Connect with us

Uncategorized

Betrouwbaarheid Red Bull en Honda klein vraagteken | NU

Published

on


Hoewel de Honda-motor en de Red Bull sterk uit de winter zijn gekomen, lijkt de betrouwbaarheid nog niet optimaal. Dat werd gekenmerkt door de kapotte auto van Max Verstappen in de tweede vrije training op Imola, maar ook door een nieuw elektrisch probleem bij een AlphaTauri.

Verstappen zag vrijdag een groot deel van de vrije training in rook opgaan toen hij zijn auto al na tien minuten aan de kant moest zetten. Volgens de Nederlander begaf een aandrijfas het.

Dit probleem ontstond ogenschijnlijk nadat Verstappen bij het opkomen van het rechte stuk over de kerbstones reed. Teambaas Christian Horner liet weten dat de oorzaak nog wordt onderzocht.

Ook de eerste Grand Prix in Bahrein verliep al niet vlekkeloos voor Verstappen. Daar kampte hij in de race met een probleem aan het differentieel, dat de verdeling van de aandrijving over de achterwielen verdeelt. Dit euvel kon tijdens de race wel verholpen worden, maar kostte de Limburger de nodige tijd en mogelijk zelfs de racewinst. Daarnaast had hij volgens Helmut Marko te maken met overhittingsproblemen aan de Honda-motor, die daardoor teruggeschroefd moest worden in vermogen.

Toyoharu Tanabe van Honda zei vrijdag in de Japanse media dat het iets complexer was dan overhittingsproblemen. “Maar we maakten ons wel zorgen om de betrouwbaarheid, dus Max kon met iets minder vermogen rijden.”

Het probleem met het differentieel trof ook de auto van Sergio Pérez. Bij de auto van de Mexicaan werden in Bahrein bovendien de Control Electronics en de Energy Store van zijn Honda-krachtbron vervangen. Beide zijn onderdeel van het hybridesysteem. Per coureur zijn er straffeloos twee per seizoen van te gebruiken.

Ook Yuki Tsunoda (AlphaTauri) kende vrijdag problemen.


Ook Yuki Tsunoda (AlphaTauri) kende vrijdag problemen.

Ook Yuki Tsunoda (AlphaTauri) kende vrijdag problemen.

Foto: Getty Images

Elektrische problemen treffen ook Tsunoda en Gasly

Daar hielden de problemen voor Pérez in Bahrein niet op: in de opwarmingsronde viel hij stil door een storing in het elektrische systeem. Die storing zou het gevolg zijn van vocht door droogijs dat voorafgaand aan de opwarmronde wordt gebruikt voor koeling van de motoren.

Wonderbaarlijk genoeg kreeg de teamgenoot van Verstappen zijn auto weer aan de praat. Ook Pierre Gasly kreeg in Bahrein nieuwe Control Electronics en een Energy Store (batterij) voor zijn Honda-krachtbron. Hetzelfde gebeurde na de eerste vrije training bij de auto van zijn Japanse AlphaTauri-teamgenoot Yuki Tsunoda.

Volgens Tanabe kunnen de vervangen onderdelen van Pérez later in het seizoen wel weer worden ingezet, maar is dat bij die van Gasly nog een vraagteken. Als een coureur van deze elementen een derde nodig heeft, volgt een gridstraf van tien plaatsen.

Top tien tweede training Imola

 • 1 – Valtteri Bottas (Mercedes): 1.15,551
 • 2 – Lewis Hamilton (Mercedes): +0,010
 • 3 – Pierre Gasly (AlphaTauri): +0,078
 • 4 – Carlos Sainz (Ferrari): +0,283
 • 5 – Charles Leclerc (Ferrari): +0,820
 • 6 – Sergio Pérez (Red Bull): +0,860
 • 7 – Yuki Tsunoda (AlphaTauri): +0,868
 • 8 – Lando Norris (McLaren): +0,934
 • 9 – Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo): +0,962
 • 10 – Lance Stroll (Aston Martin): +1,186

Bij alle niet-Honda-coureurs waren nog geen nieuwe onderdelen nodig

Op de lijst van gebruikte onderdelen per coureur is Verstappen nu nog de enige Honda-rijder die van alles één heeft ingezet. Alle coureurs die met andere motorleveranciers rijden hebben nog geen gelimiteerde motoronderdelen of versnellingsbakken hoeven vervangen.

Overigens maakt Red Bull de versnellingsbak en het differentieel zelf, net als de aandrijfas die het vrijdag begaf.

Het probleem dat Verstappen trof, heeft geen gevolgen voor die lijst en dus een mogelijke gridstraf. De teams rijden op vrijdag doorgaans niet met de versnellingsbak die ze in de races gebruiken. “We gaan alle andere onderdelen voor morgen controleren”, liet de Nederlander optekenen.

Programma GP van Emilia-Romagna

 • Derde vrije training, zaterdag 11.00 uur
 • Kwalificatie, zaterdag 14.00 uur
 • Race, zondag 15.00 uur


Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Voordeel van een online winkel

Published

on

By

Veel retailers experimenteren met verschillende manieren om een ​​bedrijf te runnen, of het nu gaat om groothandel, een reeks nieuwe producten of in een andere branche. En wanneer u online gaat, worden deze weddenschappen succesvoller. Onder retailers die online verkopen, is de online verkoop nu goed voor gemiddeld 58% van hun omzet. Een op de zes ondervraagde retailers zegt dat alle inkomsten afkomstig zijn van online verkoop, en 36% zegt dat het zeer waarschijnlijk is dat dit tegen 2021 zal zijn. En later zullen ze gewoon een online winkel zijn.

Hier zijn enkele e-mails: Voordelen van winkelbeheer:

Koop 24/7: de meeste e-mails. Op handelssites kunnen shoppers producten beoordelen en aankoopbeslissingen nemen op elk moment, dag en nacht. Dit vergemakkelijkt de aankoop van aankopen en een dergelijke aanpak is een groot concurrentievoordeel. Als bedrijfseigenaar kunt u ook verkopen aantrekken terwijl u niets anders doet (zelfs als u slaapt).
Ontmoet klanten waar ze zijn: met een online winkel kun je meer kanalen krijgen om met klanten te communiceren. Integreer met sociale media en laat mensen aankopen doen bij uw bron, help klanten u te vinden op Google Zoeken en te kopen zodra ze klaar zijn, en stuur nieuwsbrieven naar klanten met de producten die ze nodig hebben op basis van hun geschiedenisaankopen.webshop laten maken Eindhove
Uitgebreid bereik: Een fysieke winkel kan alleen worden verkocht aan klanten die zich op die locatie bevinden. Veel e-mailmarketingsites breiden hun bedrijf uit naar mensen in het hele land of over de hele wereld, waardoor het aantal klanten en de potentiële inkomsten aanzienlijk toenemen. Online verkopen bieden ook een mogelijkheid om de voorraad uit te breiden of te vergroten – het is niet nodig om het aantal artikelen dat een bedrijf online kan verkopen te beperken op dezelfde manier als een fysieke winkel, wat een overweging kan zijn om de geldstroom te vergroten.
Duidelijkheid over kanaalaankoop: het is nu bijna onmogelijk om bij te houden hoe vaak een klant naar een fysieke winkel komt om te zoeken voordat hij een beslissing neemt. Een online winkel kan echter de klikken van elke klant volgen, waardoor waardevolle inzichten worden verkregen in het koopproces en de weg wordt vrijgemaakt voor marketingmogelijkheden (zoals achtergelaten e-mails over winkelwagentjes) om klanten die mogelijk op het punt staan ​​een aankoop te doen, aan te moedigen.

Continue Reading

Uncategorized

Expats, wij helpen u bij het opzetten van uw Dutch Utilities!

Published

on

By

Op veel locaties energy providers netherlands hebben bewoners maar één keuze als het gaat om de energieleverancier. Maar in sommige gebieden is de energievoorziening gedereguleerd, wat betekent dat onafhankelijke bedrijven kunnen strijden om uw bedrijf. Als u het geluk heeft in een gebied te wonen waar één enkel bedrijf geen monopolie op de markt heeft, moet u energieleveranciers in uw gebied vergelijken om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

Het vergelijken van elektriciteits- en gasaanbieders heeft veel voordelen, zoals:

-Verlaag uw elektriciteits- of gasrekening door opties voor hernieuwbare energie te verkennen. Als je energieleveranciers vergelijkt, kan het zijn dat sommige bedrijven meer duurzame energie gebruiken dan andere. Bovendien kunt u alternatieve stroombronnen vinden die u geld besparen en tegelijkertijd het milieu helpen.

-U kunt uw leverancier kiezen op basis van de idealen die voor u belangrijk zijn. Als u milieubewust bent, wilt u misschien het bedrijf gebruiken dat de schoonste, hernieuwbare bronnen gebruikt. Als geld besparen het belangrijkst voor je is, kun je zien welk bedrijf de laagste tarieven biedt. Als u uit meerdere leveranciers kunt kiezen, kunt u elk bedrijf onderzoeken om te bepalen welke het beste voor u is op basis van hun idealen of de manier waarop zij zaken doen. Aangezien u mogelijk een contract voor bepaalde tijd moet tekenen, moet u ervoor zorgen dat u tevreden bent met de leverancier die u kiest.

-Zoek de leverancier die bij u past op basis van uw gebruik. Sommige bedrijven geven kortingen aan degenen die het grootste deel van hun stroom buiten de piekuren gebruiken, dus als u een nachtbraker bent of op niet-traditionele uren werkt, komt u mogelijk in aanmerking voor een lager tarief van een ander bedrijf.

-U heeft de macht om de beste voorwaarden voor uw huishouden te kiezen. Sommige bedrijven eisen dat u zich aan bepaalde contractvoorwaarden bindt, aanbetalingen of kredietcontroles vereist of kosten voor vroegtijdige beëindiging in rekening brengt. Wanneer u rondkijkt, heeft u tijd om al deze details te onderzoeken om erachter te komen welke leverancier het beste voor u is. Vergeet niet aan elk bedrijf te vragen wat uw maandelijkse besparingen zullen zijn als u overstapt naar hun service!

Een extra voordeel van het kunnen vergelijken van energieleveranciers is dat het heel eenvoudig is om te doen! Als u in een gebied woont waar de markt is gedereguleerd, vindt u websites waarmee u de actuele tarieven voor elk bedrijf kunt bekijken. En als u besluit van leverancier te veranderen, is dat ook gemakkelijk te doen zonder onderbreking van uw huidige service. Veel winkelplezier en geniet van die besparingen!

Bespaar veel geld en word je eigen energieleverancier. De energiekosten zijn tegenwoordig zo hoog dat het een aanslag is op het maandbudget van de meeste mensen. Misschien is dit vanwege onze afhankelijkheid van moderne apparaten en apparatuur dat we ten prooi vallen aan het gebruik van elektriciteit, en zitten we nu met het dilemma dat we geen concessies willen doen aan comfort en kosten.

Er zijn verschillende alternatieve energiebronnen die u kunt aanboren die u zullen helpen besparen in termen van elektrische kosten en ook gunstig zijn voor het milieu. Stroombronnen, zoals zon en wind, worden het meest gebruikt in huishoudelijke toepassingen, hoewel u waterkracht kunt gebruiken als u zich in de buurt van een sterke rivier bevindt.

Het gebruik van vernieuwende energiebronnen heeft verschillende voordelen. Een daarvan is dat ze niet kunnen worden uitgeput; een andere is dat ze geen bijproduct creëren dat het milieu kan schaden. Ten slotte vereist de apparatuur die nodig is om deze energieën te oogsten zeer weinig onderhoud.

Laten we eens kijken hoe apparaten op zonne-energie werken. Om energie van de zon op te vangen, heb je zonnepanelen of een reeks zonnecellen nodig. Deze energie wordt vervolgens opgeslagen in batterijen voor toekomstig gebruik. Als je apparaten hebt die op gelijkstroom werken, kun je deze eenvoudig rechtstreeks op de batterijbron aansluiten. Als u de reguliere AC-apparaten gebruikt, heeft u een omvormer nodig om het vermogen in de batterij om te zetten voor gebruik met die apparaten. Het is niet bekend dat zonnecellen zo gemakkelijk kapot gaan en ze worden zelden vervangen. Het enige reguliere onderhoud zou zijn in de batterijcellen, waarvoor u deze moet nivelleren met gedestilleerd water om de cellen actief te houden.

Windenergiegeneratoren hebben een initiële constructie nodig voor de toren en ventilatorbladen. Energie die uit de wind wordt verzameld, wordt ook opgeslagen in batterijen en op dezelfde manier afgetapt. Je kunt ook een soortgelijk apparaat gebruiken om water op te pompen. Er is alleen een ontkoppelingsmechanisme om zichzelf van de waterpomp te scheiden voor het geval uw watertank al vol is.

Elk van deze systemen kan worden aangesloten op het hoofdstroomnet van het elektriciteitsbedrijf in uw regio. Zij zullen betalen voor dit gebruik van macht. In tijden dat u meer stroom opwekt dan u nodig heeft, wordt het overtollige vermogen teruggeleverd aan het net zodat andere verbruikers ze kunnen gebruiken. Mocht er iets mis zijn met uw systeem en u ervaart een stroomstoring, dan voorziet het net u van stroom van het energiebedrijf zelf.

Waarom zou u uzelf en uw gemeenschap niet helpen? Wees uw eigen energieleverancier, bespaar geld en verdien hiermee geld.

Continue Reading

Uncategorized

Waarom is Outlook zo belangrijk voor veel werk in Nederland?

Published

on

By

Het is een feit dat het vandaag de dag van groot belang is dat je over de nodige technische kennis beschikt als je bij wilt blijven op de rest. Dit brengt met zich mee dat je bekend moet zijn met diverse programma’s op de computer. Een van de dingen die je echt onder de knie moet hebben is Outlook. Ben je benieuwd waarom ook jij een Online Outlook cursus zou moeten volgen? Lees dan snel verder, we hebben in dit artikel dé belangrijkste redenen voor het kennen van Microsoft Outlook Nederlands voor jou op een rijtje gezet!

 • Microsoft werkt altijd samen met Outlook

Een van de belangrijkste redenen om ook een Online Outlook cursus te volgen is het feit dat het vaak van belang is voor de mensen die een server hebben die op Microsoft Exchange draait. Ze gaan samen en werken dan ook echt optimaal samen. Gebruikers hoeven absoluut niets te weten om verbinding te maken. Je hoeft alleen Outlook op te starten en je e-mailadres in te voeren. Vervolgens worden Outlook en Exchange gekoppeld om samen te werken. Dit brengt met zich mee dat een Microsoft Outlook Nederlands zo gek nog niet is als jouw bedrijf met Microsoft werkt. 

 • Outlook kan gebruikt worden met SharePoint

SharePoint is een samenwerkingsplatform dat tools biedt voor het bouwen en beheren van websites, intranetten en werkruimten. Maar Microsoft beseft dat veel gebruikers niet de tijd of de energie hebben om in te loggen op weer een andere server om forumdiscussies te controleren of gedeelde documenten te onderzoeken. Outlook gebruikers kunnen er daarom voor kiezen om meldingen van nieuwe of gewijzigde inhoud per e-mail te ontvangen, en vervolgens door te klikken naar SharePoint.

Het mag duidelijk zijn dat het van groot belang is dat je over de nodige kennis omtrent Outlook beschikt. Mocht je dit nog niet hebben dan stelt een Online Outlook cursus je in staat om hier zelf verandering in te brengen. Door middel van een Microsoft Outlook Nederlands cursus zal ook jij in staat zijn om altijd weer bij te blijven op het gebied van de laatste technologie. 

Continue Reading

Trending