Connect with us

Uncategorized

Documentairemaker over vermoeide Snelle: ‘Hoop dat hij de tijd neemt’ | NU

Published

on


Snelle maakte enkele weken voordat de Netflix-documentaire Snelle: Zonder Jas Naar Buiten verschijnt bekend dat hij op doktersadvies rust neemt wegens oververmoeidheid. Documentairemaker Anne de Clercq vertelt in gesprek met NU.nl dat ze hoopt dat de muzikant de tijd neemt om beter te worden.

In de documentaire wordt Snelle enkele maanden gevolgd en komt zijn omgeving aan het woord over zijn snelle opmars in het Nederlandse muzieklandschap. Het drukke schema van de zanger van hits als Blijven Slapen, Reünie, Smoorverliefd en De Overkant wordt door hemzelf in de documentaire meermaals aangekaart.

Toch had De Clercq niet direct verwacht dat Snelle zijn werkzaamheden neer zou moeten leggen als gevolg van vermoeidheid. “Ik zag dat niet aankomen, maar kan het me tegelijkertijd wel voorstellen. Ik heb meegemaakt hoe ongelofelijk druk hij het heeft en hoe iedereen wat van hem wil”, vertelt ze.

De Clercq omschrijft de strijd die Snelle had met zijn agenda als “de keerzijde van de roem waar eigenlijk iedere ster mee te maken krijgt”. “Ik hoop gewoon dat hij nu echt de tijd neemt en dan snel beter wordt.”

‘Rapper met hazenlip uit rijk dorp gelijk inspirerend’

De Clercq, regisseur van onder meer de series Soof, Tessa en Feuten en de film Soof 3, zei niet meteen volmondig ja toen ze gevraagd werd een documentaire over Snelle te maken rondom zijn derde album Lars. “Ik had weleens van hem gehoord, maar ik kende hem verder eigenlijk helemaal niet. Toen ik hem ging googelen werd ik al snel enthousiast.”

“Een rapper met een hazenlip uit een rijk dorp die in een mum van tijd zo beroemd werd, dat vond ik gelijk heel inspirerend.” Ze kreeg al regelmatig de vraag of het niet te vroeg is om een documentaire over de 25-jarige Snelle te maken. “Dat vond ik zelf ook wel even spannend, maar als ik erop terugkijk, vind ik het vooral een prachtig tijdsbeeld over een vriendengroep en hun ambities en dromen om te leven van muziek.”

Anne de Clercq maakte de documentaire Zonder Jas Naar Buiten over artiest Snelle.


Anne de Clercq maakte de documentaire Zonder Jas Naar Buiten over artiest Snelle.

Anne de Clercq maakte de documentaire Zonder Jas Naar Buiten over artiest Snelle.

Foto: BrunoPress

De documentairemaker genoot zelf erg van de archiefbeelden die ze voor de film gebruikte. “Je ziet de drive in zijn kop echt op die beelden. Hij moest en zou doorbreken als muzikant. Zijn verhaal is inspirerend, omdat hij laat zien dat het niet uitmaakt hoe vaak je valt, als je maar je droom najaagt. Het is ook tof om hem bezig te zien. Ik was echt verrast door hoe goed hij is in het maken van muziek.”

Dilemma in vriendengroep is cadeau voor filmmaker

De vrienden met wie Snelle zijn carrière opbouwde, spelen een grote rol in Zonder Jas Naar Buiten. Vooral de invloed van het coronavirus op de groep waarmee hij voornamelijk toerde, wordt van beide kanten besproken.

“Corona bemoeilijkte het maken van de film, maar uiteindelijk hebben we het omarmd en is het een belangrijk onderdeel geworden van het verhaal. Je ziet hoe Snelle en zijn vrienden allemaal werkten aan een doorbraak en dat het niet uitmaakte wie de ster zou worden. Nu kan door corona de helft van hen niet meer mee profiteren. Dat is een moeilijk dilemma, maar als filmmaker natuurlijk een cadeau.”

De Clercq is ervan overtuigd dat Zonder Jas Naar Buiten een intiemere film is geworden door het coronavirus. “Anders zouden we hem vooral gevolgd hebben bij optredens. Doordat dit niet kon, moesten we vooral de buitenwereld naar hem toehalen. De film laat zien dat zijn wereld dichter bij die van ons staat dan je zou denken.”


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending