Connect with us

Uncategorized

Dit weten we over de uitvaart van de Britse prins Philip | NU

Published

on


De Britse prins Philip wordt zaterdag begraven, nadat hij vorige week vrijdag op 99-jarige leeftijd overleed. NU.nl zet op een rij wat zich zaterdagmiddag in en rond St George’s Chapel op Windsor Castle gaat afspelen.

Prins Philip regelde zelf al een groot deel van zijn uitvaart. Hij wilde “geen heisa” en daarom wordt het naar zijn wens geen staatsbegrafenis. De ceremonie vindt plaats in St George’s Chapel op Windsor Castle. Dit is ook de plek waar onder anderen prins Harry en Meghan Markle in het huwelijk traden.

De ceremonie is van tevoren uitgebreid gerepeteerd. Mensen die hierbij betrokken zijn, gebruiken voor de uitvaart de codenaam ‘Operatie Forth Bridge’ (naar de negentiende-eeuwse spoorbrug die de oever van de Firth of Forth in Schotland verbindt). Zo’n 730 militairen zullen hierbij een rol krijgen en hebben daarom vele repetities doorgelopen (foto). Prins Philip bekleedde gedurende zijn leven diverse erefuncties in het leger. De Band of the Grenadier Guards, een van de bands in het Britse leger, zal de processie leiden. Een selectie van Philips militaire medailles zal ook op het altaar liggen tijdens de dienst.

Een deel van Philips militaire medailles.


Een deel van Philips militaire medailles.

Een deel van Philips militaire medailles.

Foto: BrunoPress

De kist waarin Philip ligt, wordt onder begeleiding van de decaan van Windsor (het geestelijk hoofd van de kerk) en de Lord Chamberlain (de hoogste officier van het koninklijk huis) naar de ingang van Windsor Castle (waar Elizabeth en Philip woonden tijdens de coronaperiode) gebracht.

Een aantal van de Grenadier Guards, een infanterieregiment van het Britse leger, zal de kist dragen. Zij zullen de kist plaatsen op een mede door Philip ontworpen Land Rover die naar de St George’s Chapel rijdt. Vervolgens wordt de kist naar de kerk gedragen, gevolgd door meerdere leden van de koninklijke familie en paleismedewerkers. Prins Harry en William zullen – vermoedelijk vanwege hun verslechterde relatie – niet naast elkaar lopen, in de stoet achter de kist worden zij gescheiden door hun neef Peter Phillips (oudste zoon van prinses Anne).

Gedurende deze processie worden saluutschoten afgevuurd en zal de kerkklok van de Curfew Tower luiden. Wanneer de kist de trap van de kerk bereikt, zal het Britse volkslied worden gespeeld. Nadat de kist de trap op is gedragen, wordt er in heel Groot-Brittannië een minuut stilte gehouden. Daarna begint de dienst.

De planning van de processie.


De planning van de processie.

De planning van de processie.

Foto: Bart-Jan Dekker

Volgens de Britse coronaregels zijn er slechts dertig mensen welkom op de uitvaart, publiek is dus niet welkom. In normale omstandigheden zou dat zo’n achthonderd man zijn geweest. Premier Boris Johnson liet al weten zijn plek daarom aan te bieden aan iemand van de familie. De precieze gastenlijst is nog niet bekend, maar prins Harry heeft laten weten aanwezig te zijn bij de uitvaart. Zijn hoogzwangere vrouw Meghan blijft achter, omdat zij nu geen lange reizen mag maken. Ook Philips achterkleinkinderen, zoals de kinderen van prins William, blijven thuis.

Alle gasten dragen tijdens de ceremonie een mondmasker en koningin Elizabeth (94) zit wegens de coronamaatregelen alleen.

De gasten bij de uitvaart dragen geen militaire uniformen Het dragen ervan werd een gevoelig onderwerp toen prins Andrew zijn koninklijke taken in 2019 neerlegde vanwege zijn vriendschap met de Amerikaan Jeffrey Epstein. Hij mag een militair uniform dus niet meer dragen, evenmin als prins Harry die vorig jaar zijn koninklijke taken neerlegde. Zij zouden dan bij de anderen uit de toon vallen. Om te voorkomen dat dit de uitvaart van Philip zou overschaduwen, is besloten dat niemand een militair uniform draagt. Wel wordt verwacht dat iedereen in pak gekleed gaat.

Prins William draagt zaterdag geen militair uniform, net als de andere gasten.


Prins William draagt zaterdag geen militair uniform, net als de andere gasten.

Prins William draagt zaterdag geen militair uniform, net als de andere gasten.

Foto: BrunoPress

De begrafenis wordt in Nederland live uitgezonden op NPO1 van 15.30 tot 17.00 uur, tijdens een door Astrid Kersseboom gepresenteerd programma. Daarvoor is een speciale aflevering van het royaltyprogramma Blauw Bloed te zien. BBC, die ruim 100.000 klachten kreeg over de vele aandacht die de omroep besteedde aan het overlijden van de prins, pakt groter uit. Ze starten om 12.00 uur (Nederlandse tijd) met een documentaire over Philip. Om 13.30 uur start de uitzending rond zijn begrafenis, die tot 17.20 uur duurt.

Prins Philip wordt niet opgebaard. Na de uitvaart zal hij een rustplek krijgen in een privékapel bij Windsor Castle. Als Elizabeth overlijdt, wordt het echtpaar overgebracht naar de King George VI memorial chapel. Hier liggen ook Elizabeths ouders en haar zus, prinses Margaret.

De koninklijke familie gaat na de uitvaart een rouwperiode van twee weken in. Daarna worden hun koninklijke taken hervat, al zullen er waarschijnlijk ook afspraken worden verplaatst naar een ander moment.


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

BESTE GEBRUIKEN VOOR VPN

Published

on

By

het virtuele privénetwerk. Het is software die je beschermend maakt in de internetwereld. Waar u ook bent, u kunt uw gegevens beveiligen door VPN te gebruiken. Het schrijft privacy op vele manieren in. Voor ISP’s is het als een spelletje bet777. Het kan je identiteit verbergen. Hiermee kunt u veilig openbare wifi gebruiken. Het vergroot je bandbreedte. Het maakt het gemakkelijk om veel ISP-beperkte websites te gebruiken. Het geeft je bescherming tegen hackers en trackers. Het streamt de blokinhoud. Het versnelt ook de apps die worden uitgevoerd en gamen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om te profiteren van VPN. Hier worden er enkele beschreven.

Verberg uw identiteit::

 VPN  maakt uw identiteit privé. Tussen uw bestemming en apparaat versleutelt VPN uw gegevens en routeert uw verbinding door zijn eigen server die niet wereldwijd kan worden getraceerd.

App draaien en gamen:

VPN wordt goed gebruikt voor zware apps en games. Het heeft geen directe invloed op de snelheid, maar perst de netwerksignalen naar de apps die door VPN worden uitgevoerd. Soms beperkt ISP de signalen van internet voor verschillende zware apps. Deze apps zijn het waard om te draaien met behulp van een VPN.

Verbetert de bandbreedte

Het maakt niet uit waarvoor u de internetverbinding gebruikt. Als u een VPN gebruikt, kan uw server niet detecteren wat u met uw internet doet. Uw internetprovider kan uw verbinding dus niet afremmen.

Bescherming tegen trackers:

Uw gegevens zijn uw privacy, maar het feit is dat ISP’s deze gegevens voor hun eigen gewin kunnen gebruiken. Het is een algemeen feit dat wat u op uw systeem beveelt, overal op de server wordt opgenomen. Dit record kan tegen u worden gebruikt of om u te traceren door uw IP-adres te controleren. Maar als u een VPN gebruikt, kunt u veilig en veilig door uw gegevens bladeren.

Streaming van geblokkeerde inhoud:

Sommige apps en sites mogen niet worden uitgevoerd in specifieke landen zoals Pakistan en India. We kunnen ze soepel bedienen door een VPN te gebruiken. Dit komt omdat de server het IP-adres van waaruit de opdracht is gegenereerd, niet kan detecteren. Daarom kan het beperkingen opleggen en werken de apps en sites soepel.

Veilig gebruik van openbare WIFI:

Als u openbare wifi gebruikt, zoals in bars, cafés en restaurants, enz., lopen uw gegevens gevaar. Er zijn datarovers die uw gegevens stelen om uw persoonlijke gegevens te bemachtigen. Dit kunnen uw e-mails zijn, aanmeldingen op sociale media, uw online inloggegevens, enz. Maar als u een VPN gebruikt, bent u veilig voor al deze onzekerheden.

Prijstargeting op locatiegebaseerd:

Of je nu een auto gaat huren of een vliegticket boekt. Je kunt het krijgen door een VPN te gebruiken. De reden is dat de prijzen in sommige gebieden hoog zijn, maar wanneer u een VPN gebruikt, maskeert het uw locatie. De agentschappen kunnen u niet vinden en de prijzen worden berekend op het algemene niveau van de referenties.

Daarom is VPN de moeite waard om in veel factoren te gebruiken. Zelfs het is veilig aan zijn eigen kant. Om een VPN te gebruiken, worden uw gegevens nergens anders gevonden dan uzelf.

Continue Reading

Uncategorized

Hoe uw website promoten?

Published

on

By

De tips laten je zien hoe je een goede start maakt op het gebied van internetmarketing.

Als je op forums post, zet die link dan bij je handtekening bij elk bericht dat je plaatst. Dit is een manier om uw website passief te promoten wanneer u met iemand op internet praat.

U kunt dan beslissen welke het beste werkt op basis van abonnementstarieven.

Internetmarketing kost veel werk en het onderzoeken van up-to-date technieken zal nuttig zijn. Veel van diezelfde mensen hebben adviesrubrieken of zullen u ook tegen betaling adviseren. Je moet ook een marketingstrategie kiezen die je aanspreekt; een waar je op de lange termijn aan zult vasthouden. Het begint misschien langzaam, maar het zal de tijd die je erin steekt waard zijn.

Zorg voor één ding dat niche of zeer uniek is op uw website. Dit zal geweldig zijn om veel verkeer naar uw site te leiden wanneer mensen op zoek gaan naar dat specifieke ding.

Regelmatig bloggen is een aanwinst voor elke internetmarketing met succes. Regelmatig bloggen geeft je een forum waarin je klanten. Bovendien voegt een blog inhoud toe aan uw website, waardoor het bereik van uw website wordt vergroot en uw zoekmachinebeoordeling wordt verhoogd.

Regelmatig bloggen is een aanwinst voor elke internetmarketing met succes. Regelmatig bloggen geeft je een forum waarin je klanten. Bovendien voegt een blog inhoud toe aan uw website, waardoor het bereik van uw website wordt vergroot en uw zoekmachinebeoordeling wordt verhoogd.

Hierdoor weten mensen precies wie je bent. Dit is een geweldige strategie als u uw diensten en de redenen voor uw toewijding aan uw producten en klanten onder de aandacht brengt.

Probeer uw website als een duidelijke en inhoudsgerichte site te houden. U moet zich richten op het in korte tijd verstrekken van nieuwe informatie aan uw klanten. Zo blijven sport- en goksites hun bezoekers live updaten, net als casino777.  Niet opvullen of pluizen; blijf bij het vermelden van de essentiële gegevens waar uw klant niet om geeft.

Niet opvullen of pluizen; blijf bij het vermelden van de essentiële gegevens waar uw klant niet om geeft.

Videomarketing is een steeds belangrijker hulpmiddel dat u in uw producten kunt stoppen. Een unieke titel en foto is een goede aandachtstrekker voor nieuwe klanten.

Vermeld worden in Google om uw website te vermelden, is essentieel voor uw internetmarketingsucces. Elke dag zoeken duizenden mensen op Google en u wilt gevonden worden door de mensen die op zoek zijn naar de producten en diensten van uw bedrijf. Uw bedrijf kan meer succes vinden door Google.

Door andere marketeers te kopiëren, bereik je niets in je eigen marketingpogingen. Zoekmachines zijn erg goed in het identificeren van dubbele inhoud, dus u zult geen hoge ranking kunnen bereiken.

Bloggen is geweldig om meer verkeer naar uw website te trekken. Het is van vitaal belang dat u nieuwe inhoud plaatst door regelmatig te posten. Deze informatie moet duidelijk op uw website worden vermeld. U hoeft geen groot deel van uw winst te geven om indruk te maken op klanten met dit gebaar.

Gebruik koppen op uw websites en artikelen. Deze moeten pakkend zijn en producten laten zien die op uw site worden verkocht. U kunt zelfs de kop overslaan en een afbeelding toevoegen van wat u probeert te verkopen. Afbeeldingen kunnen soms professioneler zijn dan welke standaardkop dan ook.

Het is geen geheim dat mensen vaak respect hebben voor degenen die een autoriteitspositie in een bedrijf hebben. Laat anderen weten dat u de beste hond bent. Misschien wilt u uzelf zelfs de president of CEO van uw bedrijf noemen.

Probeer woorden als ‘snel’ te gebruiken die de snelheid van de winkelervaring op uw website benadrukken.

Uw website moet zo effectief mogelijk zijn om uw internetmarketinginspanningen succesvol te maken. Dit wordt gedaan door simpelweg een paar kleurenschema’s te gebruiken om te beseffen welke combinatie zou helpen om uw product beter te verkopen.

Houd de online discussies over uw merk goed in de gaten en gebruik die woorden vervolgens in uw marketingtekst om te laten zien dat u weet waar u het over hebt. Hierdoor kunt u meer contact maken met uw klanten door woorden en woordgroepen te gebruiken die ze kennen.

Je moet leads genereren om goede verkopen te krijgen. Realtime leads prevaleren omdat ze u onmiddellijk toegang geven tot een waarschijnlijke klant die informatie over uw koopwaar heeft gezocht. U moet niet verslappen om contact met hen op te nemen; op deze manier bent u meer geneigd om toegang te krijgen tot die klant de verkoop.

Zoals vermeld in de inleiding, is het hoofddoel van een bedrijf om in bedrijf te blijven. Van de grootste zakelijke gigant tot de kleinste mom-and-pop-outfit, duurzaamheid is de ware maatstaf voor zakelijk succes. Elk bedrijf moet klein beginnen en u kunt wat u hier zojuist hebt geleerd gebruiken om uw kleine bedrijf te laten groeien.

Continue Reading

Uncategorized

Het concept en de kansen van internetzaken

Published

on

By

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u uw website gaat ontwikkelen en bij het selecteren van het type internetbedrijf dat u wilt starten.

Het eerste waar u aan moet denken, is het soort bedrijf dat u wilt starten. Er zijn twee soorten internetbedrijven: volwaardige online winkels die producten of diensten verkopen, en informatieve websites die geld verdienen via gelieerde commissies en advertenties.

Als u een product heeft dat u al offline verkoopt en u wilt internet gebruiken om uw markt te vergroten.

U levert een dienst (zoals consulting of webdesign) en wilt internet gebruiken om uw diensten te verkopen en uw klantenkring te vergroten.

U heeft geen product of dienst maar wilt een internetwinkel openen door samen te werken met een fabrikant of distributeur.

Aan de andere kant kun je een educatieve website maken en er geld mee verdienen via gelieerde commissies en advertenties.

Je kunt een online casino want het grootste en meest voor de hand liggende voordeel van online gokken is zonder enige twijfel gemak en comfort.

Een andere zeer belangrijke factor is uw interesse in het onderwerp of de branche waarin u uw internetzaken wilt doen. Het is niet aan te raden om een internetbedrijf te starten met betrekking tot een lucratieve industrie zoals online casino’s, maar je hebt helemaal geen interesse in casino’s, en erger nog als je morele problemen hebt met het runnen van casino’s.

Ik wil dat je je bewust bent van enkele van de frequente gevaren waarmee je te maken kunt krijgen als je betrokken raakt bij iets waar je niet erg enthousiast over bent: als je niet veel interesse hebt in een onderwerp of branche, zal dit blijken uit de inhoud en kwaliteit van uw website. Er is iemand met veel interesse nodig om goed onderzoek te doen naar het onderwerp en een website te maken vol relevante en persoonlijke informatie en inhoud.

Zonder aanhoudende interesse zul je langzaam excuses gaan zoeken om niet aan je website te werken. En internetzaken is een voortdurende liefdesaffaire. Het vereist constante updates en internetmarketinginspanningen om succesvol te zijn. Als u uw interesse heeft verloren en het bedrijf begint te negeren, zullen uw winsten ook gaan dalen.

Belangstelling is echter niet alles. Ook het inkomenspotentieel is belangrijk. Het heeft tenslotte geen zin om te werken aan iets waar je van houdt zonder winst te maken. Maar het mooie is dat internetbedrijven zo goedkoop zijn om te beginnen dat er niet veel voor nodig is om winst te maken!

De laatste factor waar ik het over wil hebben, is betrokkenheid bij uw internetbedrijf. Er zijn twee soorten verplichtingen waarvan u op de hoogte moet zijn: geld en tijd.

Van nature hebben internetbedrijven heel weinig geld nodig om te beginnen. De winst komt echter niet onmiddellijk. Websites hebben tijd nodig, soms wel 6 maanden, om te beginnen met rangschikken in de zoekmachines en het krijgen van verkeer. Je moet dus rekening houden met zoveel tijd aan operationele verliezen (inclusief je hostingkosten). Als u zich in een zeer concurrerende branche bevindt, moet u ook rekening houden met uw maandelijkse advertentiebudget. De belangrijkste verplichting die u moet aangaan, is echter uw tijd. Zoals ze zeggen: “Als je het als een bedrijf behandelt, zal het je betalen als een bedrijf; als je het als een hobby behandelt, zal het je betalen als een hobby.”

Continue Reading

Trending