applicaties (vooral degene die afhankelijk zijn van S3) afhankelijk zijn van EC2 & AWS om te werken. Om deze reden wordt de service doorgaans gezien als een ondersteuning van grotere implementaties, die meerdere serverclusters, DB-servers en CDN-beheer vereisen (Amazon bezit eigenlijk “CloudFlare”). Uiteindelijk, als u op zoek bent naar een grote en populaire applicatie, zou de AWS-infrastructuur u zeker helpen. De prijzen zijn niet geweldig, maar het wordt goed ondersteund en wordt ondersteund door de gigantische infrastructuur van Amazon (die het gebruikt voor zijn eigen activiteiten).

Google Cloud Platform
Google’s intrede in de “cloud” -ruimte, zijn “cloudplatform” wordt gebruikt door mensen als Apple en Twitter. Net als Azure en AWS wordt het door grotere organisaties gebruikt om hun infrastructuurvereisten te stroomlijnen. Omdat Google het platform gebruikt voor hun eigen infrastructuur, is het natuurlijk zo dat u het systeem moet kunnen vertrouwen – en hun gemeenschap is eigenlijk erg sterk en actief. Het grote verschil met het Google-platform zijn de prijzen. Ze bieden een zeer concurrerende prijsstelling, waardoor een aantal verschillende ontwikkelaars software kan inzetten zonder daarbij hoge kosten te maken.
De sleutel bij al deze – zoals vermeld – is dat u doorgaans de verschillende servers moet inrichten. Dit betekent het installeren van de web + applicatieserversoftware, bibliotheken en eventuele ondersteunende diensten (SSL-certificaten enz.).

Als u bereid bent om een ​​dienst zoals Nanobox, Hatchbox, RailsHosting of VPSDeploy te gebruiken, zou u de pijn van het opzetten van een geldige webwinkel moeten kunnen voorkomen.

Continue Reading

Trending