Connect with us

Uncategorized

“Boot Huren Loosdrecht”, “Boot huren Loosdrecht”, dat gaat er door je hoofd heen zodra het zonnetje weer gaat schijnen en het zomer is! Als je wilt genieten op het water hebben we hieronder 10 tips voor je.

Published

on

Tip 1. Genieten met een boot of sloep op de Loosdrechtse Plassen, midden in de Gooi- en Vechtstreek, begint op https://havendienst.nl
Als je zoekt op ‘boot huren Loosdrecht’ of ‘boot huren Loosdrechtse Plasen’ kom je tal van verhuurbedrijven tegen waar je zelden online kunt kijken of er boot huren Loosdrecht nog boten zijn en dus meestal gewoon moet bellen, in een drukke zomer kun je dat vergeten. De tip is om niet te zoeken op ‘boot huren Loosdrecht’ of ‘boot huren Friesland’ naar een lokaal bootverhuur bedrijf maar om te kijken op het non profit deelplatform https://havendienst.nl , daar huur of verhuur je een boot zonder commissie te betalen. Het is het enige open deelplatform voor bootverhuur en de gratis concurrent van dure platformen als botentehuur of barqo waar je als boot huurder of bootverhuurder vaak wel 30% commissie betaald.
Op https://Havendienst.nl staan veel boten in Loosdrecht, Vinkeveen, Friesland en Amsterdam.

Tip 2. Zocht je op “boot huren Loosdrecht zonder vaarbewijs?”;
Zocht je niet op “boot huren Loosdrecht” maar op “boot huren Loosdrecht zonder vaarbewijs”? Niet verder zoeken, dat is een gewone boot of sloep, daar heb je namelijk helemaal geen vaarbewijs voor nodig. Bijna alle boten en sloepen gaan maximaal 12KM/uur en zijn dus te huur zonder vaarbewijs.
Vrijwel alle boten te huur in Loosdrecht, Vinkeveen en Friesland kun je dus huren zonder vaarbewijs. Huur je liever géén boot of sloep zonder vaarbewijs? Zoek dan eens naar boot huren met schipper. Bij een boot huren met schipper vaar je rond zonder dat je zelf hoeft te sturen, je hoeft dan meestal ook geen borg te betalen en kunt gerust wat drinken.

Tip 3. Vraag de bootverhuur om een kortingscode;
Vraag het botenverhuurbedrijf of een kortingscode of coupon, zeg dat je ze hebt gevonden via https://havendienst.nl of via je zoekopdracht ‘boot huren Loosdrecht’ en vraag wanneer het rustig is. Als het rustig is krijg je vaak korting omdat de boten er anders toch liggen terwijl niemand er mee vaart.
Op een boot huren met schipper zul je niet snel korting krijgen omdat de prijs voor de bootverhuur maar de helft is, de schipper is de andere helft.

Tip 4. Een Elektrische sloep huren of fluisterboot huren;
Wil je echt genieten van de Loosdrechtse Plassen, kies dan voor een elektrische sloep huren of fluisterboot huren. Die zijn stil, milieuvriendelijk en trillen niet zoals een normale boot of sloep. Je vindt ze niet zomaar als je zoekt op ‘Boot huren Loosdrecht’, maar op https://Havendienst.nl kun je aanvinken “elektrische sloep huren” of zoek op “elektrische sloep huren Loosdrecht”. Er zijn steeds meer verhuurbedrijven die een Elektrische sloep in hun vloot hebben zoals Genieten aan de Vecht in Weesp, Qrafter in Loosdrecht (ook te boeken via https://havendienst.nl ) of de Vuntusvloot.

Tip 5. Altijd uitleg bij het boot huren zonder vaarbewijs;
Toch een beetje angstig of bang omdat je nog nooit hebt gevaren en overal wel ‘boot huren zonder vaarbewijs’ stond maar kún je het wel? Geen probleem!
Bij het boot huren via https://havendienst.nl krijgt je altijd een uitleg voordat je met de boot weg vaart. Op verzoek vaart de walkapitein (verhuurder, vaak de eigenaar van de boot) een eerste rondje mee totdat je er vertrouwd mee bent. Met de uitleg kan iedereen een boot huren zonder vaarbewijs, jij dus ook! En het belangrijkste: Na de uitleg ben je gewoon verzekerd, ook bij het boot huren zonder vaarbewijs!

Tip 6. Kom uit je comfort zone en kies voor boot huren Friesland of juist boot huren Amsterdam (met schipper)
Natuurlijk blijft boot huren Loosdrecht voor velen het mooist. Met de rivier de Vecht, de bruggen en sluizen, midden in de Gooi- en Vechtstreek en de jetset met dure huizen tussen de Loosdrechtse Plassen. De typische boot voor het boot huren Loosdrecht is dan ook een (motor)boot, sloep of elektrische sloep.
Doe eens iets heel anders dan de standaard boot of sloep en kies voor boot huren Friesland. Bij boot huren Friesland horen zeilboten, veel open water en ruimte om te zeilen, heel anders dan op de Loosdrechtse Plassen waar het drukker en toeristisch is.
Het tegenovergestelde van boot huren Friesland is dan weer boot huren Amsterdam, daar kun je vaak niet eens een boot huren zonder vaarbewijs en alleen maar een boot huren met schipper, het zijn vaak kanaalboten die door de toeristische grachten varen. Het is zo druk en toeristisch dat ook met vaarbewijs de meeste mensen er nog niet durven te varen 🙂

Tip 7. Goed weer Garantie;
Zoek altijd een boot huren met goed weer garantie. Of het nu boot huren Loosdrecht is (in een open sloep) of boot huren Friesland (in een open zeilboot), laat bij slecht weer je uitje niet in het water vallen! Met Goed weer Garantie mag je bij hagel, hevige regen, onweer of harde wind je boot kosteloos annuleren of verzetten. Op https://havendienst.nl zijn alle boot verhuur bedrijven verplicht een Goed weer Garantie te bieden. Tenzij je een hele sportieve zeiler bent of boot huren Amsterdam in een kanaalboot gaat doen maakt de Goed weer Garantie je misschien niet uit, in alle andere gevallen wil je de Goed weer Garantie!

Tip 8. Boot huren met hond of huisdier;
Wil je je uitje samen met je hond of huisdier beleven? Dan kies je voor boot huren met hond. Je kunt zelfs SUPpen met hond!
Het boot huren Loosdrecht met hond is bij uitstek geschikt voor je hond. Boot huren Friesland met hond of een boot huren Amsterdam met hond is absoluut af te raden. Friesland is te groot, Amsterdam te druk. Op het Markermeer kan het erg golven en de Vecht is te smal en te druk met andere boten.
Bij boot huren Loosdrecht met hond zijn er allemaal leuke plekjes om naartoe te gaan: strandjes, vaak ondiep waar je met je hond kunt genieten.
Op https://Havendienst.nl kun je middels een filter aanvinken of je wilt boot huren met hond of juist het tegenovergestelde: niet boot huren met hond (bijv. als je allergisch bent en je niet wilt dat er ooit eerder een hond in je gehuurde boot heeft gezeten). Bij verschillende bootverhuurders op https://havendienst.nl mag je je hond of huisdier meenemen, we zagen dan ook sinds vorig jaar een enorme toename van mensen die zochten op “boot huren Loosdrecht met hond”.

Tip 9. Boot huren Loosdrecht met kinderen;
Als je kinderen hebt is het verstandiger om te kiezen voor sloep huren Loosdrecht dan boot huren Loosdrecht omdat een sloep vaak iets hoger is. Een tender sloep heeft juist weer een open achterkant en is daarom minder geschikt. Op https://havendienst kun je filteren op ‘boot huren Loosdrecht met kinderen’, je ziet dan alleen maar kindvriendelijke sloepen (dus met een wat hogere kuiprand). Ook zijn alle boot huren Loosdrecht met kinderen voorzien van kinder zwemvest(en). Voor het boot huren Loosdrecht hoef je voor je kinderen dus geen oppas te regelen! Wanneer je kiest voor boot huren Friesland raden we dat alleen aan om met oudere kinderen te doen (vanaf 12 jaar).

Tip 10. Gewoon genieten!

Kortom, of je nu kiest voor boot huren Loosdrecht, boot huren Amsterdam, boot huren Friesland of boot huren Loosdrecht met hond, op https://Havendienst.nl vind je altijd een passende boot of sloep en betaal je geen commissie! (ook wanneer je alleen zoekt naar een kano, pontonboot, aluminiumsloep, kanaalboot, fietssup of terrasboot).
Andere aanbieders in de regio waarvan enkele al hun boten op https://havendienst.nl hebben staan, zijn: Ottenhome, Bonnema watersport, De eerste aanleg, de Otter, Qrafter, Jachthaven Wetterwille en Vuntusvloot.

PS. Bootverhuur bedrijven kunnen zich gratis aanmelden op https://havendienst.nl
Ben je particulier en wil je je boot of sloep verhuren? Meld je dan ook gratis aan! Het is tenslotte een open deelplatform voor iedereen!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Uncategorized

Geavanceerde Excel-cursussen zijn niet moeilijk, ze zijn gewoon moeilijker!

Published

on

By

Ik heb vaak geconstateerd dat Excel-gebruikers in twee categorieën vallen. Ze weten er niets van, of ze weten meer dan ze denken.

Natuurlijk zijn er ook twee andere categorieën. Degenen die DENKEN dat ze er veel van weten, en degenen die er echt veel van weten. 😉 Voor het doel van dit artikel wil ik het hebben over die tweede categorie – degenen die meer weten dan ze beseffen.

Excel is een vrij complex stuk software. Het is tot veel in staat. Het heeft absoluut geavanceerde functies en de meeste gebruikers profiteren nooit van het volledige potentieel.

Dat betekent echter niet dat je de geavanceerde dingen niet kunt begrijpen. Als u een gemiddelde gebruiker van Excel bent, begrijpt u waarschijnlijk genoeg over logica, functies, formules en variabelen om de krachtigere VBA-taal aan te pakken.

Geavanceerde Excel-cursussen bevatten vaak informatie over VBA, macro’s, draaitabellen en enkele meer geavanceerde rapportage- en sorteerfuncties.

Vaak praat ik met mensen die echt verstand hebben van basisformules en functies. Geloof me als ik zeg dat je een behoorlijk grote reus hebt overwonnen als je het verschil weet tussen een relatieve referentie en een absolute referentie!

Laat me je een kleine quiz geven die je zal vertellen of je klaar bent om een ​​geavanceerde klas aan te pakken. Zou u deze vragen met JA beantwoorden?:

Ik weet wat een celverwijzing is.
Ik heb formules geschreven die mijn berekeningen automatiseren.
Ik heb gegevens gesorteerd met de sorteerknop.
Ik heb functies gevonden die wel voor mij werken.
Ik weet dat er een meer geautomatiseerde manier moet zijn om mijn werk te doen!
Als je deze vragen met JA hebt beantwoord, ben je klaar voor een aantal geavanceerde Excel-cursussen.

Laten we eens kijken naar enkele van de dingen die u kunt tegenkomen.

LOGICA

Herinner je je meneer Spock nog van Star Trek? Hij was half Vulcan en half mens. Excel is ook zo! Het kan worden gebruikt om onze creatievere kant aan te spreken en dingen visueel aantrekkelijk te maken, maar het is tot veel, veel meer in staat.

Bij meneer Spock was logica gewoon een ja of nee antwoord op een mogelijk gecompliceerd probleem. Met Excel lijkt het erg op elkaar, behalve dat je de problemen kunt onderverdelen in veel eenvoudigere scenario’s.

Vandaag werd mij bijvoorbeeld gevraagd hoe ik een bepaalde waarde in een cel kon krijgen als BEIDE waarden in twee andere cellen 0 waren, en hoe ik een andere waarde in de cel kon krijgen als EEN van de andere twee cellen NIET 0 was.

Laten we enkele voorbeelden gebruiken.

Cel A1 = 0. Cel B1 = 0. Als BEIDE cellen A1 en B1 0 zijn, willen we dat C1 de waarde WAAR heeft.

Als OFWEL A1 of B1 een waarde anders dan nul bevat, willen we dat C1 FALSE zegt.

Laat me je eerst de formule laten zien, dan zullen we het opsplitsen.

=ALS(EN(A1=0,B1=0),”TRUE”,”FALSE”)

Dit is een perfect voorbeeld van een meer geavanceerd Excel-onderwerp, omdat het logica en een geneste functie omvat. Een geneste functie is wanneer we de ene functie BINNENKANT van een andere gebruiken. In dit geval hebben we de AND-functie gebruikt om te bepalen of A1=0 AND B1=0.

Zolang beide voorwaarden waar zijn, retourneert AND een waarde waar naar de functie ALS.

De EN-functie is een heel speciale functie die meerdere voorwaarden test en bepaalt of voorwaarde 1 EN voorwaarde 2 waar zijn. Als dit het geval is, wordt een echte waarde geretourneerd. Als een van beide voorwaarden NIET waar is, wordt een onwaar geretourneerd.

Als je weet hoe je functies met andere functies kunt gebruiken, kun je jezelf enorm veel tijd en energie besparen. En Excel heeft honderden functies tot je beschikking.

Overweeg om een ​​geavanceerde Excel Cursussen Nederland te gebruiken om enkele van de krachtigere functies en formules op te frissen en hoe u uw werk kunt automatiseren en snellere resultaten kunt krijgen.

Continue Reading

Uncategorized

Dingen die u moet weten over de gedragsverklaring

Published

on

By

Het lijdt geen twijfel dat het leven vol verrassingen zit, vooral als het gaat om relaties. Mensen die al heel lang getrouwd zijn, kunnen hierover een andere mening hebben. Als u hier echter nog steeds niet duidelijk over bent, lees dan de zaken die u moet weten over gedragsverklaringen.

Verklaring van gedrag:

Een gedragsverklaring is degene die een juridische betekenis heeft. Het is een document dat laat zien wat acceptabel is en wat onacceptabel is voor een individu of een groep.

Gedragsverklaring is niet van toepassing op alle mensen, maar wel op die mensen die verbonden zijn aan een bepaalde organisatie of instelling. Het wordt op papier geschreven en vervolgens ondertekend door de persoon die het wil ondertekenen.

verklaring omtrent gedrag is noodzakelijk voor mensen die verantwoordelijk zijn voor andere mensen. Een persoon die voor een organisatie of instelling werkt, moet een gedragsverklaring schrijven voor de mensen die in dezelfde organisatie werken.

Een gedragsverklaring is een document dat de mensen vertelt hoe ze zich binnen een organisatie of instelling moeten gedragen.

Als de gedragsverklaring niet is opgesteld, wordt deze als onwettig beschouwd.

Gedragsverklaring is een document dat meestal in het Engels is opgesteld.

Wat u moet weten over een gedragsverklaring:

Het is noodzakelijk dat een persoon een gedragsverklaring heeft.

Ook is het noodzakelijk dat een persoon de gedragsverklaring thuis bewaart.

De gedragsverklaring is niet voor iedereen van toepassing.

Het is noodzakelijk om een ​​gedragsverklaring te krijgen als de persoon werkzaam is voor een bepaalde organisatie of instelling.

Een gedragsverklaring is geen juridisch document.

Wat u moet weten over een gedragsverklaring:

Als een persoon niet in staat is om een ​​gedragsverklaring te ondertekenen, dan is een persoon die wel in staat is om deze te ondertekenen, verplicht dit te doen.

Als de gedragsverklaring niet door een persoon is ondertekend, wordt deze als een nietig document beschouwd.

Als de gedragsverklaring niet is opgesteld, wordt deze als onwettig beschouwd.

De gedragsverklaring is een juridisch document.

Wat is het doel van de verklaring?

De Gedragscode dient ter bescherming van de belangen van de klant en de bank. Het helpt ook om de reputatie van de bank te behouden.

Wat is de rol van de verklaring?

De Gedragsverklaring is de taak van de medewerkers van de bank. Het is de verantwoordelijkheid van de medewerkers om de regels en voorschriften na te leven.

Wat is de verantwoordelijkheid van de verklaring?

De Gedragsverklaring is de verantwoordelijkheid van de medewerkers. Zij zijn verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk naleven van de regels en voorschriften.

Wat is de straf voor het overtreden van de verklaring?

De werknemers die de regels en voorschriften overtreden, worden gestraft. De straf is gebaseerd op de aard en de ernst van de overtreding.

Wie is verantwoordelijk voor de verklaring?

De bank is verantwoordelijk voor het bijhouden van de Gedragsverklaring. De bank is ervoor verantwoordelijk dat alle medewerkers zich aan de wet- en regelgeving houden.

Hoe te voldoen aan de verklaring?

De werknemer dient de verklaring goed te lezen en zich aan alle regels en voorschriften te houden.

Is de verklaring verplicht?

Ja, het is verplicht. De Gedragsverklaring is de leidraad voor de medewerkers.

Hoe wordt de verklaring onderhouden?

De bank handhaaft het overzicht door het regelmatig te herzien.

Continue Reading

Uncategorized

Hoe kies je een pedicure & schoonheidssalon in Tilburg?

Published

on

By

Als je aan schoonheidssalon Tilburg denkt, denk je aan Maravilla Beauty & Lifestyle. Bij Maravilla draait het helemaal om het individu met als belangrijkste doel om zowel de innerlijke als uiterlijke schoonheid volledig tot uiting te laten komen. De juiste ‘balans’ is hierbij essentieel. Een breed scala aan behandelingen voor het hele lichaam aangevuld met producten zorgt uiteindelijk voor een optimaal resultaat.

De schoonheidssalon is gunstig gelegen aan de Ellingtonlaan in nieuwbouwwijk De Noorderstreek in stadsdeel Quirijnstok aan de rand van Tilburg Noord. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid maar ook met de fiets is de salon goed bereikbaar. Er wordt gewerkt op afspraak en de salon is vijf dagen per week geopend.

Producten voor het hele lichaam

Waar heeft je huid behoefte aan en wat zijn je wensen? De behandelingen zijn afgestemd op ieder huidtype. Voor schoonheidsbehandelingen zijn de producten van Piroche Cosmétiques een uitstekende keuze: hoogwaardige natuurlijke cosmetica, op basis van aromatische oliën. Piroche is een Italiaans cosmeticamerk van de hoogste kwaliteit dat wordt gebruikt door schoonheidssalons, beautyfarms, spa’s en wellnesscentra. De producten zijn rijk aan natuurlijke, actieve ingrediënten die een specifieke werking hebben waardoor de beste resultaten worden bereikt.

Piroche is erin geslaagd om schoonheidsbehandelingen te ontwikkelen die de Traditionele Chinese Geneeskunde combineert met moderne Westerse knowhow en technologieën. Het resultaat: een moderne natuurlijke lijn van cosmetica en unieke behandel methode die rekening houdt met de mens als geheel en waarvan het cosmetische effect een positieve invloed heeft op de fysieke en mentale conditie.

Breed scala aan behandelingen: van gezichtsbehandelingen tot pedicure

Maravilla biedt je een breed assortiment aan schoonheidsbehandelingen, zowel voor lichaam en gezicht. De beste natuurlijke producten en energetische balans staan hierbij centraal.

De gezichtsbehandelingen zijn een ware verwenning voor je huid. De effectieve combinatie van natuurlijke actieve stoffen en de Piroche methode maken het gezicht helderder en meer ontspannen. Naast gezichtsbehandelingen biedt Maravilla je ook lichaamsbehandelingen. Ook hierbij staat ontspanning centraal waarbij de huid van nieuwe energie wordt voorzien om blijvende jeugd en frisheid te garanderen. De behandelingen met lymfedrainage worden uitgevoerd met behulp van een apparaat met glazen cups dat weefsels ontgift en regenereert, waardoor de huid een nieuwe vitaliteit en frisheid krijgt. Lymfedrainage voert afvalstoffen in de lymfebanen af en stimuleert de doorbloeding.

Naast de schoonheidsbehandelingen biedt Maravilla je ook losse behandelingen variërend van harsen tot wimpers verven en wenkbrauwen epileren. Hiervoor worden de producten van LYCON en B’KATE gebruikt voor het beste resultaat. De professionele LYCON waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel efficiënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat. De collectie van B’KATE is samengesteld door en voor vrouwen. Deze producten maskeren niet, maar versterken wat er al is.

Ook kun je bij Maravilla terecht voor pedicure en manicure. Handen en voeten hebben heel wat te verduren en verdienen af en toe een beetje ontspanning en verzorging. Voeten en handen worden vaak vergeten maar zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Maravilla biedt je naast schoonheidsbehandelingen ook uitgebreide pedicure en manicure.

Naast de behandelingen in de salon krijg je bij Maravilla een deskundig huidadvies en uitleg over producten voor thuisgebruik. Om de behandelingen thuis voort te zetten is er een breed assortiment aan producten verkrijgbaar met een mooi aanbod aan gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonverzorging producten die zowel in de schoonheidssalon in Tilburg als in de webshop te verkrijgen zijn. Maravilla Beauty & Lifestyle biedt je hoogwaardige en natuurlijke producten van verschillende merken aan. Bekijk het aanbod en bestel deze eenvoudig in de webshop. Maravilla biedt je een ruime keuze aan producten, zoals reiniging als basis, crèmes, serums, maskers etcetera. Wil je jezelf of iemand anders eens lekker laten verwennen? De Maravilla cadeaubon is het perfecte cadeau om te geven en te krijgen! Deze is al verkrijgbaar vanaf € 10,-

6 redenen voor een bezoek aan Maravilla pedicure & schoonheidssalon in Tilburg

Zichtbare verbetering van je huid

Eist de drukte van de dag zijn tol van je huid? Zo ja, dan is een gezichtsbehandeling de beste remedie. Een gezichtsbehandeling is de meest ideale manier om te ontspannen en je huid te doen herleven. Daarnaast helpt het je om de veroudering van de huid en onvolkomenheden tegen te gaan.

Producten voor jóúw huidtype

Iedere huid is uniek! Daarom hebben schoonheidsbehandelingen pas écht effect als deze zijn afgestemd op je huidtype. De professionals van Maravilla maken gebruik van de juiste serums en crèmes van de hoogste kwaliteit die geschikt zijn voor jóúw huid. Hierdoor ben je verzekerd van de beste resultaten en ziet je huid er beter uit.

Afgestemd op ieder seizoen

De natuur heeft directe invloed op de huid van een persoon. Daarom veranderen bij seizoenswisselingen ook de behoeften van de huid op basis van vochtigheidsgraad, temperatuur en zonlichturen. Bij Maravilla zijn de behandelingen afgestemd op het seizoen zodat je huid krijgt wat het op dat moment nodig heeft en mooi blijft.

Stressverlichtend en ontspannend

In de huidige hectische levensstijl vinden mensen weinig tijd voor zichzelf. Tijd doorbrengen in de schoonheidssalon is dé manier om de balans van je geest te herstellen en te ontspannen in een vredige omgeving. Dus naast het bieden van huidverzorging, is schoonheidssalon Maravilla dé plek om stress te verlichten.

Heerlijk zachte handen en voeten

Een professionele manicure en pedicure heeft direct zichtbaar effect op je uiterlijk. Prachtige handen en voeten blijven altijd in de mode! Je kunt het zelf thuis proberen maar mede door het gebruik van professionele apparaten en producten is het resultaat in de salon ongeëvenaard en zijn je handen en voeten als nieuw.

Deskundig advies van professionals

Door jarenlange kennis en ervaring begrijpt Maravilla als geen ander wat het beste voor je is op het gebied van huid- en lichaamsverzorging. In de schoonheidssalon wordt de tijd genomen voor jou en je wensen. Ook geeft Maravilla je tips en adviezen om de verzorging thuis op de meest effectieve manier voort te zetten.

Continue Reading

Trending