Connect with us

Uncategorized

Dit waren jullie vragen over de GP: ‘Heeft Hamilton terecht gewonnen?’ | NU

Published

onFormule 1-verslaggever Joost Nederpelt heeft zondagmiddag op reactieplatform NUjij jullie vragen naar aanleiding van de Grand Prix in Bahrein beantwoord. We zetten de vijf interessantste vragen en antwoorden op een rij.

Spookfietser: Welke teams zullen het volgens de experts beter gaan doen dit seizoen?

“Het lijkt erop dat de teams met hoge ‘rake’, dus een achterkant die hoger van de grond staat, relatief terrein hebben gewonnen. Dus dat zijn Red Bull, McLaren, Ferrari en AlphaTauri.”

“Daar komt bij dat Honda en Ferrari relatief terrein hebben gewonnen qua motorvermogen. Van dat laatste profiteert ook Alfa Romeo. Aston Martin en in mindere mate Mercedes lijken snelheid te hebben ingeleverd.”

Klaas_de_Boer: Wat houdt het probleem met het differentieel precies in, waar Max last van had/heeft?

“We hebben nog geen details gehoord over het probleem met het differentieel van Verstappen. Hij klaagde dat het vooral speelde bij het uitkomen van bocht 1, waardoor het in ieder geval tractiegerelateerd lijkt te zijn.”

Ditismijnuitspraak: Wat is de uitstoot van deze racewagens en hoe goed/slecht is dit voor het milieu?

“Wat de uitstoot precies is weet ik niet. En het is, als je puur naar wat er uit de uitlaat komt, niet goed voor het milieu. Maar de Formule 1 heeft door de decennia heen wel een rol gespeeld in de ontwikkeling van brandstofmotoren, waardoor ze zuiniger zijn geworden en er zoveel mogelijk potentieel uit een kleine hoeveelheid brandstof komt. Volgens mij zijn de huidige F1-motoren nu misschien wel de efficiëntste verbrandingsmotoren ooit.”

“Daar kun je bij optellen dat de F1 ook een ontwikkelingsruimte is voor elektrische aandrijving door middel van het ERS (engine recovery system), wat ook terug te vinden is op straatauto’s.”

“Je zult mij nooit horen zeggen dat Formule 1 milieuvriendelijk is, zeker niet als je alle vluchten, vrachtwagenritten en dergelijke erbij optelt om het circus rond de wereld te krijgen, maar het is vanuit duurzaamheidsoogpunt niet alleen maar slecht nieuws. Bovendien zijn er in de F1 initiatieven vanuit de organisatie en de teams om snel klimaatneutraal te worden.”

Jorn_Hoekstra: Wat had de pitstop van Pérez in ronde drie voor zin?

“Ik denk – maar ik heb dit nog niet van Red Bull zelf gehoord – dat die banden er niet zo goed aan toe waren door dat lange stilstaan. Daar koelen ze natuurlijk van af en Pérez had niet goed meer de mogelijkheid om ze weer op temperatuur te krijgen. Bovendien waren ze ook wat vuil geworden.”

“Als je dan zonder veel tijdverlies voor een setje schone banden uit de bandenwarmers kan gaan, is dat best een logische keuze om te maken.”

Willem_op_de_tribune: Heeft Hamilton verdiend gewonnen?

“Ervan uitgaande dat de Mercedes onderdoet voor de Red Bull (van Verstappen) is het knap dat Hamilton toch weet te winnen.”

“Ik denk dat Mercedes beter omging met track position, dus zorgen dat je op de juiste momenten aan de leiding rijdt. Inhalen is echt niet zo makkelijk in Bahrein met gelijkwaardige auto’s. Dat Verstappen dan bij zijn poging net naast de baan belandt, is ook een beetje geluk op het juiste moment.”

“Onder de streep denk ik dat Verstappen meer recht had op de zege, maar was de uitvoering van Red Bull minder dan die van Mercedes. Dus in dat opzicht is het een verdiende zege van Hamilton.”


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Top 5 Beste Kopen

Published

on

By

Met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Top 5 Beste Kopen technologie zijn we in de loop van de tijd een kolossale evolutie in de elektronicasector tegengekomen. Elke dag komen we de nieuwste technische snufjes en elektronische items tegen en veel daarvan zijn nu een noodzaak geworden in plaats van een luxe, waardoor we onze dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Deze snelle technologische vooruitgang heeft het hele concept van het kopen van elektronische artikelen voor je huis veranderd. Als uw zoektocht naar een fatsoenlijke elektronische gadget of een item te veel keuzes oplevert en u in een staat van onzekerheid brengt, moet u uw zoekvoorkeuren over het hoofd zien en alleen langs elektronicawinkels gaan.

Best Buy is een betrouwbaar verkooppunt voor elektronische artikelen en huishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd is het uitgegroeid tot een winkelketen en heeft het met succes het respect en het vertrouwen van een groot aantal klanten weten te winnen. Best Buy biedt de nieuwste en trendy elektronica tegen lage prijzen, samen met de best-buy-couponcodes voor de producten die ze aanbieden, en blijkt daarom een ​​one-stop-oplossing te zijn om al uw gewenste huishoudelijke en elektronische artikelen online te kopen.

Best Buy-winkels hebben voortdurend grote kortingen op de prijzen van hun producten voor hun kopers. Om een ​​groot aantal klanten aan te trekken, heeft de online winkel kortingscouponcodes geïntroduceerd om de druk die men voelt bij het online kopen van een elektronisch item te minimaliseren vanwege strikte budgetbeperkingen. Met behulp van deze Best Buy-tegoedbonnen kunt u uw gewenste elektronische artikelen krijgen van de respectieve online winkelwebsite, variërend van laptops tot camcorders, van mobiele telefoons tot videogames en van kantoorproducten tot algemene huishoudelijke artikelen.

Online gebruik maken van Best Buy-kortingsbonnen is een zeer gemakkelijke taak. Een groot aantal online websites biedt nu deze geldbesparende kortingsbonnen aan, dus u hoeft zich alleen maar te registreren op een website die ze aanbiedt en uzelf open te stellen voor een hele nieuwe wereld van kortingen. Ga je gang en geef je portemonnee een ontspannen frisse wind door optimaal gebruik te maken van je geld met Best Buy-promotiecodes.

De Best Buy-kortingsbonnen die worden aangeboden door Best buy zijn geldig voor een bepaalde periode, dus voordat u een kortingsbon gebruikt, moet u er altijd voor zorgen dat deze nog steeds geldig en actief is voor het product dat u wilt kopen. Evenzo, terwijl u het proces doorloopt om uzelf te registreren op een website die deze codes aanbiedt, bevestigt u de authenticiteit van de website en de geldigheid van de kortingsbon die u wilt gebruiken om later ongemak te voorkomen.

Dus als u besluit om de nieuwste mobiele telefoon of die lcd-televisie te kopen waar u al lang geld op hebt gespaard, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten en het budget. Ga je gang en winkel naar hartenlust door gebruik te maken van Best Buy-vouchers die worden aangeboden door een aantal online prijsvergelijkings- en detailhandelswebsites en maak het beste koopje voor alle elektronische en huishoudelijke artikelen die je altijd al wilde kopen.

Best Buy Co., Inc. is een bekende detailhandelaar die thuiskantoorproducten, entertainmentsoftware, consumentenelektronica en vele andere gerelateerde diensten verkoopt. Het bedrijf heeft zijn activiteiten onderverdeeld in twee segmenten:

a) Het binnenlandse segment

b) Het internationale segment

Het binnenlandse segment van het bedrijf heeft zijn activiteiten beperkt tot alle staten, districten en territoria van Noord-Amerika. Enkele van de merknamen die door het bedrijf in de Verenigde Staten worden gebruikt, zijn Best Buy Mobile, Napster, Best Buy, Geek Squad, Speakeasy, Magnolia Audi Video en Pacific Sales.

Het internationale segment van het bedrijf is actief in Canada, verschillende landen in Europa, China en Mexico. In Europa opereert het bedrijf onder de merknamen The Phone House, The Carphone Warehouse en Geek Squad. In Turkije opereert het bedrijf onder de merknamen Geek Squad en Best Buy.

De Canadese activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de merknaam Future Shop, Best Buy Mobile, Geek Squad en Best Buy. Het bedrijf gebruikt merken als Five Star, Geek Squad en Best Buy voor zijn activiteiten in China.

Er zijn veel mensen die hun wensen liever bij Best Buy kopen omdat het bedrijf uitstekende diensten biedt. Het bedrijf heeft een uitstekend verkoop- en serviceteam dat serviceondersteuning biedt aan haar klanten. Wanneer u producten van Best Buy koopt, bent u er zeker van dat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, maar ook een goede aftersales-ondersteuning.

Het bedrijf komt af en toe met aanbiedingen die de klantloyaliteit verbeteren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een cadeaukaartprogramma dat u kunt gebruiken om cadeaus naar uw vrienden en dierbaren te sturen. Best Buy komt ook met kortingsbonnen waarmee u kortingen op hun producten kunt krijgen. Voor meer informatie over de nieuwste Best Buy-kortingsbonnen kunt u op internet kijken. Er zijn veel websites die gratis kortingsbonnen voor de beste koop aanbieden die u kunt gebruiken om kortingen op hun producten te krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Tientallen gewonden bij nieuwe protesten in Jeruzalem

Published

on

By

De Palestijnse Rode Halvemaan meldt dat zaterdag 53 mensen gewond zijn geraakt in Jeruzalem bij nieuwe schermutselingen in de stad. De Israëlische politie zette in het door Israël bezette Oost-Jeruzalem het waterkanon in om betogende Palestijnen uiteen te drijven.


Continue Reading

Uncategorized

Fotograaf doet aangifte na mishandeling bij stadion De Graafschap

Published

on

By

De persfotograaf die in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere mannen werd aangevallen bij het stadion van De Graafschap in Doetinchem, heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Zijn werkgever Roland Heitink, de eigenaar van het persbureau waar de fotojournalist voor werkt, heeft dat laten weten.


Continue Reading

Trending