Connect with us

arts and entertainment

Op zoek naar een sedumdak

Published

on

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar u een sedumdak af kunt nemen? Kies dan voor NatureGreen! Bij NatureGreen bieden we verschillende groendaksystemen met sedum aan. Deze plantjes zijn namelijk zeer geschikt om op daken te leggen. Bij NatureGreen hebben we de missie om de grijze daken van Nederland om te toveren tot mooie, groene daken. Dit doen wij door onze sedum dakbedekking voordelig aan te bieden en onze klanten een optimale servicce te garanderen. Groene daken zien er namelijk niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens erg duurzaam en goed voor de omgeving. Door een sedumdak te plaatsen draagt u dus niet alleen bij aan een groener dak voor uzelf, maar ook aan een groenere wereld.

Sedummatten en kant-en-klaar systemen

Bij NatureGreen verkopen we twee soorten groendaksystemen, namelijk sedummatten en kant-en-klaar systemen. Tussen de twee systemen zitten kleine verschillen, bijvoorbeeld in de kosten. De sedumtrays zijn verkrijgbaar vanaf €45 per vierkante meter, de sedummatten al vanaf €40 per vierkante meter! De uiteindelijke kosten hangen dus vooral af van de totale oppervlakte van het dak. Beide systemen zijn zeer eenvoudig zelf aan te leggen, waarmee u kunt besparen op de aanlegkosten. Bij NatureGreen hebben we handige instructievideo’s opgenomen zodat u precies weet hoe u dit moet doen. Een sedummat is ons meest gekozen systeem, omdat deze geschikt is voor bijna alle soorten daken. De kant-en-klaar systemen raden we daarentegen vooral aan voor kleinere daken, zoals het dak van een uitbouw of schuur.

Voordelen sedumdak

Er zijn verschillende voordelen die een sedumdak met zich mee brengt. Zo geeft een groen dak uw huis een duurzamere uitstraling waardoor het huis meer waard wordt! Het dak biedt niet alleen voordelen voor de eigenaar van het dak, zoals waardeverhoging van de woning en betere isolatie, maar ook voordelen voor de hele wijk. Een groen dak:

  •  Verlaagt het omgevingsgeluid
  • Verlaagt de omgevingstemperatuur
  • Goed voor de lokale biodiversiteit
  • Filtert lucht in de omgeving
  • Zorgt voor een groenere omgeving en dus meer woonplezier

Daarnaast verhoogt meer groen in de buurt de kwaliteit van leven. Dat is fijn voor uzelf en voor uw buurtgenoten! Omdat een groen dak dus niet alleen goed is voor de eigenaar van het pand waar het dak op komt te liggen, geven veel gemeentes, provincies en waterschappen hun inwoners subsidie voor de aanleg van sedumdaken.

De beste service

Wanneer u een sedumdak bestelt bij NatureGreen, bent u verzekerd van de beste service. Zodra u uw bestelling plaatst, verwerken wij deze zo gauw gauw mogelijk! Zo kunt u lekker snel van uw sedumdak kunt genieten. Bij het bestellen is het zelfs mogelijk om zelf de bezorgdag van uw sedumdak uitkiezen! Wij hebben namelijk onze eigen bezorgservice waarmee wij uw sedumdak netjes bij u af kunnen leveren, elke dinsdag tot en met vrijdag. Zo bent u niet afhankelijk van een externe partij. Wilt u toch liever eerst nog wat advies? Geen probleem, onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden. Bekijk daarom gauw de website van NatureGreen!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending